Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütücü Bitkisel Karışımlar & Formüller

:teytey:

Bitkiyle güzel göğüsler

Kadınlar yüzlerine baktıkları kadar vücutlarının diğer bölgelerine önem vermezler. Ama yine de göğüslerinin güzel görünmesini isterler. Bunun için de bitkilerden faydalanmak mümkün. Hele de emziren anneler için meme çatlakları çok büyük sorundur. Eğer özen gösterilmezse meme başlarında süt kanallarının iltihaplanmasına yol açan küçük yaralar oluşturur. İlerleyen zamanlarda da iyileşmesi, çok güç mikroplu kötü bir yara hatta bir fiskül bırakarak olgunlaşır ve patlar. Meme çatlaklarının daha başlangıç aşamasında tedavi edilmeleri gerekir. Çok kez bebeğin tükürüğü ve anne sütünün mayalanmasından oluşurlar.

Nasıl önlem alınabilir?

Bebeğin sadece gerekli ve doğru zamanlarda anne sütü emmesine izin verin. Beslenmesi bittikten sonra, memeyle, onu ısırarak 'eğlenmesine' izin vermeyin. İki emzirme arasında meme başına 60 derecelik bir alkolle silin ve sonra zeytin, badem veya daha da iyisi kılıçotu yağıyla yıkayın.

Acil durumlar için

Eğer çatlaklarınız dayanılmaz bir hal aldıysa ve apseden korktuğunuz için bebeğinizi emzirmekten vazgeçtiyseniz hemen doktorunuza görünün.

Anne sütünü kesen ilaçları size ancak o önerebilir; onlarsız, meme tıkanması tehlikesiyle karşılaşabilirsiniz. Tıbbi tedaviye yardımcı olmak amacıyla aşağıdaki bileşimleri kullanın:

Karakafes otunun taze yapraklarından lapa,
Akpapatya yaprak ve çiçeklerinden lapa,
Kaynamış kayınağacı tomurcuğundan ıslatılmış kompresler (fincan başına 4 tutam).

Şifalı bitkilerle geleneksel çareler

Taze civanperçemi özsuyuyla kompresler. Demlenmiş civanperçemi yaprak ve çiçeği ile küçük papatya çiçeği suyundan ıslatılmış kompresler. (Her gün iki fincan içmek üzere, 1 litre suya her ikisinden 2 tutam.)

Göğüsler için mucize reçete

Aşağıdaki losyonlarla göğüs banyosu yapın (1 litre su için):

2 tutam çemen (tohum)
2 tutam kuşburnu (çiçek).
Bunları 10 dakika kaynatın, eğer aşağıdakileri de eklerseniz ilaç daha iyi sonuç verecektir:
1 tutam aslankuyruğu (yaprak ve çiçek)
1 tutam karakafes (kıyılmış kök).

:asigim:

kızlar aldım ben de cemenden...

yalniz her yerde sordum tozu varmis... sonra bi yerde "tane cemen" diye buldum ama tohum mu bilemedim... simdi bunu caya katsam olur mu? ya isyerindeyim su an? cok kokmaz mi yaa :1shok: kendisi kokuyo cunku resmen... tane tane boole... sizinki de boole mi oluyo kizlar?

bir de bi bardaga ne kadar katiyosunuz bu tohumdan, bi su bardagina 1 cay kasigi olur mu?? :emir_bebek:

özge canım bende çay yapıyorum ya hani bende tozu vardı yani unu ondan yapıyodum ..ama bugün tohumunu alacağım..bu arada benim bildiğim bir kupa için 1 tatlı kaşığı olması lazım ama sen bilirsinyerimseniben
bu arada kokuya gelince bendeki unda felaket kokuyor ama demlediğimde hiç kokusu kalmıyoryerimseniben
artı ben yağınıda alıyorum bugün inşallahsırnaşık şey

canım benim cok saol... simdi demledim cesaret edip sen oyle deyince Şeniz hakikaten de kokmuyo... kokusu gidiyo... sırnaşık şey cok saol canım benim yaaa...

