Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şimdi biz 4leyince daltonlar mı olduk ne?:roflol:
neyse konuya geciorum ölçmicem dedim ama dayanamadım1 haftada duzgun dahi kullanmadım ama 1 cm buyumus:dance:
bunu sizinle paylaşmak istedim daltonlarnaniknanikbu arada da para biriktırmeye basladım krem için inş. obur ay alacam:1ninca:
insallah soyle arasını aralayıp da bakacağimiş memişlerimiz olur,şöyle biri sağa biri sola :roflol:amin amin amin
canim cok guldum. Allah seni guldursun. ama ben oyle arasini aralayip bakacak kadar buyuk de istemiyorum, biraz buyusunler yerer :) canim sen ne kullandin ki 1 cm buyume olmus?
kızlar bu actibreast güzel bişeye benziyo...param olsa denemek isterdim hemen ama breastgain kullandım ben hemde 3 kutu o yüzden paramı 1 kere boşa çöpe attım bi daha yok artık diyorum.ama bi yandan da içim istemiyo değil yani.......para biriktirip alsam mı kiiiiii....alan olursa yazsınn nooluuur.
ooo öbür ay falan çok hızlısın canım yaananiknanik
toplasan bi 28 milyoncuğum var:a015::a015: acil iş bulmam lazım.
evet krem piyasaya yeni çıkmış o yüzden kullanan çok kişi yok. kobaylar yine bu siteden
bi de aynı mantıkla çalışan -ciltteki kolajeni arttırmaya yönelik- bi krem daha var. hatta bir arkadaş kesin çözüm arkadaş kullandı inanamadı kesinlikle yarıyo demişti çok iyi hatırlıyorum mansoon krem cake firmasının ürünü amaaaa 410 milyon!!!
1 yemek kasigi kabartma tozu
1 yemek kasigi yogurt
hesini karistiriyorsun, sonra sivilcelekesinin üzerine sürüyorsun. Baska yere degil!!! Sirf lekenin üstüne!!! Kurumasini bekliyorsun, sonrada ovalayarak cikart.
Sonrada suyla yika, cok ise yarayacak...
canım uygulayıp yıkadıktan hemen sonra mı belli oluyor bu?bıktım bu sivilce lekelerinden yaaa üfff
kızlar bende breast-gain kullandım.Ama hiç faydasını görmedim.çok etkili olduğunu düşündüğünüz,kesin çözüm sağlayan bir formül yada ilaç varmı?
kızlar ben femagis diye bir krem buldum fiyatı heryerde farklı 79 ytl var 90 ytl ye var ama bir yerde kampanya başlamış 35 ytlye kadar düşmüş kargo ücretiyle beraber 37,20 ytl biraz tereddütlüyüm ama yinede sipariş verdim dün geldi valla herşeyi göze aldım kızlar deneyeceğim bakalım ne olacak dğerleri çok pahalı bundan sonuç alamazsam para biriktirim onlardan birini alırım artık
kızlar ben femagis diye bir krem buldum fiyatı heryerde farklı 79 ytl var 90 ytl ye var ama bir yerde kampanya başlamış 35 ytlye kadar düşmüş kargo ücretiyle beraber 37,20 ytl biraz tereddütlüyüm ama yinede sipariş verdim dün geldi valla herşeyi göze aldım kızlar deneyeceğim bakalım ne olacak dğerleri çok pahalı bundan sonuç alamazsam para biriktirim onlardan birini alırım artık
aybegüm kıs dalton kardeşyerimsenibenşu meyan köküne gitti benim aklım östrojenik etkisi varmış..ne diyosun:roflol:anam iyice kafayı yedim ya:roflol:bide benim iki günde bir göğsüm ağırıyo ya halla hallaaaCADIARZU