Çok sızlıyor yanlar da öyle uyurken dönerken falan sızlıyorCanım özellikle uçları sızlıyor sa hamile olma ihtimali nvar
Damarla çr da belirginleşiyormuş adete yakın çoğu forumda öyle okudum. Bende ilk defa oluyor inşallah tutmuştur bu ayBelli olmaz canım bekle bence adet olmaya yakın o belirtiler yasanilbiliyor geçerse test yaparsın
Bat salı günü bekliyorum mutlaka yazarım. Eşim bu ay kesin oldu diye ortalıkta dolanıyor anki hamileymişim gibi Bi ara şu yemeği yapalım diyorum Bi bakıyorum hepsi önümde. Olmazsa en çok kendi üzülecekİnşallah canım Bi gelişme olursa yazarsın buraya
İnşallah hamilesindir canım yaÇok sızlıyor yanlar da öyle uyurken dönerken falan sızlıyor
Amin hepimize inşallahErkekler bizden çok hevesleniyor ama sonrasında çok büyük hayal kırıklığına uğruyorlar bende ilk evlendiğim zamanlar hep soylenirdim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye baktım üzülüyor hiç söylemem artık günümü sorar bazen daha var der geçerim yada hasta oldum derim günüm geçse bile kendim test alır yaparım sende dikkat et eşinin hevesi kaçarsa ilgisi de azalır rabbim eşinin hatırına size hayırlı evlatlar nasip etsin bize de
İnşAllah ya olsun artık hayata tutunacak güzel sebepler istiyorumİnşallah hamilesindir canım ya
Bu sabah kahverengi lekelenme gelmiş 3 küçük damla.. Adet başlangıcı galibaİnşallah canım Bi gelişme olursa yazarsın buraya
HayırlısıBu ay nasip değilmiş sıkma canını
Canim öncelikle şunu soyliyim herkesde farklıdır ben şuan hamileyim kese göründü kalp atışları için daha erken dedi Dr ama benim hala goguslerimde belirgin damarlar yok ama şunu söyleyebilirim meme ucundaki renk baya büyüdü buradan anlayabilirsin inşallah vardır amaKızlar merhaba. Benim adete yakın göğüs ağrılarım oluyor 2 3 aydır ama bu ay daha fazla ağrım var göğüs damarları ortada belirgin. Adete 3 gün var sabah idrar testi yaptım negatifti Bi de geçen gece erik isteğiyle uyuyamamıştım normalde sevmem ama ağzım bayağı sulandı ne dersiniz hamilelik belirtisi olabilir mi?
2 gündür leke geliyor adet ağrısı da var bu ay da olmadı yani ama hayırlısıCanim öncelikle şunu soyliyim herkesde farklıdır ben şuan hamileyim kese göründü kalp atışları için daha erken dedi Dr ama benim hala goguslerimde belirgin damarlar yok ama şunu söyleyebilirim meme ucundaki renk baya büyüdü buradan anlayabilirsin inşallah vardır ama
Sağol canım Rabbim herkese nasip etsin hepiniz duamdasiniz inanin ama elinizden geldiği kadar hamileligi dusunmeyin düşünmeyi nce oluyor canim 3 yildir bu ani bekliyordum inşallah en uzun sure bekleyen benimdir Rabbim diğerlerine hayırlı zamanda nasip etsin2 gündür leke geliyor adet ağrısı da var bu ay da olmadı yani ama hayırlısıAllah sağlıkla versin kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?