bende alma gafletinde bulunanlardanım ama hala bazen dayanamayıp alıyorum çünkü görüntüsü çok moral bozucu , napcaksam bilmiyorum aycan gülle azalır mı acaba diye o tarihlerde almayı düşünüyorum ama unutuyorum , iğneli gibi gözüküyo sonum zararı varmı acaba iğneli epilasyonun:26:
bende o görüntüye dayanamayip aliyorum hatta son 1 aydir dekoltemde bile tüyler cikti.. ne yapacagimi bilmiyorum almayada korkuyorum daha fazlasi cikar diye
benimde aynı durum . dekolte kısmında var napıcazzzzz bız bu tuyleri. ya acaba hastamıyım diyorum kendime. yanı hormonlarımda bı bozukluk mu var dıye hergun dusunup duruyorum... normal bişi mı buuu?
benimde aynı durum . dekolte kısmında var napıcazzzzz bız bu tuyleri. ya acaba hastamıyım diyorum kendime. yanı hormonlarımda bı bozukluk mu var dıye hergun dusunup duruyorum... normal bişi mı buuu?
hasta degilde hormonlarda bozukluk olabilirmis
ben doktorda randevu aldim hormon testi yaptiracam cünki bazi vücutlarda erkek hormonlari olabiliyormus
evt dün gittim kanimi aldilar haftayada sonuclari ögrenecem. aynen dediginiz gibi bende evlenince ne yapacagimi düsünüyorum bazen...
bayanlar bende de 2 3 tane var çok zayıflar gerçekten ama uzunlar
ağdacım cımbızla alma güçlenir dedi elinle çek dedi siz ne öneriosunuz?
evett sonuc cikti unuttum sizleri bilgilendirmeye
ve evet gercektende erkek hormonu varmis
dr sordum buna karsi ne yapabilirim diye sakin tüyleri alma dahada cogalir dedi ve bana
dogum kontrol hapi vermek istedi..bu hap hormonlari yatistiriyormus ve azda olsa tüyler azaliyormus
ama ben sahsen bu haplari almayi düsünmüyorum cünki kiloda aldiriyormus.
bir arkadasimda bu haplari aldi ama korunmak icin almisti ve 1 ayda 5kilo almisti
ben kilo almayi hayatta göze alamam zaten 10kilo fazlam var birde üstüne dahada alirsam yuh artik..
Doktora haplari simdilik istemedigimi dedim. Ve simdi ne yapacagimi bilmiyorum inanin cok kötü bi durum
nerden çektim o 2 ki kılı bu sefer yayıldılar kızlar şimdi her 2 taraftada toplam 10 kıl oldu ama bildiğiniz kap kalın kıllar çekip duruyorum çekmeyimde napıyım kızlar çok kötü duruyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?