Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm arkadaslar.. bende aranıza yenı katıldım 2 ay once fln telkını dnlemeye baslamstm 1 hafta ama daha snra sıkılıp braktım bu ara yne ggslermı kafama cok tkmya basladım 2 gundur yenden dnlemeye basladım ınsaallah olumlu sonuc alırım gunde tam olarak kac defa dınlememız gerekıyor
bende aynı senin gibi düşünüyorum zararı oIursa diye korkuyorum. hem bebiş oIursa süt oIur büyür diyorIar yaa bide bu acıdan bakmak Iazım züğürt teseIIisi derIer buna ama napiyim, zaten büyüsünIer diye gözIerinin içine baktıkca daha da inat edip büyümediIer bunca yıI. evet sIikon pahaIı diye dogaI haIini seviyorum diyip kandırıyorIar, gerci bnde biIe biIe kanıyorum yapcak bişey yok...
cnm tam bilmiyorum ama 20li yaş grubu SANIRIM BURDAKİLER
Ergenlik dönemini geçtik yani. Ben 24 yaşndym. Ve göğüslerim büyüyoooooorrrr
Allahım bu nası bi düzen kimisi işte böyle büyütmek ister kimisi de (ben) neden büyükler die yakınır...Kızlar ya bırakın küçük kalsınlar hiç bi yararı yok ki yaa büyük olmasının
Allahım bu nası bi düzen kimisi işte böyle büyütmek ister kimisi de (ben) neden büyükler die yakınır...Kızlar ya bırakın küçük kalsınlar hiç bi yararı yok ki yaa büyük olmasının
6 saat dinIemek gerekiyor. tabi ara verebiIiyorsun 6 saat kesintisiz değiI..tv izIerken günIük işIerini yaparken bi yandan dinIenebiIiyor. hatta uyurken acık bırakıp dinIeyenIer de var. umarım sonuc aIırsın koIay geIsin
aslında cnm süt olur büyür tabii ki ama o büyümenin de tadını sadece hamilelik boyunca çıkarıyosun. bebek emmeye başladıktan sonra. yavaş yavaş küçülmeye başlıyor. i(bazılarına göre eskisimnden de küçük oluyormuş) işte ondan sonra telkinle büyütülebilir. daha güzel olur.aslında ben de bebekten sonra yapsam iyi olurdu. ne bilim bu kadar zamandır bebk olmadı.bende daha fazla beklemek istemedm.
şimdiyse içimi bi kurt kemiriyor:18:göğüslerim istediğim boyutu alanna dek büyümeye devam edecek. aslında göğüslerimize sadce yağlar gidiyor.yani bilemiyorum kiii yaaaaaa
aslında cnm süt olur büyür tabii ki ama o büyümenin de tadını sadece hamilelik boyunca çıkarıyosun. bebek emmeye başladıktan sonra. yavaş yavaş küçülmeye başlıyor. i(bazılarına göre eskisimnden de küçük oluyormuş) işte ondan sonra telkinle büyütülebilir. daha güzel olur.aslında ben de bebekten sonra yapsam iyi olurdu. ne bilim bu kadar zamandır bebk olmadı.bende daha fazla beklemek istemedm.
şimdiyse içimi bi kurt kemiriyor:18:göğüslerim istediğim boyutu alanna dek büyümeye devam edecek. aslında göğüslerimize sadce yağlar gidiyor.yani bilemiyorum kiii yaaaaaa
ergenlik çağında büyümesi normal yani oyüzden sordum ergenlikten olup ama telki işe yaradı diye sananlarda vardır diye soruyorum benim öğrenmek istediğim ergenlik çağı dışındakilere de etki yaratıyor mu
kızlar işe yarayanlar yaşlarıını yazarsa çook memnun olurumm
tabii ki ergenlik dönemini çoktaan geçmiş kişilerde de işe yarıyor cnm.istersen yaşlarımızı yazalım.
TELKİN DİNLEYİP İŞE YARADIĞINI GÖREN VE ERGENLİK DÖNEMİNİ GEÇMİŞ ARKADAŞLAR YAŞLARIMIZI YAZALIM!!
BEN 24
benim anneminkiler de benimkiler gibi küçücükmüş. hamilelikten sonra büyümüş, bir daha da küçülmemiş
şimdi maşallahları vr
ama işte ben hamile kalmak istemiyorum uzun bi süre
Dinleyeli 6 gün oluyor gelişme var sanırım. Çünkü altları biraz daha yuvarlak ve belirgin geliyor bana. 2 haftadır hayıt içiyorum bunun da etkisi var tabi. Ben 18 yaşındayım onu da belirteyim.