göğüs çatalı

sudeeegunayy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
41
9
29
göğüs çatalı olması için birleşik gözükmesi için neler yapıyorsunuz. 75B bedenim daha küçük bedenli arkadaşlarımın bile çatalı varken bende olmuyor ne yapmam lazım? dekolteli elbiseleri çok seviyorum ama o çizgi bende olmuyor aynı sorunu yaşayan var mı ? birleştirmek için ne yapabilirim mezuniyet elbisesi beğendim dekolteli ama çatal yok

Çifr beden büyük gösteren südyenler var ondan bi denemek lazım. Ama çoğunlukla göğüs yapısıyla ilgili oluyor yapamayadabilirsin.

Çifr beden büyük gösteren südyenler var ondan bi denemek lazım. Ama çoğunlukla göğüs yapısıyla ilgili oluyor yapamayadabilirsin.
BÜYÜKLÜKLE ALAKASI YOK BENCE VÜCUT YAPISIYLA ALAKALI BENİMDE AYRI AYRI DURUYOR ÇİZGİ OLMUYOR

vücutla alakalı. ben silikon yaptırdığım halde çatal yok ve birleştiren sütyen de bulamadım. konu takip o yüzden

Eklentiler

• 552bea35-e031-425d-a2b8-b835b48d91ce.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 1.163
  • 62344636-254c-4d33-822c-e52e057fc9ac.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 360
İstediğiniz görüntü oluşmuş işte sağdaki fotoğraf gayet iyi duruyor

evet gerçekten ilk defa bu şekilde oldu. mezuniyet için takıntı yapmıştım bu konuyu ama ortada mezuniyet de kalmadı artık.

her zaman kullanamam ya normalde de açık giyinen birisi değilim sırf mezuniyet günü elbise için almıştım, normal günlerde bukadar dekolteli giyinmiyorum ama hoşuma da gitmedi değil açıkcası giyilebilir

Push up sütyen giymen lazımki alttan desteklesin çatal görüntüsü oluştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…