Sözde düşünmüyorum ama adet yaklaştıkça da aklımdan çıkmıyor ister istemez. Zaten o kadar sorunlu Bi hayatım var ki anca kafamı bu hayallerle rahatlatabiliyorumSağol canım Rabbim herkese nasip etsin hepiniz duamdasiniz inanin ama elinizden geldiği kadar hamileligi dusunmeyin düşünmeyi nce oluyor canim 3 yildir bu ani bekliyordum inşallah en uzun sure bekleyen benimdir Rabbim diğerlerine hayırlı zamanda nasip etsin
Kist için baktı mı doktor bende Bi ara 10 gün kadar gecikme olmuştu tarlusal ile söktük doktor önerisiyle de soğan suyu ile kisti aldık. Belki de geç döllenme olmuştur sendeArkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Kist yok. Geç döllenme de kaç güne çıkar sonuçKist için baktı mı doktor bende Bi ara 10 gün kadar gecikme olmuştu tarlusal ile söktük doktor önerisiyle de soğan suyu ile kisti aldık. Belki de geç döllenme olmuştur sende
O konuda bilgim yok malesefKist yok. Geç döllenme de kaç güne çıkar sonuç
Allah sesimizi duysun inşallah Rabbim gecikdiriyorsa guzellestiriyordur bunu sakin unutmaSözde düşünmüyorum ama adet yaklaştıkça da aklımdan çıkmıyor ister istemez. Zaten o kadar sorunlu Bi hayatım var ki anca kafamı bu hayallerle rahatlatabiliyorum
Bende öyle diyorum bu yaşadığım hayata ben bile dayanamıyorum. O meleğe acıyordu belkiAllah sesimizi duysun inşallah Rabbim gecikdiriyorsa guzellestiriyordur bunu sakin unutma
Canım afedersin reglime 6 gün kaldı ama göğüs ucu ya da başı mı derler neyse onun çıkması gibi bi durumun oldu mu yani bebek emerde ucu büyür ya o şekilde belirti olabilir mi ilk denememiz ve ben pek anlamıyorum bu işlerdenCanim öncelikle şunu soyliyim herkesde farklıdır ben şuan hamileyim kese göründü kalp atışları için daha erken dedi Dr ama benim hala goguslerimde belirgin damarlar yok ama şunu söyleyebilirim meme ucundaki renk baya büyüdü buradan anlayabilirsin inşallah vardır ama
İnsallah tam zamanında çıkıp gelir bebişin ve huzur dolar evin hayatın insallahhhBende öyle diyorum bu yaşadığım hayata ben bile dayanamıyorum. O meleğe acıyordu belkiortam değişince huzur olunca gelecek belki belli mi olur
O da oldu damarlar da çıktı hiç sevmediğim halde gece yarısı erik isteğimden de uyuyamadım sık idrara da çıktım. Belirtilere bakma canım sadece bat gününü bekle derim ben. Çünkü vücudumda bayağı değişiklik oldu. Bu ay tuttu dedim adet günüm şaşmadı bu sabah adet oldum. Kendini umutlandırma derim yani umarım isteyen herkes hamile kalır ama vücuttaki değişimlere aldanmaCanım afedersin reglime 6 gün kaldı ama göğüs ucu ya da başı mı derler neyse onun çıkması gibi bi durumun oldu mu yani bebek emerde ucu büyür ya o şekilde belirti olabilir mi ilk denememiz ve ben pek anlamıyorum bu işlerden
İnşAllah çünkü çocuk olmadan bana huzur verilmeyecek bunu anladım. Gerçi Bi yandan da daha çok huzursuz edecekler diyorum özellikle erkek olursa herşey de beni sorumlu tutacaklar diyorum. Bilmiyorum Allah hayırlısını versin kendi zamanını bilirİnsallah tam zamanında çıkıp gelir bebişin ve huzur dolar evin hayatın insallahhh
Kimseyi takma hayırlısı olsun insallahİnşAllah çünkü çocuk olmadan bana huzur verilmeyecek bunu anladım. Gerçi Bi yandan da daha çok huzursuz edecekler diyorum özellikle erkek olursa herşey de beni sorumlu tutacaklar diyorum. Bilmiyorum Allah hayırlısını versin kendi zamanını bilir
Aynen öyle canımmKimseyi takma hayırlısı olsun insallah ❤ Aynen insan belirti yakalamaya çalışsa her şey belirti gibi geliyo
Aynen öyle canımmKimseyi takma hayırlısı olsun insallah ❤ Aynen insan belirti yakalamaya çalışsa her şey belirti gibi geliyo
Gerçekten öyle oluyor emin ol canimBende öyle diyorum bu yaşadığım hayata ben bile dayanamıyorum. O meleğe acıyordu belkiortam değişince huzur olunca gelecek belki belli mi olur
Canım ucu biraz büyüdü evet ama öyle fark edilecek kadar değil kahve rengi bolum genişliyor baya bide benim adete 1 gün kala hafif sancim vardı olacağım gün hic alakası bile yokdu onu da belirtmek istedim canımCanım afedersin reglime 6 gün kaldı ama göğüs ucu ya da başı mı derler neyse onun çıkması gibi bi durumun oldu mu yani bebek emerde ucu büyür ya o şekilde belirti olabilir mi ilk denememiz ve ben pek anlamıyorum bu işlerden
Daha adetime 5 gün var bakalım ne olcak sağol yorumun için canım ilk gebelik olacak hayırlısıyla insan her belirtiyi acaba böyle mi oluyo diye düşünüyosun insallah 5 gün sonra test yaparım regl günüCanım ucu biraz büyüdü evet ama öyle fark edilecek kadar değil kahve rengi bolum genişliyor baya bide benim adete 1 gün kala hafif sancim vardı olacağım gün hic alakası bile yokdu onu da belirtmek istedim canım
Bu dediğiniz belirtiler hamileliğin sonraki haftalarinda olur hemen bu belirtiler olmaz bence adetiniz geçince test yapın tekrarKızlar merhaba. Benim adete yakın göğüs ağrılarım oluyor 2 3 aydır ama bu ay daha fazla ağrım var göğüs damarları ortada belirgin. Adete 3 gün var sabah idrar testi yaptım negatifti Bi de geçen gece erik isteğiyle uyuyamamıştım normalde sevmem ama ağzım bayağı sulandı ne dersiniz hamilelik belirtisi olabilir mi?
İnşallah regl olmasında hanileyim diye mesaj atarsinDaha adetime 5 gün var bakalım ne olcak sağol yorumun için canım ilk gebelik olacak hayırlısıyla insan her belirtiyi acaba böyle mi oluyo diye düşünüyosun insallah 5 gün sonra test yaparım regl günü
Aminnn inşallah canım benim isteyen herkessİnşallah regl olmasında hanileyim diye mesaj atarsin
Canım bunlar adet belirtiside olabilir. Sürekli uyku hali halsizlik baş dönmesi var miKızlar merhaba. Benim adete yakın göğüs ağrılarım oluyor 2 3 aydır ama bu ay daha fazla ağrım var göğüs damarları ortada belirgin. Adete 3 gün var sabah idrar testi yaptım negatifti Bi de geçen gece erik isteğiyle uyuyamamıştım normalde sevmem ama ağzım bayağı sulandı ne dersiniz hamilelik belirtisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?