Allah Allahh hiç öyle bişey duymamıştım :44: İşe bak ben de domatese bayılırım her gün yerim
Kızlar benim üstler şişti demiştim ya şuan gitti o şişkinlik.
Kahverengi kısmı biraz genişledi . Ve sağ göğsümde bi çatlak oldu ya napıcam noluyo buna :18:
çatlak geçmesi için birsürü yöntem var yani yeni çatlak için ama bilemiyorum ne olduklarını şu anda..kahve falan bişeyler sürmek gerekiyodu.. diğer başlıklarda olması lazım bi bak istersen.. yenisinin çıkmaması için nemlendir.. krem mi tercih edersin yağ mı bilemiyorum ama nemli tutman lazım.. çatlaması ani bi buyume oldugunu gösterir aslında güzel bişeye işaret ediyor.. şişlik de geri gelir heralde canım
Ya kızlar bişi söylicem ama ben 10 gün falan dinledim telkini bayramda hiiç dinleyemedim malesef ara vermek zorunda kaldım :84: regl oldum bide bayram günü baya bi şişmişti benimkiler ama bugün bi kalktımm yumuşamışlar o şişkinlikte gitmişBugüm hemen başladım yine moral bozmak istemiyorum ama önceleri bende yumuşaklık yoktu hep bi sertlik vardı büyüyoda ben mi farketmiyorum acaba ölçmedimde moralim iyice bozulur die normal midir bu durum sizce :18::18:
Kaç günlük bir araydı cnm 2 gün felan sanırım dimi? üzerine devam et ama dinlemediğin günleri tamamla... Yumuşaması bizde de oldu onun için üzülme
4 günlük bi boşluk oldu yeniden mi başlasam die düşünüyodum bende 4 gün fazladan yapsam olur ozaman sanırımcanım önceden sertlik olmasa dicem eski haline döndü die ama bakalım noolacak sizin söyledikleriniz önemli benim için herkes aynı şeyi yaşıyorsa normaldir ozaman diyorumm ve tam yol geliyorum bende :87:
baştan başlama canm. 4 gün fazladan yap. daha sonra 2. 21 e geç.
geriye sararsan çabuk sıkılırsın.4 gün üzerine eklersin. eğer arada boşluk oldu diye istediğin sonuç olmamış olursa 3. 21den sonra 4. yü yaparsın. ama zannetmiyorum gerek olacağını
Ya kızlar bişi söylicem ama ben 10 gün falan dinledim telkini bayramda hiiç dinleyemedim malesef ara vermek zorunda kaldım :84: regl oldum bide bayram günü baya bi şişmişti benimkiler ama bugün bi kalktımm yumuşamışlar o şişkinlikte gitmişBugüm hemen başladım yine moral bozmak istemiyorum ama önceleri bende yumuşaklık yoktu hep bi sertlik vardı büyüyoda ben mi farketmiyorum acaba ölçmedimde moralim iyice bozulur die normal midir bu durum sizce :18::18:
demek herkeste olabiliyor bende tam 10 gün dinledim ilk günler dolgunluk vardı şimdi hem yumuşak hemde eskisi gibi küçüldüler hergün tam 6 saat dinlediğim sölenemez vakit buldukça küçülmesin büyüsünnnn:26:
konuyu sadece başlıktan takip ediyorum da,,, geçmiş yorumları ve yazıları hiç okumadım ama bu çok saçma değil mi???? sesle göğüs mü büyür ya???
konuyu sadece başlıktan takip ediyorum da,,, geçmiş yorumları ve yazıları hiç okumadım ama bu çok saçma değil mi???? sesle göğüs mü büyür ya???
Şimdiden bunu düşünmek istemiyorum ama 3 ay sonra yine aynı şeyle karşılaşmak istemiyorum10 saat dinliyorum günde (dinliyordum aslında :83:) bugün bile 8 saat oldu mesela amaaa tekrar yumuşaması biraz moralimi bozdu açıkcası sonuna kadar devam edicem tabi ama işimi sağlama alıp adaçayı+rezene/çörekotu yağıyla masaj/göğüs kası geliştirmek için eğzersizlere bırakmıcam bugünden sonra emin oldum
Okadar müzik dinliyoruz biraz daha takviyenin faydası olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?