insallah buyutucez bakalim... şutarafagitti

aktardan ne diye aldınız kızlar? cayını nasıl yaptınız sıcak suyunun içine mi cemen attınız

aktardan ne diye aldınız kızlar? cayını nasıl yaptınız sıcak suyunun içine mi cemen attınız

canım çemen tohumu diyerek aldım ben..çayınıda bir sb suyu kaynatıp içine 1 tatlı kaşığı çemen tohumu-1 tatlı kaşığı rezene-1 çay kaşığıda anason koydum..bunlar rengini verene kadar bekelettim hafif ılık oluyo içiyorum canımsüprizzzzz

aynen canım ben de... iste oldugumdan oole hepsini bi bardagi suya katip renk verene kadar bekledim bugun, 2-3 bardak ictim...

bakalim 1 haftaya neler olacak sırnaşık şey

canım benim cok saol... simdi demledim cesaret edip sen oyle deyince hakikaten de kokmuyo... kokusu gidiyo... sırnaşık şey cok saol canım benim yaaa...

insallah buyutucez bakalim...

rica ederim arkadaşım:eek:efeeeet kokusu kalmıyoooooooo....ben bide yağınıda aldım bugün sürsemmiiçsemmi karar veremedim yafs süreyim diyorumsırnaşık şeyn dersiniz heheCADIARZU

sür sür inlesin!
bu-tun me-mis-ler güm-le-sin!
sür sür büyüsün!
es dost her-kes gör-sün!

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

(tezahurat yaptim iki dakkada)

arkadaslar kaynatmak isyerinde falan zor dersek acep;

Dalin Momy Karışık Bitki Çayı mi kullansak CADIARZU icindekiler Karbonhidrat , laktoz , bitki ekstresi (ısırgan yaprağı , anason meyyvesi , kimyon meyvesi , melisa yaprağı , rezene meyvesi , glikoz şurubu ve çemen otu.

200 gr oluyo ve 17 milyon civari :bbo:

kullanilisi da soyle: Daha önceden kaynatılmış 100 ml ılık suyu bir fincana koyunuz , 1 tatlı kaşığı (5 g ) Dalin Karışık Bitki Çayı ekleyiniz ve karıştırınız. İçmeden önce sıcaklığını kontrol ediniz.

yani bi kutu gunde 3 bardak icsek, 5X3=15 grdan 12-14 gun ortalama gider. bu da demektir ki gunluk ortalama 1,5 ytllik bir harcama oluyo... ne dersiniz karisim da o kadar yutuyo mudur?

Son düzenleme:
sür sür inlesin!
bu-tun me-mis-ler güm-le-sin!
sür sür büyüsün!
es dost her-kes gör-sün!

(tezahurat yaptim iki dakkada)

kız öldüm gülmekten allah iiliğini versin:roflol:tamam bu akşam başlıyorum sürmeye ya bismillah:))))))))))
arkadaslar kaynatmak isyerinde falan zor dersek acep;

Dalin Momy Karışık Bitki Çayı mi kullansak CADIARZU icindekiler Karbonhidrat , laktoz , bitki ekstresi (ısırgan yaprağı , anason meyyvesi , kimyon meyvesi , melisa yaprağı , rezene meyvesi , glikoz şurubu ve çemen otu.

200 gr oluyo ve 17 milyon civari

kullanilisi da soyle: Daha önceden kaynatılmış 100 ml ılık suyu bir fincana koyunuz , 1 tatlı kaşığı (5 g ) Dalin Karışık Bitki Çayı ekleyiniz ve karıştırınız. İçmeden önce sıcaklığını kontrol ediniz.

yani bi kutu gunde 3 bardak icsek, 5X3=15 grdan 12-14 gun ortalama gider. bu da demektir ki gunluk ortalama 1,5 ytllik bir harcama oluyo... ne dersiniz karisim da o kadar yutuyo mudur?

