• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlaar! Bu sıkıntıların arasında bi müjdeli haber vermek isterimm :62:
Cm olarak gelişme yok en baştan söyliyim ama üstlerim doldu gibi şöyle yandan bi baktım şimdi ay çok mutluyum:52:
Hemen söyliyim bugün 13.günüm:34:

Kızlaar! Bu sıkıntıların arasında bi müjdeli haber vermek isterimm :62:
Cm olarak gelişme yok en baştan söyliyim ama üstlerim doldu gibi şöyle yandan bi baktım şimdi ay çok mutluyum:52:
Hemen söyliyim bugün 13.günüm:34:

Ben de sizlere nasıl gittiğini sorcaktım ama unuttum bu konu çıkınca :)
Çook sevindim senin adına :64: Beraber gidiyoruz zaten benimde 13. günüm :D Aynanın karşısında eğilip baktım biraz daha içi dolmuş gibi görünüyodu. Hemen mezuryı kaptım ölçtüm ama milim farketmemiş yani bende uydurmym dedim şimdi bilemedim :66:

Atlara takılan gözlüğü insanlar takınca böyle oluyo işte canım.. Biz dinlememize bakalım onlar dar görüşlü olmaya devam etsinler bu şekilde bişey kazanamıycakları kesin..

haklısın ama ben de gördum bikaç bişey çok kızdım.. 800 küsur sayfadır yazılan bir konu sonuçta ve az ya da çok herkes gelişme göruyor.. başka yöntemlerde gelişme görenlerden çok görmeyenler var ve bunu açık açık yazıyorlar.. istemeyen inanmayan neden okuyor ve inanmamasına rağmen neden bu çekememezlik anlamadım.. insanlar burda deneyimlerini paylaşıp kendi yaşadıkları mutlulukları başkalarının da yaşamasını istiyor.. bir de o at gözlüklüler hiçbirşeyi bilmeden etmeden burdaki insanları aptal olmakla itham ediyorlar. gerçi bitek bu konu hakkında değil birçok konu hakkında dalga geçilmiş.. ya hatta kocasıyla ciddi problemler yaşayıp burda bunu paylaşıp içine su serpilmeye ihtiyaç duyan insanlarla bile dalga geçilmiş .. bu ne kendini bilmezlik, zor durumda olan insanlarla dalga geçmek nasıl bir zekanın ürünüdür anlamadım.. çok yazık ..
şu 3 21 den sonra mememle bi vurcam duvara yapışcaklar:9::9: :65:

haklısın ama ben de gördum bikaç bişey çok kızdım.. 800 küsur sayfadır yazılan bir konu sonuçta ve az ya da çok herkes gelişme göruyor.. başka yöntemlerde gelişme görenlerden çok görmeyenler var ve bunu açık açık yazıyorlar.. istemeyen inanmayan neden okuyor ve inanmamasına rağmen neden bu çekememezlik anlamadım.. insanlar burda deneyimlerini paylaşıp kendi yaşadıkları mutlulukları başkalarının da yaşamasını istiyor.. bir de o at gözlüklüler hiçbirşeyi bilmeden etmeden burdaki insanları aptal olmakla itham ediyorlar. gerçi bitek bu konu hakkında değil birçok konu hakkında dalga geçilmiş.. ya hatta kocasıyla ciddi problemler yaşayıp burda bunu paylaşıp içine su serpilmeye ihtiyaç duyan insanlarla bile dalga geçilmiş .. bu ne kendini bilmezlik, zor durumda olan insanlarla dalga geçmek nasıl bir zekanın ürünüdür anlamadım.. çok yazık ..
şu 3 21 den sonra mememle bi vurcam duvara yapışcaklar:9::9: :65:

Hahahaha ay çok yaşa :60: 3 21 yaptık mı hepimizi sırayla yapıştırırız çok bilmişlere :60:
Cidden insanların sorunlarıyla dalga geçmekten ne zevk alıyolar anlamıyorum bigün başlarına gelirse görürüm onları..
Zaten memişim bile kızdı bu duruma sol göğsüme ağrı giriyo o da tepkisini eksik etmedi :1:

Hahahaha ay çok yaşa :60: 3 21 yaptık mı hepimizi sırayla yapıştırırız çok bilmişlere :60:
Cidden insanların sorunlarıyla dalga geçmekten ne zevk alıyolar anlamıyorum bigün başlarına gelirse görürüm onları..
Zaten memişim bile kızdı bu duruma sol göğsüme ağrı giriyo o da tepkisini eksik etmedi :1:

:1::1::1: çokk güldüüm yaa.. süper işte.. dalga geçmeleri işe yaradı baksanaa :9: hihih :92:

:1::1::1: çokk güldüüm yaa.. süper işte.. dalga geçmeleri işe yaradı baksanaa :9: hihih :92:

Aynen öyle canım onların dalga geçmesi benimkileri daha da gaza getirdi eminim işe yaramadığından burdaki insanların ağrısı sızısı oluyodur:1: Neyse tatlım ben yatıyım telkini de açıyım memişlerim uyusunda büyüsün :1: İyi geceler herkeseeee :54:

kızlar merhabaaa yurtdışındaydım 2 aydır hiç takip edemedimm sayfalar almış başını gitmişş :) nasıl gidiyor çalışmalar gerçekten sonuç alıyor musunuzzz?

göğüs gelişimi 14 yaşında tamamlanır diye okudum bi yerde ohooo ben ne olduğunu anlayamadan liseye geçince tamamlanmış o zamanlar hiç farkında değilmişim yaaa ben de büyüyecek diye beklemişim senelerce :5:

sen diyince merak edip baktım canım sözlüklerde yazılmış galiba sinir oldum

Bende baktım da biri tartışma olmuş felan da yazmış sanırım daha geçen günlerde olan şeylerden bahsediyorlar dölüler :63:

göğüs gelişimi 14 yaşında tamamlanır diye okudum bi yerde ohooo ben ne olduğunu anlayamadan liseye geçince tamamlanmış o zamanlar hiç farkında değilmişim yaaa ben de büyüyecek diye beklemişim senelerce :5:

Olur mu kız yani 14 yaş göğüs büyümesinin tamamlanma yaşı olamsı çok küçük bence :44:

kızlar merhabaaa yurtdışındaydım 2 aydır hiç takip edemedimm sayfalar almış başını gitmişş :) nasıl gidiyor çalışmalar gerçekten sonuç alıyor musunuzzz?

