Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s
bütün yazılanları okudum diyebilirim, gercekten belki bende 5 ay önce üye olsaydım k.ü.ç ile halledebilirdim problemimi ama su anki halimdende cok memnunum ben 2.5 ay sureyle kullandım cnm sonra 2 ay boyunca aralıklarla kullandım ve kucuk gogus sorunum bitti diyebilirim. a.s
Şeniz:dance:arkadaşlar merhaba..ben bu aktardaki karışımın içinde neler olduğunu araştırdım..sürekli alışveriş yaptığım aktar sağolsun inceledi..içinde ÇÖREKOTU,HAVLUCAN,KETEN TOHUMU,ZERDEÇAL,ISIRGAN bulunuyormuş.hiç zararlı değil dedi..tamamen doğal dedi..
ve arkadaşlar şunu söylemek istiyorum..bu adam bunu göğüs büyütmekiçin yapmamış...sadece bazı bayanlar büyüme farketmiş..kesin büyüyecek diye bişey yok:) öğrendimde sizinle paylaşayoım dedim...:enbuyukkk:a.s.
nasilsin canim? evet bursadaki aktarin karisimi kullaniyorum ben. oyle abartili bi buyume yok ama biraz iyiye dogru gidiyor sanirim. hem benim bunyem her seye hemen etki gostermez, hep uzun sure sonra kullandigim bir seyin etkisini uzun sure sonra gorurum ben. bak canim istersen iyice dusun kullanmaya sonra karar ver. bazi arkadaslar yan etkisini de gormus. Allah korusun sana da bisey olursa benden duydun kullandin diye kendimi hic affetmem. ne olursa olsun sagligimiz her seyden onemli
canım bişey sorucam sen bursadaki aktarın karışımını mı incelettirdin aktarına?bende kullanıyorum 1 haftadır ve yoğun bi zerdaçal kokusu almıştım zaten.bakalım etki edicek mi ..daha görünürde bişey yok bakalım inşallah olur bu sefer..:a015:
bursadan aldığım karışımı yemeye karar verdim ama yanında da küç ve kalsiyumla beraber.madem o karışım biraz riskli bende o riski küçle min.a indireyim bari.tatlicadiarzu
kalsiyum ise büyütücü ilaçlar kullanılırken öneriliyo:içelim:
çementohumu iğrenç bişi:bbo:bendede var ama kullanamıorum berbat bişi.ayrıca terleyince insan pastırma pastırma okuo.napsakki:sm_confused:
Ben Bi Int.sitesinde Gordum ,sanirim Aktarin Birine Dense Getittirir.bu Arada Cay Bardağina 1/4 Hayit Suyu Konup Geri Kalani Su Ile Tamamlanmaliymiş.
arkadaşlar kimler bursalı karışımı kullanıyor.bunu öğrenebilir miyim.böylece gelişmeleri takip edeceğim bi arkadaşim olsun istiyorum.çünkü ben kullanmaya devam ediyorum.yani işte üç gün falan oldu tekrar başlayalıa.s
bi de aklıma gelmişken avonun göğüs sıkılastırıcısı masaj için iimiş sanırım.bikac yorum okudum da
Ben Bi Int.sitesinde Gordum ,sanirim Aktarin Birine Dense Getittirir.bu Arada Cay Bardağina 1/4 Hayit Suyu Konup Geri Kalani Su Ile Tamamlanmaliymiş.
arkadaşlar kimler bursalı karışımı kullanıyor.bunu öğrenebilir miyim.böylece gelişmeleri takip edeceğim bi arkadaşim olsun istiyorum.çünkü ben kullanmaya devam ediyorum.yani işte üç gün falan oldu tekrar başlayalıa.s
bi de aklıma gelmişken avonun göğüs sıkılastırıcısı masaj için iimiş sanırım.bikac yorum okudum da