• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs damar belirginleşmesi hamilelik mi?

Bu dediğiniz belirtiler hamileliğin sonraki haftalarinda olur hemen bu belirtiler olmaz bence adetiniz geçince test yapın tekrar
Adet oldum bugün tam günümde. Bende ilk defa böyle olduğu için şüphelendim internette de ilk belirtiler de yazıyordu o yüzden

Hepsi vardı işyerindekiler bile kesin hamilesin demişti sen düşün yani gidip gidip uyurdum arşivde
Çok istiyosun ya vücut psikolojikmen belirti arar duruma gelmiş olabilir kuzum. Bende öyleydim. Stres yapma düşünmemeye çalış oluruna bırak 😊

Adet oldum bugün tam günümde. Bende ilk defa böyle olduğu için şüphelendim internette de ilk belirtiler de yazıyordu o yüzden
Canım benim inşallah bir dahaki sefere muradına erersin. Ben çok bekledim Allah'ım nasip etti. Olduğunda hiç bir belirti bile görmeyebilirsin çünkü ummadığın anda geliyor. Kafanı rahat tut vücudunu dinleme en kısa zamanda kavusursun inşallah bebegine

Canım benim inşallah bir dahaki sefere muradına erersin. Ben çok bekledim Allah'ım nasip etti. Olduğunda hiç bir belirti bile görmeyebilirsin çünkü ummadığın anda geliyor. Kafanı rahat tut vücudunu dinleme en kısa zamanda kavusursun inşallah bebegine
İnşAllah canım hayırlısı artık

Back