- 28 Haziran 2007
- 345
- 0
- 42
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar ve başarılar
Belki aranızda bilenler vardır benim de göğüsle ilgili çabalarımı uzun süre paylaşımda bulundum kullandıklarımla ilgili
Ben şu meşhur aktarın karışımını ilk kullananlardan ve faydasını görenlerden biri olarak her aşamayı , gelişimi paylaşmıştım
Gerçekten 2 hafta da 1 beden büyümüşlerdi
Fakat ek olarak bu karışımı duymadan 1 gün önce de eczaneden CAKE isimli göğüs büyütücü yağı almıştım henüz ona başlamadan aktarın karışımını sipariş edip 2 sini beraber kullanmaya başlamıştım taaa ki (kulak zarım patlayana kadar) ve o ara burda olmaması gereken bir tartışma yaşamıştık inanın ne için olduğunu bile hatırlamıyorum ve ben zaten kulağımla ilgili sorun yaşadığım için başka birşey düşünemez olmuştum 2 sini de kullanmayı bırakmıştım
ve açıkcası yaşanan tartışma da moralimi çok bozmuş du çünkü ben burda yardım etmeye çalışırken kötü yere çekilerek tartışmaya sebebiyet verildi
her neyse şuan ise eskisi kadar küçücük değil en azından ama hala küçük o kullandıklarımın etkisi biraz da olsa kaldı arkadaşlar
Şimdi ise arada bir CAKE sürüyorum egzersiz yapıyorum sanırım yeni denemelerle aranızda olucam yeniden sevgiler hepinize
canim seni tekrar aramizda gordugume inan cok sevindim. ha bu arada gecmis olsun. simdi nasilsin? canim unlu aktarin karisimi ben de almistim. 4 poseti bitirdim cok az bi fark olmustu, sadce dolgunluk gibi yani, sonra biraktim. simdi evde 4 poset daha var. acaba baslasammi? yogurtla ve balla karistiriyordun dimi sen? ha canim bi de ozlemden haberin var mi? nerelerde?