özge seni öldürmek istiyorıuuuuuuuuuuuum:...bütün paramı harcadım bugün niye baştan demediiiiiiiin nan:roflol:neyse bugün gittim doktora diane verdi östojen takviyesi yapcek bana bakalım nolcakCADIARZU

özge seni öldürmek istiyorıuuuuuuuuuuuum:...bütün paramı harcadım bugün niye baştan demediiiiiiiin nan:roflol:neyse bugün gittim doktora diane verdi östojen takviyesi yapcek bana bakalım nolcak[/QUOTE]

ya canım benim ben de arastirma yaparken buldum heh heh yoksa ben de aldim caydan, bundan alamicam daha sırnaşık şey ben kendimi de yaktim yani sırnaşık şey sırnaşık şey

hadi bakalim hayirli olsun canım hem cemen yagin hem de diane...

ya kızlar cemenin cayini demlemeden direkt bu tohumları yutsak olmaz mi? hapi gibi yani sırnaşık şey

bi de demledigimiz tohumlari sonra yutsak acaba bisi olur mu :1ninca:

Sevgili Honest, hani, şu beğendiğin göğüse odaklanma olayı var ya ben hergün bakıyorum ama; kararsız ve odaklanmaktan uzak bi şekilde.tatlicadiarzu Senin konuyla ilgili yargılarına güveniyorum ve özelden eğer becerebilirsem pazartesi günü 2 resim göndericem;:1hug: -ikiside Tahiti'nin normal seyahat sayfasından, absürd bişiy değil yani- yorumunu beklicem, tabi gönderebilirsem...a.s.

Sevgili Honest, hani, şu beğendiğin göğüse odaklanma olayı var ya ben hergün bakıyorum ama; kararsız ve odaklanmaktan uzak bi şekildeSenin konuyla ilgili yargılarına güveniyorum ve özelden eğer becerebilirsem pazartesi günü 2 resim göndericem-ikiside Tahiti'nin normal seyahat sayfasından, absürd bişiy değil yani- yorumunu beklicem, tabi gönderebilirsem...a.s.

ay uranüs Allah iyiliğini versin canım ya öldüm gülmekten:roflol:bu arada bana güvendiğin için sağol canım :1hug:umarım gönderebilirisin jeyyar:))))

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar ve başarılar
Belki aranızda bilenler vardır benim de göğüsle ilgili çabalarımı uzun süre paylaşımda bulundum kullandıklarımla ilgili
Ben şu meşhur aktarın karışımını ilk kullananlardan ve faydasını görenlerden biri olarak her aşamayı , gelişimi paylaşmıştım
Gerçekten 2 hafta da 1 beden büyümüşlerdi
Fakat ek olarak bu karışımı duymadan 1 gün önce de eczaneden CAKE isimli göğüs büyütücü yağı almıştım henüz ona başlamadan aktarın karışımını sipariş edip 2 sini beraber kullanmaya başlamıştım taaa ki (kulak zarım patlayana kadar) ve o ara burda olmaması gereken bir tartışma yaşamıştık inanın ne için olduğunu bile hatırlamıyorum ve ben zaten kulağımla ilgili sorun yaşadığım için başka birşey düşünemez olmuştum 2 sini de kullanmayı bırakmıştım
ve açıkcası yaşanan tartışma da moralimi çok bozmuş du çünkü ben burda yardım etmeye çalışırken kötü yere çekilerek tartışmaya sebebiyet verildi
her neyse şuan ise eskisi kadar küçücük değil en azından ama hala küçük o kullandıklarımın etkisi biraz da olsa kaldı arkadaşlar
Şimdi ise arada bir CAKE sürüyorum egzersiz yapıyorum sanırım yeni denemelerle aranızda olucam yeniden sevgiler hepinize

sonuç olarak ben kullandım işe yarıyo diyebileceğiniz bitkisel bi karışım var mı göğüs büyütücü krem hap vs dışında..

canım valla ben de sasirdim adeta bizim icin hazirlanmis gibi :eek: hem eczanelerde var hem de netten arayinca market tipi seylerde de cikiyo.. demek ki marketlerde de var :teytey: ben daha elimdeki cemeni bitirmedim bitirince bundan alirim herhalde :1hug:

X