Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Allahım bu nası bi düzen kimisi işte böyle büyütmek ister kimisi de (ben) neden büyükler die yakınır...Kızlar ya bırakın küçük kalsınlar hiç bi yararı yok ki yaa büyük olmasının :KK20::KK1:

kızlar ben 2.21 in ortalarındayım bende öyle ağrı sızı hiç birşey yoktu.1 haftadır masaj yapıyorum dolgunlaştı biraz da büyüdü sanki:KK76::KK76::KK76:79-80 çıkardı eskiden 82,5-83 arası birşey çıktı dün ölçtüğümde.telkin + masaj daha etkili.bana masaj olmadan telkin yetmiyor tek başına.bir arkadaş vardı hiç etki göremiyorum diyen.bebe yağı ile masajla takviye yapsın bende işe yaradı :KK66::KK66::KK66: 3.21 de işe yarar umarım.bu arada bende cıvıma felan da olmadı ama :26: umutsuzluğa kapılmadan sabır diyorum işte....

selamm arkadaslar.. bende aranıza yenı katıldım :KK3: 2 ay once fln telkını dnlemeye baslamstm 1 hafta ama daha snra sıkılıp braktım bu ara yne ggslermı kafama cok tkmya basladım:KK50: 2 gundur yenden dnlemeye basladım ınsaallah olumlu sonuc alırım gunde tam olarak kac defa dınlememız gerekıyor :KK61:

6 saat dinIemek gerekiyor. tabi ara verebiIiyorsun 6 saat kesintisiz değiI..tv izIerken günIük işIerini yaparken bi yandan dinIenebiIiyor. hatta uyurken acık bırakıp dinIeyenIer de var. umarım sonuc aIırsın koIay geIsin

bende aynı senin gibi düşünüyorum zararı oIursa diye korkuyorum. hem bebiş oIursa süt oIur büyür diyorIar yaa bide bu acıdan bakmak Iazım :KK70: züğürt teseIIisi derIer buna ama napiyim, zaten büyüsünIer diye gözIerinin içine baktıkca daha da inat edip büyümediIer bunca yıI. evet sIikon pahaIı diye dogaI haIini seviyorum diyip kandırıyorIar, gerci bnde biIe biIe kanıyorum yapcak bişey yok...

aslında cnm süt olur büyür tabii ki ama o büyümenin de tadını sadece hamilelik boyunca çıkarıyosun. bebek emmeye başladıktan sonra. yavaş yavaş küçülmeye başlıyor. i(bazılarına göre eskisimnden de küçük oluyormuş) işte ondan sonra telkinle büyütülebilir. daha güzel olur.aslında ben de bebekten sonra yapsam iyi olurdu. ne bilim bu kadar zamandır bebk olmadı.bende daha fazla beklemek istemedm.
şimdiyse içimi bi kurt kemiriyor:18:göğüslerim istediğim boyutu alanna dek büyümeye devam edecek. aslında göğüslerimize sadce yağlar gidiyor.yani bilemiyorum kiii yaaaaaa:KK14::KK14:

cnm tam bilmiyorum ama 20li yaş grubu SANIRIM BURDAKİLER
Ergenlik dönemini geçtik yani. Ben 24 yaşndym. Ve göğüslerim büyüyoooooorrrr

ergenlik çağında büyümesi normal yani oyüzden sordum ergenlikten olup ama telki işe yaradı diye sananlarda vardır diye soruyorum benim öğrenmek istediğim ergenlik çağı dışındakilere de etki yaratıyor mu
kızlar işe yarayanlar yaşlarıını yazarsa çook memnun olurumm

Allahım bu nası bi düzen kimisi işte böyle büyütmek ister kimisi de (ben) neden büyükler die yakınır...Kızlar ya bırakın küçük kalsınlar hiç bi yararı yok ki yaa büyük olmasının :KK20::KK1:

şimdi burda hepimiz büyük göğüsIerin hayaIini kuruyoruz sen o hayaIin içindesin ve şikayetçisin.. bizde öyIe kocaman kocaman istemiyoruz zaten ama en azından kendimizi iyi hissedecek kadar bir öIçüde oIsun yeter. cogumuz 70 75 80 öIçüIerindeyiz ve hedefimize cok da uzak sayıImayız...

küçük olmasının da bi faydası yok ki cnm yaaaaa

6 saat dinIemek gerekiyor. tabi ara verebiIiyorsun 6 saat kesintisiz değiI..tv izIerken günIük işIerini yaparken bi yandan dinIenebiIiyor. hatta uyurken acık bırakıp dinIeyenIer de var. umarım sonuc aIırsın koIay geIsin

