Göğüs damar belirginleşmesi hamilelik mi?

Sözde düşünmüyorum ama adet yaklaştıkça da aklımdan çıkmıyor ister istemez. Zaten o kadar sorunlu Bi hayatım var ki anca kafamı bu hayallerle rahatlatabiliyorum

Kist için baktı mı doktor bende Bi ara 10 gün kadar gecikme olmuştu tarlusal ile söktük doktor önerisiyle de soğan suyu ile kisti aldık. Belki de geç döllenme olmuştur sende

Allah sesimizi duysun inşallah Rabbim gecikdiriyorsa guzellestiriyordur bunu sakin unutma
Bende öyle diyorum bu yaşadığım hayata ben bile dayanamıyorum. O meleğe acıyordu belki ortam değişince huzur olunca gelecek belki belli mi olur

Canım afedersin reglime 6 gün kaldı ama göğüs ucu ya da başı mı derler neyse onun çıkması gibi bi durumun oldu mu yani bebek emerde ucu büyür ya o şekilde belirti olabilir mi ilk denememiz ve ben pek anlamıyorum bu işlerden

O da oldu damarlar da çıktı hiç sevmediğim halde gece yarısı erik isteğimden de uyuyamadım sık idrara da çıktım. Belirtilere bakma canım sadece bat gününü bekle derim ben. Çünkü vücudumda bayağı değişiklik oldu. Bu ay tuttu dedim adet günüm şaşmadı bu sabah adet oldum. Kendini umutlandırma derim yani umarım isteyen herkes hamile kalır ama vücuttaki değişimlere aldanma

İnsallah tam zamanında çıkıp gelir bebişin ve huzur dolar evin hayatın insallahhh
İnşAllah çünkü çocuk olmadan bana huzur verilmeyecek bunu anladım. Gerçi Bi yandan da daha çok huzursuz edecekler diyorum özellikle erkek olursa herşey de beni sorumlu tutacaklar diyorum. Bilmiyorum Allah hayırlısını versin kendi zamanını bilir

Kimseyi takma hayırlısı olsun insallah Aynen insan belirti yakalamaya çalışsa her şey belirti gibi geliyo

Canım ucu biraz büyüdü evet ama öyle fark edilecek kadar değil kahve rengi bolum genişliyor baya bide benim adete 1 gün kala hafif sancim vardı olacağım gün hic alakası bile yokdu onu da belirtmek istedim canım

Daha adetime 5 gün var bakalım ne olcak sağol yorumun için canım ilk gebelik olacak hayırlısıyla insan her belirtiyi acaba böyle mi oluyo diye düşünüyosun insallah 5 gün sonra test yaparım regl günü

Bu dediğiniz belirtiler hamileliğin sonraki haftalarinda olur hemen bu belirtiler olmaz bence adetiniz geçince test yapın tekrar

Daha adetime 5 gün var bakalım ne olcak sağol yorumun için canım ilk gebelik olacak hayırlısıyla insan her belirtiyi acaba böyle mi oluyo diye düşünüyosun insallah 5 gün sonra test yaparım regl günü
İnşallah regl olmasında hanileyim diye mesaj atarsin

Canım bunlar adet belirtiside olabilir. Sürekli uyku hali halsizlik baş dönmesi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…