Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

çok saçma değil mi ya oysa vücuda çok yararı var..

Kızlar ben biraz araştırdım ama bulamadım öyle bişey belki çok tüketince göğüs bölgesindeki yağların erimesine sebep olabiliyodur.. Ama abartmadan yersek bi sorun olcağını sanmıyorum :44:

kızlar boşverin suna dumankaya , ahmet maranki , ender saracı falan.. gögüs büyüten bitkiler var dediler onlarca tarif denedik boş çıktı.. kahvenin de gögüs gelişimine olumsuz etkisi olduğu söyleniyor.. fazla tüketilmez. domates için söylenen de bence bu şekilde. çok fazla tüketilmediğii sürece etkisinin olcağınıı sanmıyorum.

selam kızlar haftalar sonra ancak girebildim çok yoğundum..Ben iki kez 21 dinledim yaklaşık 1 aydır dinlemiyorum ama hurma ve kurt üzümünü hergün mutlaka yiyorum,ama bence en önemlisi günde 2 kez göğüslerime içe doğru masaj yapıyorum.Göğüslerimin sadece ucu belirgindi şimdi yağ kısmı da var,çok keyifli,günden güne büyüyor cicişler,oluruna bırakın elbet büyüyecekler..Öpüyorum hepinizi..

Kızlar benim üstler şişti demiştim ya şuan gitti o şişkinlik.
Kahverengi kısmı biraz genişledi . Ve sağ göğsümde bi çatlak oldu ya napıcam noluyo buna :18:

Kızlar benim üstler şişti demiştim ya şuan gitti o şişkinlik.
Kahverengi kısmı biraz genişledi . Ve sağ göğsümde bi çatlak oldu ya napıcam noluyo buna :18:

çatlak geçmesi için birsürü yöntem var yani yeni çatlak için ama bilemiyorum ne olduklarını şu anda..kahve falan bişeyler sürmek gerekiyodu.. diğer başlıklarda olması lazım bi bak istersen.. yenisinin çıkmaması için nemlendir.. krem mi tercih edersin yağ mı bilemiyorum ama nemli tutman lazım.. çatlaması ani bi buyume oldugunu gösterir aslında güzel bişeye işaret ediyor.. şişlik de geri gelir heralde canım

Evet canım kahve limon karışımı sürülüyo ben de araştırmıştım öyle yapıyım bari zaten küçükler neden çatladıysa :44: İnşallah dediğin gibi büyüceğindendir tek tesellim o olur Ama hala şişkinlik geri gelmedi moralim bozuldu ondan biraz ama teşekkür ederim canım önerilerin için

Ya kızlar bişi söylicem ama ben 10 gün falan dinledim telkini bayramda hiiç dinleyemedim malesef ara vermek zorunda kaldım :84: regl oldum bide bayram günü baya bi şişmişti benimkiler ama bugün bi kalktımm yumuşamışlar o şişkinlikte gitmiş Bugüm hemen başladım yine moral bozmak istemiyorum ama önceleri bende yumuşaklık yoktu hep bi sertlik vardı büyüyoda ben mi farketmiyorum acaba ölçmedimde moralim iyice bozulur die normal midir bu durum sizce :18::18:

Kaç günlük bir araydı cnm 2 gün felan sanırım dimi? üzerine devam et ama dinlemediğin günleri tamamla... Yumuşaması bizde de oldu onun için üzülme

Kaç günlük bir araydı cnm 2 gün felan sanırım dimi? üzerine devam et ama dinlemediğin günleri tamamla... Yumuşaması bizde de oldu onun için üzülme

4 günlük bi boşluk oldu yeniden mi başlasam die düşünüyodum bende 4 gün fazladan yapsam olur ozaman sanırım canım önceden sertlik olmasa dicem eski haline döndü die ama bakalım noolacak sizin söyledikleriniz önemli benim için herkes aynı şeyi yaşıyorsa normaldir ozaman diyorumm ve tam yol geliyorum bende :87:

Son düzenleme:

baştan başlama canm. 4 gün fazladan yap. daha sonra 2. 21 e geç.
geriye sararsan çabuk sıkılırsın.4 gün üzerine eklersin. eğer arada boşluk oldu diye istediğin sonuç olmamış olursa 3. 21den sonra 4. yü yaparsın. ama zannetmiyorum gerek olacağını

bende 12 gün aralıksız dinlemeyi başarmıştım ve son zamnlarda böyle iyi mi köyü nü pek anlam veremediğim değişimler olmaya başlamıştı çok az da olsa ama son iki gün hiç dinleyemedim boşa gidicek diye üzülüyodum madem öyle diyosunuz bnde kaldığım yerden devam edip üzerine ekliyimm inşallah büyür artık yoksa başka şeyler denemeye başlıycam.

bi ot buldum aslında ama araştrma aşamasındayım eğer zararlı olmadığı kanısına varırsam sizinle de paylaşıcam

Valla bu hırsla 3le yetinmeyecek gibiyim 4-5 gidecek sanırım garanti olsun demii

Umarım hiçbirimizin çabaları boşa çıkmazda göğsümüzü gere gere çıkarız inşşşş

demek herkeste olabiliyor bende tam 10 gün dinledim ilk günler dolgunluk vardı şimdi hem yumuşak hemde eskisi gibi küçüldüler hergün tam 6 saat dinlediğim sölenemez vakit buldukça küçülmesin büyüsünnnn:26:

konuyu sadece başlıktan takip ediyorum da,,, geçmiş yorumları ve yazıları hiç okumadım ama bu çok saçma değil mi???? sesle göğüs mü büyür ya???

Şimdiden bunu düşünmek istemiyorum ama 3 ay sonra yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum 10 saat dinliyorum günde (dinliyordum aslında :83:) bugün bile 8 saat oldu mesela amaaa tekrar yumuşaması biraz moralimi bozdu açıkcası sonuna kadar devam edicem tabi ama işimi sağlama alıp adaçayı+rezene/çörekotu yağıyla masaj/göğüs kası geliştirmek için eğzersizlere bırakmıcam bugünden sonra emin oldum

Okadar müzik dinliyoruz biraz daha takviyenin faydası olur bence

konuyu sadece başlıktan takip ediyorum da,,, geçmiş yorumları ve yazıları hiç okumadım ama bu çok saçma değil mi???? sesle göğüs mü büyür ya???

cnm konuyu okumadan gelip bu şekilde soran arkadaşlar çok. göğüsler "ses"le büyümüyor , müziğin içindeki "telkin"le büyüyor.işte bilinç altı,beynin gücü,zaman aşımı falan....o kadar kişiye uzun uzun anlatıyoruz ki...gerilerden bi kaç sayfa okusan, ya da telkinin gücünü falan daha iyi olur

günde 8-10saat dinlebiliyorsan çok iyi bence işte sonuç önemli bundada hayel kırıklığına uğramaktan korkuyorum :18: denemediğim yöntem kalmadı bencede ek yöntemler kullanılsa fena olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…