Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım destekli mi 80 b yi dolduruo desteksiz mi?

telkine başlamadan önce kaçtı ki tatlım sütyen ölçün :)

İlk başladığımda ölçüsünü tam bilmiyorum ama 75B dolgulu kullanıyordum,onlarda bile üstten biraz boşluk kalıyordu... Sütyen bedeni ölçme motorunda bakmaya başlamıştım o zaman ilk baktığımda ölçülerim 80AA çıkıyordu sonraları 80A ya çıktı yani en son baktığım 80A idi fakat yeni aldığım sütyen B cuptu A sı yoktu bi deneyeyim dedim ve tam doldurdu çok güzel duruyor kırmızı kırmızı hihihii

canım destekli mi 80 b yi dolduruo desteksiz mi?

Desteksiz 80B canım valla çok mutu oldum yaa içim rahatladı telkini bitirene kadar biraz daha büyür eminim ben şimdi telkinin 2. 21indeyim 9 gün oldu iki gündür dinleyemedim yarın devam edeceğim üzerine...

aslında ben de 75 dıyorum ama 80 kullanmam gerek ben sadece gogus acısından 75 dıyorum cnm yoksa 80 kullanmam gerek sırttan yanı senınde 80 penyemı tam dolduruyo artık cnm benımde 80 dolguluda tasıyo ustlerden artık yaa bıde dolgulu ve desteklı aynı sey sanırım bıde sılıkonlu sutyen var o farklı demı onda sunger var sadece ama dolgulunun altında da destegı var

Son düzenleme:

Yok canım penye değil ama hani desteklilerin desteksiz olanı ince süngeri var sadece o kadar... Benimde 80 dolguluda yada desteklide (aynı şey ) üstlerden taşar aslında bu bile hafif sıkıyor gibi oluyor bazen ama yinede iyi yani Yaa bir de bişey var cup konusunda çoğunlukla hep B var yahu

Ben hem gögüs büyütme hemde boy uzatma telkinine baslamak istiyorum 2sini birden dinlesem olur mu? Bilgisi olan arkadaslar cvp verirse cok memnun olurum

ayy bu cup mevzusuna aslında sınır oluyorum cnm benımde 80 dolguludan yada desteklıden tasmalar oluyo normal sılıkonlu dedıgımızın 80de tam oluyo yanı dolduruyo artık 75 penyeyı de tam dolduruyo sımdılık gelısmeler bunlar bakalım senınde ıyıymıs cnm baya ıyıkı varsın telkın evet cnm yaa genelde b satılıyo benımde dıkkatımı cektı bak bu dedıgın

kızlar size hava atmak istiyorum..göğüslerim çok küçüktü 75 silikonlu sütyenlerle karı koca gibiydim çok kıskanıyordum iri göğüslü hanımları ..dayanamadım artık kıydım paraya gittim silikon yaptırdım şimdi 90'nım şimdi artık göğüslerimi hoplata hoplata yürüyorum..:))canım göğüslerim benim yerim sizi yeeerrr suni olsanızdaaa sizi seviyorum :))))

Ben hem gögüs büyütme hemde boy uzatma telkinine baslamak istiyorum 2sini birden dinlesem olur mu? Bilgisi olan arkadaslar cvp verirse cok memnun olurum
her ıkısıde vucutla ılgılı degısım telkını oldugu ıcın aynı anda olmaz vucut hangı bırıne yetıssın yedıklerın ıctıklerın hangısı ıcın fayda saglasın yanı cnm sen bılırsın ama oncelık tercıhın neyse bırını sec dıgerını de bı 6 ay sonra falan dene

bunu hazırlayan kişi neye göre hazırlamış bunu ve kendisi denemiş mi

ayrıca buraya dinledim işe yaradı diyenler için soruyorum kzılar kaç yaşındasınız 15-20 mi yani ergenlik çağı mı yoksa 30lı yaşlarda dinleyip işe yarayan da var mı

Tamam cnm öyle yaparım tesekkürler

Mutluluğunu canıgönülden paylaşıyorum tatlım...Birazda bilgi versen bu konuyla ilgili çok sevinirim. Bende çok istiyorum ama ücreti,iyileşme süreci, iz oluşup oluşmadığı,vs gibi endişelerden cesaret edemiyorum. Bir uzmandan bilgi al deme lütfen .Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar mantıgıyla sende eminim benzer endişeler yaşamış, araştırmışsındır. paylaşırsan şahane olur bence. hoşçakal.

hakkın var yaniii at havanı anacım. ohhh güle güle kullan memeişlerini. ben bu silikon olayını baya araştırdım. hatta bu konu ile ilgili topikler var. silikon yaptıran arkadaşlar gün gün olanları paylaşmışlar. artk şüphem kalmadı yaprtırım fakat maddi durum işte. çok çalşışmam lazım o parayı biriktirmem için.. tabii ki doktora hastaneye protezin kalitesine göre fiyat değişir ama sen verdiğin net rakamı paylaşırmsn tatlm

Eveeet! Tekrar geldim benn!
Şimdi benm ayın 7sinde bitiyodu ilk 21im ama ben 3 gün filan dinleyememiş olsam da devam etmiyorum ve planıma devam ediyorum 2.21 de telafi edicem inşallah. Ay bence büyüdüler ama bilemiyorum, ölçtüm sanki 1 cm fazla gibi geldi ama

Allahım bizede nasip et yarabbiiimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…