• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Dikleştirme mi?

Ne güzel yarın cicilerine kavuşacan.hayırlı olsun.ameliyat öncesi foto atarsan beni izlemeye alırmısın banada hemen hemen senin gibi bişeyler yapılacak( kıyaslama açısından )
inşallah kavuşcam.yılların özlemi bitecek:) sağ salim döneyim izlemeye alırım canım

son 3 gündür gün daha doğmadan uyanıyorum heyecandan..çok saol canım iyi dileklerin için
Ben 4 ay bekledim her ameliyat olana icim gitti onlarla beraber bende heyecan yapiyordum aklim onlarda kaliyordu acaba nasil oldu iyimi bir suru soru
Gunum geldiginde heyecan tavan yapti zaten :-) ama bunlar guzel heyecan;)

Ben 4 ay bekledim her ameliyat olana icim gitti onlarla beraber bende heyecan yapiyordum aklim onlarda kaliyordu acaba nasil oldu iyimi bir suru soru
Gunum geldiginde heyecan tavan yapti zaten :-) ama bunlar guzel heyecan:KK66:
evet aslında güzel heyecanlar.sonuçta istediğin bi şeye kavuşmak var.tabii her şey yolunda giderse.ben o kadar uzun zamandır istiyorum ki bunu.Allah tüm isteyenlere nasip etsin:)

evet aslında güzel heyecanlar.sonuçta istediğin bi şeye kavuşmak var.tabii her şey yolunda giderse.ben o kadar uzun zamandır istiyorum ki bunu.Allah tüm isteyenlere nasip etsin:)

haydi hayırlısı, sorunsuz atlatırsın inşallah. İyi düşün iyi olsun. Bek ben morarmaya rağmen dekolteme bakıp bakıp mutlu oluyorum. Aynı şekilde, genç kızlığımdan beri beklediğim bir şeydi, tamamen iyileşince dünyalar benim olacak :)

haydi hayırlısı, sorunsuz atlatırsın inşallah. İyi düşün iyi olsun. Bek ben morarmaya rağmen dekolteme bakıp bakıp mutlu oluyorum. Aynı şekilde, genç kızlığımdan beri beklediğim bir şeydi, tamamen iyileşince dünyalar benim olacak :)
inşallah canım saol.ben de dünyalar benim olsun istiyorum:)

hadi bakalım sıra bende..yarın sabah ameliyata giriyorum.fazlasıyla heyecanlıyım..dua edin benim için
Cnm hadi bakalim sira sende demek..hayirlisiyla atlatirsin insallah.bu ara ameliyata giren cok masallah...guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle

Cnm hadi bakalim sira sende demek..hayirlisiyla atlatirsin insallah.bu ara ameliyata giren cok masallah...guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle
çok teşekkür ederim.hakikaten peşpeşe ameliyat haberleri geliyor.Allah herkesin yardımcısı olsun..

meme başından dikleştirme yapıp silikon takacak.brezilyada yapılıyor d

saol canım..meme başından yapacak dikleştirmeyi.brezilyada uygulanan bi teknikmiş

canım şimdiden hayırlı olsun senınle butun süreçler aynı en son karar verdıgım yöntem bile aynı bakalım nasıl olcak :)

Kızlar... Lazer epilasyon görüşmesi için New Est hastanesine gelmiştim. Gelmişken de cinsilatif cinsilatif arkadaşımızıda ziyaret ettim.Çok iyi kendisi,300-320 idi sanırım protez kullanılmış.Memeleri yatarken bile çok sexy görünüyordu :nazar: Çorbasından ve hoşafından biraz yemişti.Hemşire yürütmek için odaya geldiginde çıktım ben.. Haber veriyim dedim,ço iyi kendisi Maşallahı var.. Kendiside detayları yazar zaten :KK15:

nihayet araştırma denen o sancılı,eziyetli dönemi atlattım.kaç dr la görüştüm kaç tanesiyle mailleştim sayısını bile hatırlamıyorum..zihinsel olarak çok yorucu yıpratıcı bi süreçti.zaman zaman bunaldım,stres oldum hatta ağladığım bile oldu kararsızlıktan..eğer yalnızca protez olmuş olsaydı bu yaşadıklarımın belki de yarısını yaşardım.bunca araştırmadan sonra anladığım şu ki meme büyütme ameliyatlarında türkiyedeki dr lar oldukça iyi..fakat işin içinde dikleştirme varsa.orda biraz daha dikkatli davranmak gerekiyor.
ben bu yola ilk çıktığımda protezle hallolacağını düşünmüştüm ve bikaç dr görüşmesinden sonra.tuğrul turan da karar kıldım.onun verdiği güveni hala hiç bi dr veremedi bana ancak zaman içinde aklıma yatmadı sadece protez ve araştırmaya devam ettim.hasan fındık aklımdan dahi geçmeyen bi isimdi neden bilmiyorum bi önyargım vardı kendisine.halbuki tanımam etmem.özellikle burda gördüğüm bikaç sonucun etkisiyle bi görüşeyim ne zararı olur dedim ve tüm önyargım yerle bir oldu.hem sıcaklığı hem uygulayacağı teknik tam istediğim gibiydi..ve görüşme günü ameliyat tarihimi de aldım.
şimdi heyecanla azcık da korkuyla 26 ocak ı bekliyorum.
bu ameliyatı düşünen,yaptıracak olan hiç kimseyi Allah pişman etmesin..

ya bu kadar olur ancak bnde aynı senın gıbı protezı koyuunca hopp gelsın füzeler dedım ama hıcte oyle degılmıs ölçuler alınınca dıklestırmede gerek dedı doktorlar sadece bır kısı gerek yok dedı onada guvenmedım ndense gunler boyu dıklestırmemı protezmı allahımm yardım et kafayı yıcem dedım sonra ıyıce dusundum bn ne ıstıyorum dıye doktorumla ggörüstum tekrar aynı senın yönteme karar verdık ıns guzel olur herkesın kı ayrıca bızımkıde :KK19: benı ızlersen sevınırım ıkımızde aynı amelıyat bnmkı de30 ocak hayırlısıyla

Leoni sen de diklestirme+silikon mu olacaksin.benimki de ayni senden birgun sonra....

Leoni sen de diklestirme+silikon mu olacaksin.benimki de ayni senden birgun sonra....

evet canım aynı cinsilatifin yontemıyle cunku bn kahverengı bolumun kuculmesını ıstedım o arada tek gögüsten bıraz derıyı fazla alıp dıklestırmeyıde yapmıs olacak hayırlı olsun sımdıden

Kızlar... Lazer epilasyon görüşmesi için New Est hastanesine gelmiştim. Gelmişken de cinsilatif cinsilatif arkadaşımızıda ziyaret ettim.Çok iyi kendisi,300-320 idi sanırım protez kullanılmış.Memeleri yatarken bile çok sexy görünüyordu :nazar: Çorbasından ve hoşafından biraz yemişti.Hemşire yürütmek için odaya geldiginde çıktım ben.. Haber veriyim dedim,ço iyi kendisi Maşallahı var.. Kendiside detayları yazar zaten :KK15:
Ayyy YAŞASIN. Darısı başımaaa

Aman masallah.....kolay gecirir insallah bu donemi de

Back