Göğüs dikleştirme

sensiii merhaba, goguslerinde bir degisiklik oldu mu? diger arkadaslar zaman gectikce goguslerinedki degisikliklerden bahsediyorlar da...
evet oluyo değişiklik tabi..birazdaha indi ve natürelleştii..bi sorunmun yok..istediğim şekildeler..dahada inmez dedi doktor..

Merhabalar, benim goguslerde cok buyuk ve sarkiklar. Bende ameliyat olmayi dusunuyorum ama baktigim cogu resimlerde pek degisiklik yok, cunku sadece kucultup diklesitiriyorlar. Ben daha guzel gorunumlu, dik goguslere sahip olmak istiyorum. O yuzdende kararsizim. Yani silikon taktirmis gibi olmasini istiyorum. Tabii silikonsuz.

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum suan arastırma safhasındayım ama acıkcası korkuyorum biraz sensiii hanım forumda okudugum kadarıyla siz ameliyat olmussunuz bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim isterseniz mail adresimi gönderebilirim size... simdiden tesekkürler görüşmek üzre

bende ameliyat olmayı düşünüyorum yaza girmeden fakat daha araştırıyorum silikon takılmayan göğüslerde sadece dikleştirme ve küçültmede sonrasında çok yoğun bir ağrı olmadığını öğrendim

Bende göğüs dikleştirmeyi düsünüyorum agrıdan sızıdan korkum yok fakat benim icin en önemli şey iz kalmaması çünkü cildim cok zor iyilesiyor parmagım kesilse bile 3 ay sonra ancak eski haline dönüyor :KK43: ameliyat olan arkadaslar bu konuda yardımcı olurlarsa cok sevinirim..

ben bu ameliyati gecen hafta oldum, bomba gibiyim oh oh oh masallah hehe. arkadaslar isteyen varsa mukemmel doktorumu tavsiye edebilirim ve ameliyatdan sakin korkmayin cok kolay bir ameliyat ve hic aci yok.

Merhaba , senin adına çok sevindim , bende istiyorum ve araştırıyorum , rica etsem yardımcı olurmusun doktorun kim ?

Merhaba , senin adına çok sevindim , bende istiyorum ve araştırıyorum , rica etsem yardımcı olurmusun doktorun kim ?

Sanırım eskiden yazılmış bir mesaj bu bilmiyorum arkadaş hala buralarda mı ama ben de geçen hafta ameliyat oldum daha bandajlarım çıkarılmadı.Size yardımcı olabilirim yani bu konuda sanırımbilmiyorumkismile

yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçirdim.Hem dikleştirme yapıldı hem de protez takıldı.Daha önce yukarda bir arkadaş ismini vermiş zaten benim de doktorum Tuğrul Bey.
Bu ameliyatı olmadan önce ne istediiğinize tam olarak karar verirseniz doktor seçimini de ona göre yapabilirsiniz.Ben bir çok doktorla görüştüm ve Tuğrul Bey de karar kıldım ama siz de araştırın çünkü güven çok önemli.Ağrımın olmyacağını söylemişti doktorum aynen de öyle oldu.Sööylediklerinin dışında bir gelişme olmadı yani henüz güvenimi sarsan bir durum yok.
Şimdiden geçmiş olsun diyeyim, başka merak ettiğiniz sormak istediğiiz olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırımm.a.s.

X