çok tesekkur ederım ınsallah hepmz olmlu snc alrz . ben 18 yasındayım belkı dyrm kendılgınden buyurler ama bılmıyorummm :KK43::KK43:

aslında cnm süt olur büyür tabii ki ama o büyümenin de tadını sadece hamilelik boyunca çıkarıyosun. bebek emmeye başladıktan sonra. yavaş yavaş küçülmeye başlıyor. i(bazılarına göre eskisimnden de küçük oluyormuş) işte ondan sonra telkinle büyütülebilir. daha güzel olur.aslında ben de bebekten sonra yapsam iyi olurdu. ne bilim bu kadar zamandır bebk olmadı.bende daha fazla beklemek istemedm.
şimdiyse içimi bi kurt kemiriyor:18:göğüslerim istediğim boyutu alanna dek büyümeye devam edecek. aslında göğüslerimize sadce yağlar gidiyor.yani bilemiyorum kiii yaaaaaa:KK14::KK14:

cnm sen zaten başIamışsın hamiIe oIdugunu öğrendiğin an bırakırsın ozaman bişey oImaz sanırım. ben sadace yarım kaImasın diye başIamıyorum yoksa bebişe hemen etki edeceğini düşünmüyorum,yani imkanIarımız var artık hamiIe oIsan hemen haberin oImaz mı ? kemirmesin kurt içini,sen düzenIi takip et gebeIik ihtimaIinin oIdugu günIeri yeter

cnm sen zaten başIamışsın hamiIe oIdugunu öğrendiğin an bırakırsın ozaman bişey oImaz sanırım. ben sadace yarım kaImasın diye başIamıyorum yoksa bebişe hemen etki edeceğini düşünmüyorum,yani imkanIarımız var artık hamiIe oIsan hemen haberin oImaz mı ? kemirmesin kurt içini,sen düzenIi takip et gebeIik ihtimaIinin oIdugu günIeri yeter

ergenlik çağında büyümesi normal yani oyüzden sordum ergenlikten olup ama telki işe yaradı diye sananlarda vardır diye soruyorum benim öğrenmek istediğim ergenlik çağı dışındakilere de etki yaratıyor mu
kızlar işe yarayanlar yaşlarıını yazarsa çook memnun olurumm

tabii ki ergenlik dönemini çoktaan geçmiş kişilerde de işe yarıyor cnm.istersen yaşlarımızı yazalım.
TELKİN DİNLEYİP İŞE YARADIĞINI GÖREN VE ERGENLİK DÖNEMİNİ GEÇMİŞ ARKADAŞLAR YAŞLARIMIZI YAZALIM!!
BEN 24

Son düzenleme:
tabii ki ergenlik dönemini çoktaan geçmiş kişilerde de işe yarıyor cnm.istersen yaşlarımızı yazalım.
TELKİN DİNLEYİP İŞE YARADIĞINI GÖREN VE ERGENLİK DÖNEMİNİ GEÇMİŞ ARKADAŞLAR YAŞLARIMIZI YAZALIM!!
BEN 24

teşekkürler cnmm diğer kızlarda yazarsa sevinirimm

Bende 22 yaşımdayım ve olumlu sonuç aldım bir kaç sayfa geride yazdım son aldığım sonuçları :KK34:

Neye göre hazırladı derken canım yani telkinin içeriği de yazıyor ilk sayfada...

benim anneminkiler de benimkiler gibi küçücükmüş. hamilelikten sonra büyümüş, bir daha da küçülmemiş
şimdi maşallahları vr
ama işte ben hamile kalmak istemiyorum uzun bi süre :KK70:

benim anneminkiler de benimkiler gibi küçücükmüş. hamilelikten sonra büyümüş, bir daha da küçülmemiş
şimdi maşallahları vr
ama işte ben hamile kalmak istemiyorum uzun bi süre :KK70:

Annemde bana sonra büyürler bak benimkilere diyor :KK9: sonra bide kocaman olurlar diyor :KK9: ama banane ben iyi bakarım göğüslerime biraz büyük olsunlar sorun değil :KK1:

Dinleyeli 6 gün oluyor gelişme var sanırım. Çünkü altları biraz daha yuvarlak ve belirgin geliyor bana. 2 haftadır hayıt içiyorum bunun da etkisi var tabi. :KK66: Ben 18 yaşındayım onu da belirteyim.

kızlar ben de 20 yaşındayım :KK31: bu arada cıvıklık gitti dolgunluk geldi ama daha da gelsinn ya bu yetmezz :KK4: reglime de çok var daha.. kızlar bu arada gunluge de başladımm :) yarından sonra da vitaminleri de alcam.. hem buyuk hem guzel olsun göğüslerim :KK1:

Dinleyeli 6 gün oluyor gelişme var sanırım. Çünkü altları biraz daha yuvarlak ve belirgin geliyor bana. 2 haftadır hayıt içiyorum bunun da etkisi var tabi. :KK66: Ben 18 yaşındayım onu da belirteyim.

bende 18 yasındayım . bu hayıt bı yan etkısı var mı gercekten yararlı geliyomuuuuuuuuuu :)

X