Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2.21 biteli 11 gün oldu.haftaya 3.ye başlıcam.ama sonuçlardan hiç memnun değilim.ağrı vs hiçbirşey yok ve sanki küçüldüler :/ Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama böle hiçbir ilerleme görmeynce de boşuna 3.yü de dinlemek istemiyorum :/

2.21 biteli 11 gün oldu.haftaya 3.ye başlıcam.ama sonuçlardan hiç memnun değilim.ağrı vs hiçbirşey yok ve sanki küçüldüler :/ Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama böle hiçbir ilerleme görmeynce de boşuna 3.yü de dinlemek istemiyorum :/

cnm 850veya 851.sayfada elclone arkadasımız bıseyler paylasmıs uzun bıraz ama bı okursan eger o zaman soruna cevap bulacaksın

Son düzenleme:
tıpalı kulaklık cnm anladım bende onu kullanıyorum gun ıcınde de ıstedıgın gıbı hareket et dınlerken hıc dusmuyo cnm onunla :KK34:

cnm duyman yeterlı yanı az yada cok ılla ses yuksek olacak degıl ama duyacaksan yanı rahat sekılde kısık bıle olsa hanı varla yok arası da olmasın net sekılde duy:KK34: baya olmus cnm ıkıncı 21e de baslarsın artık yakında:KK61:

elclone soyledıklerının hepsıne katılmakla bırlıkde tebrık edıyorum cnm agzına saglık guzel yazmıssın eger varsada boyle bı durum bu bolum yerıne yenı baslık altında devam etsın bana sadece komık geldı bu olay bıde ıgrenc geldı boyle dedım dıyede bana kızdılar ama bence bu sekılde gerceklesmesı ıgrenc yanı bu olayın kendısı :KK37: valla bız telkınımızden gayet memnunuz baska seylere gerekde ıhtıyacda duymuyoruz ayırca yazdıgın bılgıler o kadar cok ıse yararkı kafamdakı sorrulara cevap buldum ınan kı cnm cok tesekkur ederım bunun ıcınde sana:KK34:

bence de iğrenç.. bu kadar özel bir mevzunun da forumda konuşulması da ayrı bir iğrenç en azından bu topic yeri değil.. :63: neyse konu kapanmış zaten.. yazıyı begenmene çok sevindim tatlım..:KK70: bir kişi bile olsa okusa faydalansa çok mutlu olurum.. senin okumana ayrıca sevindim.. zaten son gelişmelerini de okudum.. 80 bedenden falan bahsetmişsin.. süper.. inancıınn karşılığı iştee :KK19: :KK71: :nazar:

bence de iğrenç.. Bu kadar özel bir mevzunun da forumda konuşulması da ayrı bir iğrenç en azından bu topic yeri değil.. :63: Neyse konu kapanmış zaten.. Yazıyı begenmene çok sevindim tatlım..:KK70: Bir kişi bile olsa okusa faydalansa çok mutlu olurum.. Senin okumana ayrıca sevindim.. Zaten son gelişmelerini de okudum.. 80 bedenden falan bahsetmişsin.. Süper.. Inancıınn karşılığı iştee :KK19: :KK71: :nazar:

evet cnm okudum ve cok hosuma gıttı yazın anlam veremedıgım seylerı anladım sayende :KK1: 80 sılıkonlu cnm henuz penyeye ulasamadık 80de ama 75de penyeyı dolduruyorum:KK34: En guzelı de desteklı dolgulu yanı onunla tasmalar oluyo cunku:KK9:penyede de dolguluda durdugu gıbı durunca bu ıs tamam demektır bence:KK69: Dogru dıyosun cnm benıde rahatsız ettı neysekı kapandı konu:KK16:

cnm ne duruyorsun başlasana o zaman. bak bugüb başlamş olsaydın 1. günün olacaktı. hadi geç kalma

suan aynı zamanda bebek için ugraşıyorum bu yüzden moraIim pek yerinde değiI. bu şekiIdede başIamak istemiyorum, kendimi iyi hissetiğim zaman başIıcam ama... moraI de önemIi ama dimi yani. memiş değiI meme istiyorum yahuuuuuuuuuuu :KK70:

evet cnm okudum ve cok hosuma gıttı yazın anlam veremedıgım seylerı anladım sayende :KK1: 80 sılıkonlu cnm henuz penyeye ulasamadık 80de ama 75de penyeyı dolduruyorum:KK34: En guzelı de desteklı dolgulu yanı onunla tasmalar oluyo cunku:KK9:penyede de dolguluda durdugu gıbı durunca bu ıs tamam demektır bence:KK69: Dogru dıyosun cnm benıde rahatsız ettı neysekı kapandı konu:KK16:

ay çok guzell ya :92: 75 penye bile çook guzel :) aaa bu aradaaa unuttum söyliycektim.. markafonide kom sütyenler satılıyor.. sırf dantelden çeşit çeşit model var.. hani diyoduk ya alalım giyelim şimdiden alışsınlar :kk77: ben siyah ''charming'' ten sipariş ettim.. eger düşünüyosan kesin bak yarı yarıya düşmüş fiyatları hem de çok güzeller :KK71:

ay çok guzell ya :92: 75 penye bile çook guzel :) aaa bu aradaaa unuttum söyliycektim.. Markafonide kom sütyenler satılıyor.. Sırf dantelden çeşit çeşit model var.. Hani diyoduk ya alalım giyelim şimdiden alışsınlar :kk77: Ben siyah ''charming'' ten sipariş ettim.. Eger düşünüyosan kesin bak yarı yarıya düşmüş fiyatları hem de çok güzeller :KK71:

evet cnm bencede 75ı de kucumsememek gerek bunu bulamayanlarda var telkınden oncekı halımız gıbı mesela:KK1: Sagol cnm bakarım :KK9: Hazır olsunlar demı sımdıden :KK61::KK61:

