Canım, o zaman da yazışmıştık seninle, ben çok karışık bi çay kullanıyorum, şu an listesini bulamadım ama; bulunca yazarım. Yalnız bu çayı sadece ben ve Azimli arkadaşımız kullanıyoruz, Onun tahlillerinde biraz problem çıktı, çaydan olup olmadığını bilmiyor ama; yine de ara verdi, malum sağlık hepsinden önemli. Canım, ben çayı kullanmaya başlayalı 8 ay civarı oldu sanırım. 2. Aydan itibaren dolgunlaşma başladı, 3. ve 4. aylarda da sanıyorum dolgunluk oldu( hastalıktan önce şişti ve sonrasında inmedi) ama; sonra durdu, hastalık öncesinde bile ekstra dolgunluk olmadı- hani şişer geri iner ya- neyseki eski büyüme inmedi. Uzun bi aradan sonra bu ay yine dolgunluk oldu, umarım hastalığım bitince inmez. Diyeceğim o ki ben inatla devam ettim, kısa dönemler harici hiç ara vermedim. Bişeyden fayda görmeye başladığımızda inatla devam etmemiz gerekiyor sanırım. Senin Actibreast bırakma olayı ekonomik sanırım, bu aralar bende de aynı dert var, o yüzden otların karıştırılanlarını almadım, onlar 50 civarı tutuyor zaten(yalnız 3-4 ay yetiyor), tek tek konulanları kullanıyorum; ısırgan yaprağı, ısırgan tohumu, çemenotu tohumu, şerbetçiotu, adaçayı... Umarım bişiy unutmamışımdır, bi süre böyle devam, mesele ekonomik olunca farklı oluyor malum. Demliğe bunlardan birer tutam koyup üzerine kaynamış su döküyorum,4-5 dk bekletip, süzüp içiyorum. Canım, yukarda da anlattım, bitki çayı o kadar çabuk etkilemiyor ama; sonuçta içinde sana zararlı bişiy yoksa nerden baksan bitki çayı, faydalı bitkiler...a.s.