Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

arkadaşlar söylediklerime kimse inanmak zorunda değil,ben sadece bir yol tavsiye söyledim isteyen uygular istemeyen uygulamaz ayrıca ben sadece boşalma yönteminden bahsetmemiştim bununla beraber şifa avmde bulacağınız FİX ME kremide kullanmanız grekli ben ikisini bir arada kullandım ve dilediğim sonucu aldım zaten ilk yorumunda da bu bu kremden bahsettim ama nasıl olduysa bütün ilgiler boşalmaya gitti.

ben söylim. kocanın göğüslerinle oynaması kendi kendinize de oynarsanız işe yarar arkadaşlar diğeri kadar olmasa da

benim kaburgam ağrımadı hiç,ama koluma ve parmaklarıma ağrı giriyor. hatta şu an parmaklarım ağrıyor

onla alakası yoktur, emmesiyle okşamasıyla alakası vardır da sen ondan dolayı sanmışsındır

kızlar birşey sormak istiyorum yatarken dinliyoruz ya bu telkini, en kısık sesle dinlesekte olur mu ?
yoksa o içindeki cızırtıları duymamız gerekiyormu.
bugün benim 21 günüm bitiyor ama 2 gün daha dinlicem.

kulaklığım, şu kulağın içine girenlerden , yani düşmüyor şükür :) zaten diğerleri hiiiiç durmaz kulağımda sinir olurum onlar ayrı dert
tıpalı kulaklık cnm anladım bende onu kullanıyorum gun ıcınde de ıstedıgın gıbı hareket et dınlerken hıc dusmuyo cnm onunla
kızlar birşey sormak istiyorum yatarken dinliyoruz ya bu telkini, en kısık sesle dinlesekte olur mu ?
yoksa o içindeki cızırtıları duymamız gerekiyormu.
bugün benim 21 günüm bitiyor ama 2 gün daha dinlicem.
cnm duyman yeterlı yanı az yada cok ılla ses yuksek olacak degıl ama duyacaksan yanı rahat sekılde kısık bıle olsa hanı varla yok arası da olmasın net sekılde duy baya olmus cnm ıkıncı 21e de baslarsın artık yakında

elclone soyledıklerının hepsıne katılmakla bırlıkde tebrık edıyorum cnm agzına saglık guzel yazmıssın eger varsada boyle bı durum bu bolum yerıne yenı baslık altında devam etsın bana sadece komık geldı bu olay bıde ıgrenc geldı boyle dedım dıyede bana kızdılar ama bence bu sekılde gerceklesmesı ıgrenc yanı bu olayın kendısı valla bız telkınımızden gayet memnunuz baska seylere gerekde ıhtıyacda duymuyoruz ayırca yazdıgın bılgıler o kadar cok ıse yararkı kafamdakı sorrulara cevap buldum ınan kı cnm cok tesekkur ederım bunun ıcınde sana

Son düzenleme:

senin bahsettiğin kremin içinde benim yurt dışından getirtmeye çelıştığım madde var ve dış basında bu maddeden mucize diye bahsediliyor
İçindekiler
-Pueraria Mirifica Özu
-Lipofilik nanozomlar
-Deionized su
-Glycerin
-Butylene Glikol
-Polysobate
-HEC
-Tocopheryl Acetate
-Panthenol
-Lavanta Yağı
bahsettiğim madde ilk baştaki Pueraria Mirifica Özu bence kesin bunun faydası olmuştur peki arkadaşım bırakalı ne kadar oldu sönme olmadımı acaba ????

biliyorum telkinle alakası yok konumuzun ama yinede paylaşmak istedim içinde aynı maddeden bulunan kremlerin fiyatlarına bakın http://www.stherb.com.tr/ueruenlerimiz?page=shop.browse&category_id=6 burdan neden yurt dışından getirtmek istediğimi anlıcaksınız ben hemen arkadaşın yazdığından sipariş verdim gelişmeleride paylaşıcam sizinle fiyatıda uygun geldi umarım sperme gerek kalmaz

ya kremler geçici olarak büyütür arkadaşlar. işe yarasalardı herkes kocaman memeli olurdu

telkini ise pek bilen yok

büyütücü kremler çok var ama bak bakalım hangisininin içinde -Pueraria Mirifica Özu var büyüttüğünü kesin biliyoruz ama öyle kalıyormu onu bilmiyorum yabancı sitelerin yorumlarını çok okudum ama yazamadığım için soramadım ban bulmuşken bir kutu deneyeceğim kimse beni engelleyemeeeez :))

arkadaşIar bende teIkine cok güveniyorum henüz başIamadım ama yorumIarı okudukça başIamak için sabırsızIanıyorum.. 2 yıIdır evIiyim evIenmeden önce
Iongda göğüs büyütücü yag kuIIandım ama hiçbi değişikIik oImadı ayrıca göğüs uçIarını siyaIaştırmaya başIayınca korktum ve bıraktım.. uzun bi süre rengi acıImadı ama neseki sonunda eski haIine döndü... sonra çaIışmaIarıma acti breast göğüs büyütücü kremIe devam ettim ki fiyatı bu fix me deniIen kremden
cok daha pahaIı 100 civarıydı ama ne yazıkki ondan da bi çözüm aIamayınca tüm umudumu yetirmiştim ( ama bu topikIe istediğim sonuçIara uIaşıcagım
ben artık kremIere güvenmiyorum... kuIIanan arkadaşIarada dikkat etmeIerini tavsiye ederim çnkü göğüs bu yani iIeride emzirceksiniz bebeğinizi riske
atmayın her ürünü kuIIanmayın...

Amaniiiinnnnn ik gün bakmadım buraya neler neler konuşulmuş neyse o konularda bişey bilemeyeceğim tıpp

Ben dün telkini dinleyemedim sınavım vardı 2 gündür ama şimdi dinlemeye başladım fakat yine 6 saati dolduramayacağım bugünde çünkü misafir gelecek... Ve sanırım en son yazmıştım çamaşır alacağım diye dün aldım ve 80B göğüslerim doldurdu valla çok güzel duruyor hesaplamada 80A çıkıyordu ama 80B tam oldu yani boşluk yok çok mutluyuuuummmm

cnm ne duruyorsun başlasana o zaman. bak bugüb başlamş olsaydın 1. günün olacaktı. hadi geç kalma

telkine başlamadan önce kaçtı ki tatlım sütyen ölçün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…