Kızlar ben 3 gündür hayıt tohumu iciyorum 76 cmdi gögüslerim simdi ölctüm 78e yaklasmıs inanamadım yarında bu telkine baslicam insallah istedigim gibi olur

tbrkIer cnm 2 cm bu kadar zaman için çok iyi... teIkinIe beraber daha iyi sonucIar bekIiyoruz senden..:KK9:

kızlar ben 3 gündür hayıt tohumu iciyorum 76 cmdi gögüslerim simdi ölctüm 78e yaklasmıs inanamadım yarında bu telkine baslicam insallah istedigim gibi olur
cnm bu cabuk gelen cmlere kanma gecıcı oluyo cok yasadım ben bunları sen telkını dınle yeter gerısı bos ınan:KK34:

kız nezzzz, bedenini söylüyorsun da internetten o bedende resim bulmak zor oluyor biliyorsun

bize eski ve şimdiki haline benzeyen 2 resim bulup koysan ve biz de bakıp bakıp motive olsak ne güzel olur :KK66:

kız nezzzz, bedenini söylüyorsun da internetten o bedende resim bulmak zor oluyor biliyorsun

bize eski ve şimdiki haline benzeyen 2 resim bulup koysan ve biz de bakıp bakıp motive olsak ne güzel olur :KK66:

yokkı oyle tam resım cnm yaa nettede hep aynı resımler cıkıyo :KK37:

suan aynı zamanda bebek için ugraşıyorum bu yüzden moraIim pek yerinde değiI. bu şekiIdede başIamak istemiyorum, kendimi iyi hissetiğim zaman başIıcam ama... moraI de önemIi ama dimi yani. memiş değiI meme istiyorum yahuuuuuuuuuuu :KK70:

cnm bebeğin olsun diyemi uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun. hayırlısı ile bebek haberini veririsn inşallah:emir_bebek:
hamile kalırsan telkini dinliycek misin ki?

Merhaba kızlar, 2. 21im bitti, 1 hafta ara da bitti, ama tatile gideceğim ve orda dinleyemem, döndüğümde de 3 hafta ara vermiş olacağım. bu kadar ara vermek olur mu acaba?? ne yapsam bilemedim :44::44:

Merhaba kızlar, 2. 21im bitti, 1 hafta ara da bitti, ama tatile gideceğim ve orda dinleyemem, döndüğümde de 3 hafta ara vermiş olacağım. bu kadar ara vermek olur mu acaba?? ne yapsam bilemedim :44::44:

2 hafta tamam da 3. haftada arada arada dinlesen de iyi olur canım yaa yani az da olsa dinleyemez misin?

kızlarrr benimkiler doluyoooo :))

Güzel sonucuna sevindim canım :KK61: kaç beden pekii :KK61:

Benimkiler 80B de ortada hiç düzlük kalmıyor :KK66: çok hoşuma gidiyor artık göğüslerim valla gözlerimi alamıyorum desem yeridir :KK60:

2 hafta tamam da 3. haftada arada arada dinlesen de iyi olur canım yaa yani az da olsa dinleyemez misin?

Güzel sonucuna sevindim canım :KK61: kaç beden pekii :KK61:

Benimkiler 80B de ortada hiç düzlük kalmıyor :KK66: çok hoşuma gidiyor artık göğüslerim valla gözlerimi alamıyorum desem yeridir :KK60:

Amanınn ortada hiç düzlük yok mu :KK52: canım sen ne kadar zamandır dinliyorsun telkini bide başlamadan nasıldı ve ekstra bişeyler yaptın/kullandın mı :44: benimde 80B ama ortası 3 cm falan aralıktır :84: benimkiler genelde yanlara doğru geniştir okadar masaj yapıyorum 1. telkindeyim daha ama tık yok :KK47:

Amanınn ortada hiç düzlük yok mu :KK52: canım sen ne kadar zamandır dinliyorsun telkini bide başlamadan nasıldı ve ekstra bişeyler yaptın/kullandın mı :44: benimde 80B ama ortası 3 cm falan aralıktır :84: benimkiler genelde yanlara doğru geniştir okadar masaj yapıyorum 1. telkindeyim daha ama tık yok :KK47:

Telkine ilk başladığım zaman ölçmemiştim tam bilmiyorum o zaman ki ölçülerimi ama 75 beden dolgulu sütyen kullanıyordum canım ama üstleri biraz boş kalıyordu ve sütyensiz hiç yok gibi bişeydi çok sinir oluyordum,sırtüstü yattığımda dümdüz oluyordu yan yatınca belli oluyorlardı yine çatalı felan oluyordu o şekilde ama yan yatınca işte o da neyime yarayacak :KK9: telkini dinlemeye başladım şimdi 2. 21 in 10. günündeyim,ekstradan birşey yapmadım yani sadece telkini dinledim... Arasında boşluk kalmaması da şöyle yani sütyenle öyle oluyor ama göğüslerim birbirine yapışmıyor daha :KK1: sadece aynı yerden dolgunluk başlıyor... Ama sütyensiz iki parmağım giriyor gibi yani 1,5 desem de olur,önceleri 3 parmak felan vardı arasında ki boşluk sütyensiz...

X