arkadaşlar 100 mesaj yazmadığımdan dolayı üyelere yani sizlere özel mesaj gönderemiyorum ben öncelikle ilk 1-2 ay göğüs büyütücü krem kullandım günden 2 defa ve son olaak başka bişey uyguladım ama bunu burda yazmam mümkün değil ancak 100 mesaja ulaştığımda sizlere özel mesaj yoluyla bildiririm durum bu :) umarım hepiniz dilediğiniz ölçülere kavuşursunuz.
arkadaşlar söylediklerime kimse inanmak zorunda değil,ben sadece bir yol tavsiye söyledim isteyen uygular istemeyen uygulamaz ayrıca ben sadece boşalma yönteminden bahsetmemiştim bununla beraber şifa avmde bulacağınız FİX ME kremide kullanmanız grekli ben ikisini bir arada kullandım ve dilediğim sonucu aldım zaten ilk yorumunda da bu bu kremden bahsettim ama nasıl olduysa bütün ilgiler boşalmaya gitti.
tıpalı kulaklık cnm anladım bende onu kullanıyorum gun ıcınde de ıstedıgın gıbı hareket et dınlerken hıc dusmuyo cnm onunlakulaklığım, şu kulağın içine girenlerden , yani düşmüyor şükür :) zaten diğerleri hiiiiç durmaz kulağımda sinir olurum onlar ayrı dert
cnm duyman yeterlı yanı az yada cok ılla ses yuksek olacak degıl ama duyacaksan yanı rahat sekılde kısık bıle olsa hanı varla yok arası da olmasın net sekılde duykızlar birşey sormak istiyorum yatarken dinliyoruz ya bu telkini, en kısık sesle dinlesekte olur mu ?
yoksa o içindeki cızırtıları duymamız gerekiyormu.
bugün benim 21 günüm bitiyor ama 2 gün daha dinlicem.
arkadaşlar söylediklerime kimse inanmak zorunda değil,ben sadece bir yol tavsiye söyledim isteyen uygular istemeyen uygulamaz ayrıca ben sadece boşalma yönteminden bahsetmemiştim bununla beraber şifa avmde bulacağınız FİX ME kremide kullanmanız grekli ben ikisini bir arada kullandım ve dilediğim sonucu aldım zaten ilk yorumunda da bu bu kremden bahsettim ama nasıl olduysa bütün ilgiler boşalmaya gitti.
dene bakalım, bize de söylersin :)
mutlaka paylaşıcam iyide olsa kötüde olsa... iinnnşallllaaaah hepimiz kocaman kocaman cicişli oluruz amiiiin....tabii sağlıklı sıhhatli en önemlisi o
arkadaşIar bende teIkine cok güveniyorum henüz başIamadım ama yorumIarı okudukça başIamak için sabırsızIanıyorum.. 2 yıIdır evIiyim evIenmeden önce
Iongda göğüs büyütücü yag kuIIandım ama hiçbi değişikIik oImadı ayrıca göğüs uçIarını siyaIaştırmaya başIayınca korktum ve bıraktım.. uzun bi süre rengi acıImadı ama neseki sonunda eski haIine döndü... sonra çaIışmaIarıma acti breast göğüs büyütücü kremIe devam ettim ki fiyatı bu fix me deniIen kremden
cok daha pahaIı 100 civarıydı ama ne yazıkki ondan da bi çözüm aIamayınca tüm umudumu yetirmiştim( ama bu topikIe istediğim sonuçIara uIaşıcagım
ben artık kremIere güvenmiyorum... kuIIanan arkadaşIarada dikkat etmeIerini tavsiye ederim çnkü göğüs bu yani iIeride emzirceksiniz bebeğinizi riske
atmayın her ürünü kuIIanmayın...
Amaniiiinnnnn ik gün bakmadım buraya neler neler konuşulmuşneyse o konularda bişey bilemeyeceğim tıpp
Ben dün telkini dinleyemedim sınavım vardı 2 gündür ama şimdi dinlemeye başladım fakat yine 6 saati dolduramayacağım bugünde çünkü misafir gelecek... Ve sanırım en son yazmıştım çamaşır alacağım diyedün aldım ve 80B göğüslerim doldurdu valla çok güzel duruyor hesaplamada 80A çıkıyordu ama 80B tam oldu yani boşluk yok çok mutluyuuuummmm
ben bu telkini hala indiremedim acaba yardımcı olabilir misiniz ?