Dinleyipte sonuç alanlar var :)
Ben gelişmeleri yazıyım hatta hazır cevap veriyoken :)

2 haftadır dinliyorum kızlar.

2 gündür de sağ göğsümün yanında bi acı var.

Bazen dolgunlaşıyolar gibi oluyo. Sonra normalleşiyo.

Şuan göğüslerimin üstleri dolu sanki hafif şişik gibi yani anlatabiliyomuyum :9:

Arada ağrı giriyor. Dün göğsüm göğüs kafesim ağrıdı mesela. İlk defa da belime doğru ağrı girdi göğsümdeki ağrılarla birleşik olarak.

Şuan da göğüslerim acıyo hassaslaştılar etki ediyo yani ben ve dinleyenler inanıyoruz ve tam gaz devam ediyoruzzzzz :8: :21:

Bende baktım da biri tartışma olmuş felan da yazmış sanırım daha geçen günlerde olan şeylerden bahsediyorlar dölüler :63:

Olur mu kız yani 14 yaş göğüs büyümesinin tamamlanma yaşı olamsı çok küçük bence :44:

bilmiyorumki canım doktornevra diye bi yerde okudumm.. bana da 14 çok küçük geldi

bilmiyorumki canım doktornevra diye bi yerde okudumm.. bana da 14 çok küçük geldi

Yani zaten o yaşlarda anca ergenliğe giriliyor canım... Vücut gelişimi 20 li yaşlara kadar devam ederken göğüslerin o yaşta gelişimini tamamlaması olmaz bence...

Bende bu gece dinlemeye başlıyorum artık 2. 21 e :66:

ben de 2. 21e başladım...3 4 gün oluyor arada ağrılar giriyor inanıyorum olcakk:52:

Son düzenleme:
benim normalde regl dönemimde ağrı vs. bisey olmazdı göğsümde. 1 haftadır dinliyorum ilk 2 günden etkisi göstermisti bugünde regl oldum dün feci agrıyordu göğsüm demek artık regl olacağım zamanda ağrı etkisi göstermeye basladı :D

kızlar bi markanın göğüs büyütme ürününü incelerken küçük göğüsleri sınıflandırması dikkatimi çekti ürünü kullanmadım ama verdiği bilgiler az da oolsa işimize yarayabilir :)

KAYISI TİPİ; diye adlandırdığımız göğüs çok küçük olup en alt seviyede yağ dokusuna sahiptir. Büyütme ve dolgunlaştırmadan önce St|Herb ürünleri hücre alt yapısını geliştirerek yağ dokusunun oluşmasını sağlamaya katkıda bulunur. Bir sonraki aşamada göğüs kanalları genişler, kan akışı maksimum seviyeye çıkar ve östrojen hormonlarının dağılımı artarak daha büyük ve hacimli göğüs oluşmaya başlar. Göğüste bulunan yağ oranının çok düşük olmasından dolayı, gelişim zaman alabilir.

LİMON TİPİ; göğüsler kayısı tipinden bir miktar daha büyük olup yağ dokusu biraz daha fazla olan göğüslerdir. St|Herb ürünleri öncelikli olarak hücre alt yapısını geliştirerek göğsün boyu ve ağırlığını arttırmaya yönelik alt yapıyı oluşturmaya yardımcı olur. Daha sonra kullanılan ürünler göğsün lobül ve alveol gelişimini destekleyerek göğsün genişlemesine ve dokular arası sıvı akışının çoğaltarak göğsün güçlenmesine hacim kazanıp büyümesine yardımcı olur. Göğsünüz bu gruba uygunsa aşağıda size sunduğumuz St|Herb Doğal Göğüs Güzellik ve bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.

ELMA TİPİ; göğüsler küçük göğüsler arasında en fazla yağ dokuya sahip olan göğüslerdir. St herb ürünleri bu tip göğüsler üzerinde göğsün lobül ve alveol gelişimini destekleyerek göğsün gelişmesine ve fito östrojenler sayesinde yağ dokuların genişlemesine yardımcı olur. Bu tip göğüsleri 35 yaş altı ve 35 yaş üstü olmak üzere iki farklı gruba ayırarak ürün seçimi ve yoğunluğunun ayarlamasını gerçekleştirebiliriz.

yaa on gündür düzenli dinliyorum tık yok..dahada küçüldüler sankii:43:korkmaya başladım olanda gidecek bıraksammı acaba ...

kıslar daha önce küçüldüğünü söylemiştim yaa..nedeni sanırım o sıralar abarttığım domates tüketimiydi..ibrahim saraçoğlu tvde domatesin kadınların göğüs bölgesindeki yağları erittiğini söyleyince anladım.domates tüketimimni min.indirince yine biraz toparlandılar gerçektenn..

nasıl yani domates göğüs yağlarını eritiyormu? oysa ben her aksam domates salatası yerimm :S

Back