Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ben indirdim ama 1 saniyelik birşey.. Herhalde yanlış bişey yaptım.
Neyse kendi telkinimizi kendimiz hazırlamak için neler yapabiliriz.
Konu sahibine özel mesaj atıp sordum ama sanırım görmedi mesajımı...
bilen varsa yardım istiyorum...
İndirebilirsem bunu kullanıcam...
Ben başka konularda telkin hazırlamak istiyorum..
Örneğin; gençleşme-güzelleşme, ingilizceyi kolayca konuşabilme vs...

merabalar benim bugun 7. gunum 6 saat boyunca dinlemeye calisiyorum sanki dolgunluk var gibi yada bana oyle gelio ama genede devvamm :)))

ben geçen sene yaptım 1 aya yakın geçici bir dolgunlasma oldu öncelikle şunu belirtiyim 80 ve üstü büyük göğüse sahipseniz dinleyin bir kac cm değişir bence...ama kalıcı olacağını sanmıyorum
fazla kücük olduğunu düsünenler tek çare silikon baska bir çare yok cidden bende doğal yollarla büyüyeceklerini sanıyordum ama boşş aylarınızı yıllarınızı bu müziğe verip geçici bir heves yasamak yerine ameliyat olmak daha mantıklı..

sayfa açılıyor ama bilgisayarda donup kalıo bir tülü beceremedim lütfen biri bana da yardım etsin..maili verebilrim..ayrıca üstünden zaman da geçmiş gerçekten etkisi oldu mu ..şimdiden teşekkürler

yaa neden eskilerden kimse nez12 falan nerede ya şuan ne durumda olduğunuzu yazsanız yaa .Sanırım bu telkin pek bi işe yaramadı.ilk biraz etki gösteriyo sonra cıvımalar falan oluyo o cıvıma işi bozdu gerçekten ya güzel güzel büyütse nolurdu sanki

ben nisandan beri takip ediyorum forumu bende k.ü.ç falan kullandım yağlar kullandım tabi geçici onlar telkinden umutluydum ama işe yaramıyo gibi benm 5.günüm arada büyüyo snra cıvıyo falan .Sevmedim ben bu işi.Ama ilk 21'i bitirmeden bırakmıcam yinede umudum var inanmak çok önemli kendimi gaza getirmeye çalışıyorum

bende 2 3 gündür dinliyorum göğüslerim yumuşadı cıvıdı sanki :S normalmi ki:s

eskileri okudum hepsinde aynı şey olmuş cıvımış cıvıdıktan snra büyümüş snra yne cıvımış falan .yaa cıvıyınca ufacık göğüs dahada ele gelmiyo moralimi bozuyo .bnm 3 günden snra oldu cıvıma .napsam bilemedim .

Kızlar ben atabilirim. Özelden mesaj atın epostanızı veya WhatsApp ınız varsa cep numaranızı verin. ordan hem konuşuruz hemde size atmış olurum ulaşın bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…