angel'cim ben yeni okudumda bu cake ney nereden bulabilirim bide aktarın karışımı neydi yazarsan çok memnun olurum kolay gelsin sana canım:1hug:
valla haklısın özgecim ya açıkçası 5 ayda bile öyle çok bişey yok sanki( ben direk fark edemedim mesela, sizce direk fark ediliyo mu?
ya biri, bu cake'in çok işe yaradığını kullanan arkadaşının bir kutuda inanılmaz etki gördüğünü söylemişti ama fiyatı biraz uçuk demişti ki ben araştırdım o zaman 400 flandı hatta internette de baktım öyleydi. nasıl yani 100!!!!:1shok::1shok::1shok:
nerden aldın?
karışımla birlikte kullandım diyosun acaba hangisinin etkisi oldu kremin mi yoksa karışımın mı bu konuda da bişi diyemeyeceksin sanırım? bi de eski haline döndü mü göğüsler?
peki bu bayan ne yapmış işin önemli kısmını kaçırmışım
canım eğer alabiliyorsan actibreast diye bir krem var..bizim ihtiyacımız olan krem fiyatı 140 ytl netten sitesine bak test edilmiş bir krem..laboratuvar ortamında test yapmışlar..eğer maddi durumun yetecekse bunu al derim..ben ve aybegüm ondan almaya karar verdik..ikimizde öğrenci olduğumuz için şuan için alamıyoruz....ben tuana ve aybegüm şuan o karışımım kullanıyoruz.ben içine küç ve çemen unuda ekliyorum 6 gündür kullanıyorum..3 gündür ağrılarım başladı göğsümde...herkeste aynı etkiyi yapmıyor tabiki..karar senin canım:1hug:a.s.
fotoğrafları forumumuzda yer bulmuş bayanın göğüsleri 3. ayda biraz toparlanıp 5. ayda bayağı iyi duruma gelmiş ama, yazdığı üzre birkaç hafta ara verdikten sonra eski halinden hiçbir farkı kalmamış...
kötüüü :1no2:
canım benim sozunu ettigin fotolar benim yabanci siteden alip koydugum fotolar degil di mi? yani baska fotolar da mi var benneyaptımki ben anlamadim cunku... biz hangi kadindan bahsediyoruz :bbo: benim ekledigim fotodaki kadinin da cunku 3 aylik ve 5 aylik halleri de vardi da... kafamçokkarıştı
canım hoş geldin öncelikle... bursa karısımını bende okudum ama benim bir bilgim yok onun hakkında..küç(kara üzüm çekirdeği) ondan yeni kullanmaya başladım 2 gün oldu bakalım...sevgiler..:dance:ya arakdaşlar bu küç ne lütfen biri bana açıklasın nolurrr bursalı karışımı nedir heryerde bulabilirmiyiz.bu arada ben aranıza yeni katıldım tekirdağlıyım
ya arakdaşlar bu küç ne lütfen biri bana açıklasın nolurrr bursalı karışımı nedir heryerde bulabilirmiyiz.bu arada ben aranıza yeni katıldım tekirdağlıyım