- 6 Ocak 2019
- 41
- 9
- 29
-
- Konu Sahibi sudeeegunayy
göğüs çatalı olması için birleşik gözükmesi için neler yapıyorsunuz. 75B bedenim daha küçük bedenli arkadaşlarımın bile çatalı varken bende olmuyor ne yapmam lazım? dekolteli elbiseleri çok seviyorum ama o çizgi bende olmuyor aynı sorunu yaşayan var mı ? birleştirmek için ne yapabilirim mezuniyet elbisesi beğendim dekolteli ama çatal yok
BÜYÜKLÜKLE ALAKASI YOK BENCE VÜCUT YAPISIYLA ALAKALI BENİMDE AYRI AYRI DURUYOR ÇİZGİ OLMUYORÇifr beden büyük gösteren südyenler var ondan bi denemek lazım. Ama çoğunlukla göğüs yapısıyla ilgili oluyor yapamayadabilirsin.
Ben farklı bir şey mi söylemişim?BÜYÜKLÜKLE ALAKASI YOK BENCE VÜCUT YAPISIYLA ALAKALI BENİMDE AYRI AYRI DURUYOR ÇİZGİ OLMUYOR
Allahhhh Atarını yediğimBen farklı bir şey mi söylemişim?
ÖZÜR DİLERİM KÖTÜ BİŞEY YAZMADIMKİBen farklı bir şey mi söylemişim?
Özüre gerek yok benim cevabı da alıntılamışsınız.ÖZÜR DİLERİM KÖTÜ BİŞEY YAZMADIMKİ
İstediğiniz görüntü oluşmuş işte sağdaki fotoğraf gayet iyi duruyorkonuyu çözdüm. ali expressden sipariş verdim. kilo almamım da etkisiyle şöyle bir görüntü oluştu. açıkcası ben de şaşırdım hayatımda hiç bukadar birleşik çatal görünümüm olmamıştı linki de bu US $4.69 30% OFF|Bras seksi sütyen kadınlar Push Up sütyen tel ücretsiz iç çamaşırı bandaj dikişsiz Bralette 3/4 fincan pamuk moda yüksek kaliteli iç çamaşırı|Sütyen| - AliExpress
Ay ben bu kadar sıkamam memintolarımı
Neyse özel günlerde kullanırsın sen de.eevet gerçekten çok sıkı oldu ama başka türlü durmuyor
teşekkür ederim bakarım ama çözdüm sorunu :)wonderbra diye birşey var,bakmanızı tavsiye ederim
Push up sütyen giymen lazımki alttan desteklesin çatal görüntüsü oluştursungöğüs çatalı olması için birleşik gözükmesi için neler yapıyorsunuz. 75B bedenim daha küçük bedenli arkadaşlarımın bile çatalı varken bende olmuyor ne yapmam lazım? dekolteli elbiseleri çok seviyorum ama o çizgi bende olmuyor aynı sorunu yaşayan var mı ? birleştirmek için ne yapabilirim mezuniyet elbisesi beğendim dekolteli ama çatal yok