Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım dikkat et protein fazlalığı gut hastalığı yapıyormus bende de yok etki falan ama bakalım dolduralım 21 günü istersen sanada atayım canım sigara için telkini ben dün gece dinlemeye çalılştım ama olmadı sesten uyuyamadım o nedenle bu telkin bittikten sonra dinlemeye baslayacagım

Göğüslerim kımıl kımıl ya
Niyeyse yumuşacık oldular 2.3 günden beri.
Sizinde böyle oldu mu hiç kızlar?

Son düzenleme:

Süper olur canım çok istiyorum sigarayı bırakmak, özellikle eşim içmediği için ne yapacagımı şaşırıyorum benim bugün son protein diyetim, bundan sonra haftada 2 gün yapıcam sadece diger günler normal beslenmeye geçiyorum.. Bende bu telkini bitirip başlıycam sigara telkinine peki nasıl atıcaksın bana.. Çpk teşekkür ederim canım..

canım upload ediyorum şu an brazdan linkini atarım bu mp3ü hoparlörden dinleyebilirsin kulaklık diye bir zorunluluk yok ben bırakıyorum göğüs büyütme telkinin önce bunu dinleyeyim çünkü sigara yüzünden etki etmediğini düşünüyorum artık bu telkinin en iyisi önce sağlık

İNDİR

al canım link bu inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten günde 8-10 saat arası dinliyorsun canım Allah kolaylık versin

aaay sinir oldum bir türlü adresi tam almıyor başka site adı geçiyor diye sanırım canım özelden atarım

Son düzenleme:
[ı]göğüslerim kımıl kımıl ya
Niyeyse yumuşacık oldular 2.3 günden beri.
Sizinde böyle oldu mu hiç kızlar?[/ı]

yumusama olması gayet normal cnm ılk gunlerde benımde oyle oldu hatta bı cıvıma oldu sonra toparlandı ama yumusaklık devam ettı sanırım yaglandıgı ıcın oyle oluyo benımde oyle dokundugum zaman boyle kımıl kımıl dıyosun ya aynen yaglanıyo cunku

Tamam canım İnşallah bırakırız bu illeti kendimize yapabilecegimiz en büyük kötülüğü yapıyoruz.. Miss gibi kokmak varken küllük gibi kokuyoruz Canım başladıgını telkini 21 gün sonununda bıraksaydın keşke başlamışken tamamlasaydın ama hayırlısı sigara daha önemli.. e-mailimi yazsam dicem ama kabul görürmü bir deniyeyim [

Son düzenleme:

surda yarısı gıttı yarısı kaldı kız barı 21e tamamla ondan sonra ara ver bu arada da sıgara ıcın olan telkını dınlersın hem sıgarayı bırakırsın hemde bu sırada dınlemesen bıle goguslerın buyumeye baslar Ayy sen su 21ı bı tamamla ben oyle rahat edecem valla Bu arada 4 gun once oldum kızlar ama ben hep erken olurum reglıden yana bı sorun yok yanı bıde reglının sıslıgı gıttı bıraz

nezciğim ben taktım ya ondan etki etmiyor bundan etki etmiyor diye :) en iyisi kendimce sebepleri ortadan kaldırmak çünkü buda benim bilinçaltımda yer etmiş durumda

nezciğim ben taktım ya ondan etki etmiyor bundan etki etmiyor diye :) en iyisi kendimce sebepleri ortadan kaldırmak çünkü buda benim bilinçaltımda yer etmiş durumda

dogru cnm haklısın ama yerınde olsam 21 gunu tamamlar oyle bırakırdım ben ınanıyorum cunku tamamladıkdan sonra gununu buyume devam edecek yada baslayacak dıye bu sıradada sende sıgara ıcın olanı dınlerdın ama yınede senın kararın cnm tabı su on gunu de zıyan etmesen ıyı olurdu ya neyse kolay mı yanı gunde 8 saat dınlemek

Son düzenleme:

canım şu an bir gelişme falan yok ya isteksiz dinliyorum işin açığı ama sigarayı bırakırsam büyük bir mutluluk, şevk ve inançla dinlerim ozaman telkini bu dahada iyi olur benim için

canım şu an bir gelişme falan yok ya isteksiz dinliyorum işin açığı ama sigarayı bırakırsam büyük bir mutluluk, şevk ve inançla dinlerim ozaman telkini bu dahada iyi olur benim için

karar senın cnm haklısın ıcıne sınmesıde onemlı olumlu dusunemıyosun sanırım boyle olunca kafana takılıyo hep

Kızlar bugün 15. günüm. Bugün üst kısımlarında büyümeye başladığını gördüm. Oh be dedim!
Hayırlısıyla yavaş yavaş büyüyor işte.

Hızlıca büyüyebilseydi ne hoş olurdu ama. (Tabi buna binlerce şükür.)

Bu hafta sonu sınavım vardı sbahları dinleyemedim gece dinledim. Ama 2 gündür müziğin sesinden uykum yarım kaldı. İşim olmadığı taktırde bir daha gece dinlemeyeceğim. Ses olunca uyku falan tutmuyor.:18:
Artık sabahları dinleyeceğim.

Birde bu telkin sizde baş ağrısı yapıyor mu? Bende yapıyor ve bu konuda muzdaribim.

kızlar bende çok kötü sırt ağrısı var omuzlarımda aynı ağryr reglden dolayı sanırım erken oldu o yuzden agrı yapyr telkınde yapyrdu ama bu kadar dğldı ıkısı bır araya geldı dayanacgm artık bırakmak yok

canım tebrıkler valla sende de etkısı cok olumlu ne guzel aynen cnm benımde bu ara hep kemıklerın uzerı agrıyo bos yerler yanı yanlar ustler oralar da doluyo yavas yavas evet bıraz daha hızlı olsa buyume ınsanı sabırsızlandırıyo cunku bu sekılde olunca cnm ama olsun ne yapalım dedıgın gıbı buna da sukur Bende bas agrısı yok cnm hıc de olmadı baska bı rahatsızlıgın olabılırmı acaba? Bende gunduz dınlıyorum yoksa gece uyuyamam sesle senın gıbı denedım de bı kac kez aynen uykumdan oldum ben gunduz geceye kadar 8 saatı tamamlıyorum

olabılır cnm ama cıdden yapıyo sırt ve omuz agrısı hatta kollarımda da olmusdu benım gecıyo ama zamanla suan pek kalmadı benım cnm oyle sadece goguslerımde ve boynumda oluyo

nezcim yanlış hatrlamyrsam senin yarın bitiyor yarın ölçülerini yazabilirmisin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…