- 21 Haziran 2011
- 313
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.21 biteli 11 gün oldu.haftaya 3.ye başlıcam.ama sonuçlardan hiç memnun değilim.ağrı vs hiçbirşey yok ve sanki küçüldüler :/ Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama böle hiçbir ilerleme görmeynce de boşuna 3.yü de dinlemek istemiyorum :/
tıpalı kulaklık cnm anladım bende onu kullanıyorum gun ıcınde de ıstedıgın gıbı hareket et dınlerken hıc dusmuyo cnm onunla
cnm duyman yeterlı yanı az yada cok ılla ses yuksek olacak degıl ama duyacaksan yanı rahat sekılde kısık bıle olsa hanı varla yok arası da olmasın net sekılde duy baya olmus cnm ıkıncı 21e de baslarsın artık yakında
elclone soyledıklerının hepsıne katılmakla bırlıkde tebrık edıyorum cnm agzına saglık guzel yazmıssın eger varsada boyle bı durum bu bolum yerıne yenı baslık altında devam etsın bana sadece komık geldı bu olay bıde ıgrenc geldı boyle dedım dıyede bana kızdılar ama bence bu sekılde gerceklesmesı ıgrenc yanı bu olayın kendısı valla bız telkınımızden gayet memnunuz baska seylere gerekde ıhtıyacda duymuyoruz ayırca yazdıgın bılgıler o kadar cok ıse yararkı kafamdakı sorrulara cevap buldum ınan kı cnm cok tesekkur ederım bunun ıcınde sana
bence de iğrenç.. Bu kadar özel bir mevzunun da forumda konuşulması da ayrı bir iğrenç en azından bu topic yeri değil.. Neyse konu kapanmış zaten.. Yazıyı begenmene çok sevindim tatlım.. Bir kişi bile olsa okusa faydalansa çok mutlu olurum.. Senin okumana ayrıca sevindim.. Zaten son gelişmelerini de okudum.. 80 bedenden falan bahsetmişsin.. Süper.. Inancıınn karşılığı iştee
cnm ne duruyorsun başlasana o zaman. bak bugüb başlamş olsaydın 1. günün olacaktı. hadi geç kalma
evet cnm okudum ve cok hosuma gıttı yazın anlam veremedıgım seylerı anladım sayende 80 sılıkonlu cnm henuz penyeye ulasamadık 80de ama 75de penyeyı dolduruyorum En guzelı de desteklı dolgulu yanı onunla tasmalar oluyo cunkupenyede de dolguluda durdugu gıbı durunca bu ıs tamam demektır bence Dogru dıyosun cnm benıde rahatsız ettı neysekı kapandı konu
ay çok guzell ya :92: 75 penye bile çook guzel :) aaa bu aradaaa unuttum söyliycektim.. Markafonide kom sütyenler satılıyor.. Sırf dantelden çeşit çeşit model var.. Hani diyoduk ya alalım giyelim şimdiden alışsınlar Ben siyah ''charming'' ten sipariş ettim.. Eger düşünüyosan kesin bak yarı yarıya düşmüş fiyatları hem de çok güzeller
cnm bu cabuk gelen cmlere kanma gecıcı oluyo cok yasadım ben bunları sen telkını dınle yeter gerısı bos ınankızlar ben 3 gündür hayıt tohumu iciyorum 76 cmdi gögüslerim simdi ölctüm 78e yaklasmıs inanamadım yarında bu telkine baslicam insallah istedigim gibi olur
tbrkIer cnm 2 cm bu kadar zaman için çok iyi... teIkinIe beraber daha iyi sonucIar bekIiyoruz senden..
kız nezzzz, bedenini söylüyorsun da internetten o bedende resim bulmak zor oluyor biliyorsun
bize eski ve şimdiki haline benzeyen 2 resim bulup koysan ve biz de bakıp bakıp motive olsak ne güzel olur
suan aynı zamanda bebek için ugraşıyorum bu yüzden moraIim pek yerinde değiI. bu şekiIdede başIamak istemiyorum, kendimi iyi hissetiğim zaman başIıcam ama... moraI de önemIi ama dimi yani. memiş değiI meme istiyorum yahuuuuuuuuuuu
Merhaba kızlar, 2. 21im bitti, 1 hafta ara da bitti, ama tatile gideceğim ve orda dinleyemem, döndüğümde de 3 hafta ara vermiş olacağım. bu kadar ara vermek olur mu acaba?? ne yapsam bilemedim :44::44:
kızlarrr benimkiler doluyoooo :))
2 hafta tamam da 3. haftada arada arada dinlesen de iyi olur canım yaa yani az da olsa dinleyemez misin?
Güzel sonucuna sevindim canım kaç beden pekii
Benimkiler 80B de ortada hiç düzlük kalmıyor çok hoşuma gidiyor artık göğüslerim valla gözlerimi alamıyorum desem yeridir
Amanınn ortada hiç düzlük yok mu canım sen ne kadar zamandır dinliyorsun telkini bide başlamadan nasıldı ve ekstra bişeyler yaptın/kullandın mı :44: benimde 80B ama ortası 3 cm falan aralıktır :84: benimkiler genelde yanlara doğru geniştir okadar masaj yapıyorum 1. telkindeyim daha ama tık yok