aktardan ne diye aldınız kızlar? cayını nasıl yaptınız sıcak suyunun içine mi cemen attınız
canım benim cok saol... simdi demledim cesaret edip sen oyle deyince hakikaten de kokmuyo... kokusu gidiyo... sırnaşık şey cok saol canım benim yaaa...
insallah buyutucez bakalim...
rica ederim arkadaşımefeeeet kokusu kalmıyoooooooo....ben bide yağınıda aldım bugün sürsemmiiçsemmi karar veremedim yafs süreyim diyorumsırnaşık şeyn dersiniz heheCADIARZU
sür sür inlesin!
bu-tun me-mis-ler güm-le-sin!
sür sür büyüsün!
es dost her-kes gör-sün!
(tezahurat yaptim iki dakkada)
arkadaslar kaynatmak isyerinde falan zor dersek acep;
Dalin Momy Karışık Bitki Çayı mi kullansak CADIARZU icindekiler Karbonhidrat , laktoz , bitki ekstresi (ısırgan yaprağı , anason meyyvesi , kimyon meyvesi , melisa yaprağı , rezene meyvesi , glikoz şurubu ve çemen otu.
200 gr oluyo ve 17 milyon civari
kullanilisi da soyle: Daha önceden kaynatılmış 100 ml ılık suyu bir fincana koyunuz , 1 tatlı kaşığı (5 g ) Dalin Karışık Bitki Çayı ekleyiniz ve karıştırınız. İçmeden önce sıcaklığını kontrol ediniz.
yani bi kutu gunde 3 bardak icsek, 5X3=15 grdan 12-14 gun ortalama gider. bu da demektir ki gunluk ortalama 1,5 ytllik bir harcama oluyo... ne dersiniz karisim da o kadar yutuyo mudur?
Sevgili Honest, hani, şu beğendiğin göğüse odaklanma olayı var ya ben hergün bakıyorum ama; kararsız ve odaklanmaktan uzak bi şekildeSenin konuyla ilgili yargılarına güveniyorum ve özelden eğer becerebilirsem pazartesi günü 2 resim göndericem-ikiside Tahiti'nin normal seyahat sayfasından, absürd bişiy değil yani- yorumunu beklicem, tabi gönderebilirsem...a.s.