Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar! Bu sıkıntıların arasında bi müjdeli haber vermek isterimm
Cm olarak gelişme yok en baştan söyliyim ama üstlerim doldu gibi şöyle yandan bi baktım şimdi ay çok mutluyum
Hemen söyliyim bugün 13.günüm
Atlara takılan gözlüğü insanlar takınca böyle oluyo işte canım.. Biz dinlememize bakalım onlar dar görüşlü olmaya devam etsinler bu şekilde bişey kazanamıycakları kesin..
haklısın ama ben de gördum bikaç bişey çok kızdım.. 800 küsur sayfadır yazılan bir konu sonuçta ve az ya da çok herkes gelişme göruyor.. başka yöntemlerde gelişme görenlerden çok görmeyenler var ve bunu açık açık yazıyorlar.. istemeyen inanmayan neden okuyor ve inanmamasına rağmen neden bu çekememezlik anlamadım.. insanlar burda deneyimlerini paylaşıp kendi yaşadıkları mutlulukları başkalarının da yaşamasını istiyor.. bir de o at gözlüklüler hiçbirşeyi bilmeden etmeden burdaki insanları aptal olmakla itham ediyorlar. gerçi bitek bu konu hakkında değil birçok konu hakkında dalga geçilmiş.. ya hatta kocasıyla ciddi problemler yaşayıp burda bunu paylaşıp içine su serpilmeye ihtiyaç duyan insanlarla bile dalga geçilmiş .. bu ne kendini bilmezlik, zor durumda olan insanlarla dalga geçmek nasıl bir zekanın ürünüdür anlamadım.. çok yazık ..
şu 3 21 den sonra mememle bi vurcam duvara yapışcaklar
Hahahaha ay çok yaşa 3 21 yaptık mı hepimizi sırayla yapıştırırız çok bilmişlere
Cidden insanların sorunlarıyla dalga geçmekten ne zevk alıyolar anlamıyorum bigün başlarına gelirse görürüm onları..
Zaten memişim bile kızdı bu duruma sol göğsüme ağrı giriyo o da tepkisini eksik etmedi
çokk güldüüm yaa.. süper işte.. dalga geçmeleri işe yaradı baksanaa hihih :92:
Ya 3 müz de aynı psikolojideyz ya da gerçekten dolgunlaşıp geri dönüşüm yapıyo
evet canım 10 dan fazla site adı söyleyebilirim ama link, site belirtmek yasak.. (= her nekadar bu konuda yazmasam da kadınlar kulübünü bu konuda alaya almalarına sessiz kalamıycam..
sen diyince merak edip baktım canım sözlüklerde yazılmış galiba sinir oldum
göğüs gelişimi 14 yaşında tamamlanır diye okudum bi yerde ohooo ben ne olduğunu anlayamadan liseye geçince tamamlanmış o zamanlar hiç farkında değilmişim yaaa ben de büyüyecek diye beklemişim senelerce
kızlar merhabaaa yurtdışındaydım 2 aydır hiç takip edemedimm sayfalar almış başını gitmişş :) nasıl gidiyor çalışmalar gerçekten sonuç alıyor musunuzzz?
Bende baktım da biri tartışma olmuş felan da yazmış sanırım daha geçen günlerde olan şeylerden bahsediyorlar dölüler
Olur mu kız yani 14 yaş göğüs büyümesinin tamamlanma yaşı olamsı çok küçük bence :44:
bilmiyorumki canım doktornevra diye bi yerde okudumm.. bana da 14 çok küçük geldi
yaa on gündür düzenli dinliyorum tık yok..dahada küçüldüler sankiikorkmaya başladım olanda gidecek bıraksammı acaba ...
nasıl yani domates göğüs yağlarını eritiyormu? oysa ben her aksam domates salatası yerimm :S