Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba, ben şu suna dumankaya'nın şerbetçi otu, melek otu ve çemen tohumu formülünü uygulamak için otları aldım, günde 2 adet de hurma yemeye başladım. bunları daha önce uygulamış olanınız var mı acaba?
walla bütün yazılanları okudum. kızlar yaklaşık 40 50 çeşit ottan bahsediliyo acaba bunları deneyipte faydasını gören biri yok mu? bize yol göstercek biri yok mu?((
Kızlar,yeni bir formül buldum,göğüs büyütmek için,Suna Dumankaya ,''1 tutam şerbetçi otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığı çemen tohumunu çay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak için. Ayrıca her gün 2 adet hurma yiyin. Ayrıca göğüslerinize elma suyu ile masaj yapın'' şeklinde öneride bulunmuş bir gazete de.Bugün alıcam,inşallah faydasını görürüz.:dance:
evet canım bursadaki aktarın karışımı..bende kullandım hafif bi büyüme olmuştu gerçekten ben 3 hafta kullandım gerisi hala duruyor...ilaç kullandığım için ara vermek zorunda kaldımyerimsenibeninşallah etki eder canım:teselli:bende çok takıyordum kafama gerçi hala takıyorum ama büyümesselerde yapacak bişey yok..dediğin gibi silikona başvurur isteyenler..ben düşünmüyorum silikon benim iki arkadaşımda bizim gibiydişimdi ikiside evlendi hakkaten büyümüşler baktımda:roflol:şaka bi yana bitanem takma kafana olacağı varsa olur:1hug:a.s.:enbuyukkk:
Ben rezene yağı çörekotu yağı melissa yağı ve çilek yağını karıştırıp sürdüm. Bir hafta bile olmadan büyümeyi ve sertleşmeyi hissetmeye başladım . Tavsiye ederim.
kızlar aranızda gogus sarkıklıgı ıcın ne yapmam gerektıgını bılen var mı? acıll!!! cok rahatsız oluyorum artık...