• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

valla ben de aslında bu ölçülerden pek anlamıyorum. bunlar hep 75in bedenlerimi 75a 75b 75 c falan diye mi. yoksa değişiyormu. kafam karışık

bende cnm ya ama kırmızı az daha buyuk olsa guzel olacak yanı 80 c ama ben d ıstıyodum d buyuk geldı sımdı yada bu sarkmıs bıraz

kırmızı olan C oluyo resmin yanındaki harf cupunu gösterioo :) işte o benim hayalimde beden ve sutyen rengi:)

tamam cnm anladım bende kırmızıdan az buyuk cnm bıraz kucuk geldı bana kırmızı sankı hanı cok guzel yıne ama az buyugu dahada guzel durur bence

bende cnm ya ama kırmızı az daha buyuk olsa guzel olacak yanı 80 c ama ben d ıstıyodum d buyuk geldı sımdı yada bu sarkmıs bıraz

o zaman senin göğüslerin telkinden önce hangisiydi hangisi oldu cnm . mesela a dan b ye geçmş olabilirmi

Sanırım oldu şimdi :) Teşekkürler canım :71:
Yalnız kızlar ben cupu anladımda şimdi tam olarak hangi ölçüyü istediğimi anlamadım. Kırmızıdan biraz daha büyük istiyorum pembe büyük bana. Bedeni noluyo tam olarak hangi harf :))

aslında bi çok yerde DD ve DD+ geçio bazı yerlerde E cup verilio cup kısmıda belirli santim aralıklarında oluor bununda tabloları internette var ben sadece somutlaştırmak için resimler kulandım:)

tamam cnm anladım bende kırmızıdan az buyuk cnm bıraz kucuk geldı bana kırmızı sankı hanı cok guzel yıne ama az buyugu dahada guzel durur bence

evet daha çatalı belirgin olan göğüsler olsa hiç fena olmaz ama ben bunada razıyımm:)

evet ama 80a sütyen 75a sütyenin sırtı daha geniş göğüs ölçüsü aynı olanı olmuyor, 80anın göğüs ölçüsü de büyüyor, yani sayılar büyüdükçe göğüs kupunu da büyütüyorlar, mesela bu resimdeki c kup 75c dir büyük ihtimalle, 80c bunun bir büyüğüdür

o zaman senin göğüslerin telkinden önce hangisiydi hangisi oldu cnm . mesela a dan b ye geçmş olabilirmi
en usttekı resımden daha ıyı benımkı cnm sıyah olandan yanı cnm
evet daha çatalı belirgin olan göğüsler olsa hiç fena olmaz ama ben bunada razıyımm:)

bencede cnm ama ıste sırayla once kırmızı gıbı olur sonra gecer onu bıraz daha umarım:34:

Son düzenleme:
aslında bi çok yerde DD ve DD+ geçio bazı yerlerde E cup verilio cup kısmıda belirli santim aralıklarında oluor bununda tabloları internette var ben sadece somutlaştırmak için resimler kulandım:)

Somutlaştı somutlaştı :) Sanki kırmızıya geldimde onu geçmesi kaldı bendeki de laf zaten :9:

Memişlere bakıp bakıp beynimle konuşuyorum zaten bakta gör sen de böyle yapçaksın benim memişlerimi diye :66: Kırmızıyı güzel ya bana göre ne çok ne de az :9:

Baktım hepsine canım D den sonrası kötü yaa çok kocaman :9: ben C olsun istiyorum valla öyle olsun banane bananeee :21: benim şimdi 80A oluyor hesaplamada öyle çıkıyor yani :61:

Baktım hepsine canım D den sonrası kötü yaa çok kocaman :9: ben C olsun istiyorum valla öyle olsun banaane bananeee :21: benim şimdi 80A oluyor hesaplamada öyle çıkıyor yani :61:

Benim de vücudum kaldırmaz o kadarını :)) Ya ben anlamıyorum pek şu işten :) Hesaplıyorum tamam o ölçüde takıyorum ama dolgulusunu. Hesaplamalar desteksize göre değilmi yani?

Memişlere bakıp bakıp beynimle konuşuyorum zaten bakta gör sen de böyle yapçaksın benim memişlerimi diye :66: Kırmızıyı güzel ya bana göre ne çok ne de az :9:

o benim idealimde ölçü yaa telkinin başından beri onu imaje etmeye çalışıorum tabi sık sık resmede bakıorum erkek kardeşim bakarken gördü sonrası rezillik zatenn kocaman sayfada sadece göğüs resmi zevklerimiz aynıymış dedi ve sürekli demeyede devam edio:)

o benim idealimde ölçü yaa telkinin başından beri onu imaje etmeye çalışıorum tabi sık sık resmede bakıorum erkek kardeşim bakarken gördü sonrası rezillik zatenn kocaman sayfada sadece göğüs resmi zevklerimiz aynıymış dedi ve sürekli demeyede devam edio:)

Hahaha fena yakalanmışsın sen de ama kardeşinde az değilmiş :)) benim de erkek kardeşim konuya bakarken gördü :)))

Bende c yi beğendim .. o 80c oluyo sanırım dimi kızlar:44:

Beden ölçün 80e denk geliyosa evet canım c de büyüklük=)

Son düzenleme:
Bende c yi beğendim .. o 80c oluyo sanırım dimi kızlar:44:
cnm 80 c kırmızı olan evet bende az daha buyugunu ıstıyorum onun :9: bıraz ac gozlumuyum ne:52: ama pembede cok buyuk bence ıkısının ortası olsun en ıyısı bu arada mesaj kutun dunden berı dolu cnm cvp yazamadım :9:

cnm 80 c kırmızı olan evet bende az daha buyugunu ıstıyorum onun :9: bıraz ac gozlumuyum ne:52: ama pembede cok buyuk bence ıkısının ortası olsun en ıyısı bu arada mesaj kutun dunden berı dolu cnm cvp yazamadım :9:

aaa ciddimisin nezim boşaltım hemen çabuk doluyo ya :34:

amann nolmuş burdaa :1: kızllarr bu arada ordakilerin hepsi desteksiz sanırım yani c bedeni destekliyle düşünün bi .. çok çok çook guzel bence.. tam istediğim ölçü..:32: hatta destekli halini de atayım.. böyle olacağını bilsem değil 3 ay 1 yıl dinlerim :69:

$Adriana-Lima-8583.jpg

Son düzenleme:
Back