32aa 70aa filan yazıyodu.
Ölçülerini yazıp bul dedin mi EU/JAP bölümüne bakacaksın canım orası bizim için...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32aa 70aa filan yazıyodu.
Ölçülerini yazıp bul dedin mi EU/JAP bölümüne bakacaksın canım orası bizim için...
seninle birlikte en sn geçen hafta ptesi dinlemiştik. ben az daha bugün başlayacaktım. 1gün daha var dimi
Oraya baktım zaten 70AA yazıyo.
Yalnız ben bunları südynle ölçmüyorum.
Yok canım bişey olmayacak üzerinde öyle ölçeceksin tabi sen kaç beden kullanıyorsun peki?
3 gündür dinliyorum hiç bir değişiklik gözlemleyemedim ((
3 gündür dinliyorum hiç bir değişiklik gözlemleyemedim ((
kızlar ben 7günüdür dinliyorum dolgunluk vede ağrı var ama ara ara küçülüyor sanki sonra yine dolgun anlamdım:44:
Ya bazen bana da sanki dolgun gibi geliyo ama sonra bakıyorum küçülmüş gibi. Şuan normal boyundalar bana öyle dolgun geliyo diye düşünüyorum pskolojik olarak
Bende de öyle oluyo. Ben de psikolojik diye düşünüyodum
kızlar bu konuyu bence üye olmayanlar okuyamasın.. ilgililere duyurayım google da gezerken gözüme çarptı bütün sitelerin diline düşmüş bu konu kadınlar kulübünün üyelerini tiye alıyorlar dellendim..
aa sinir oldum ya.. evet uye olmayanlar okuyamasın admine mesaj atalım bi bu eksikti .. salak salak ne çok insan doluevet canım 10 dan fazla site adı söyleyebilirim ama link, site belirtmek yasak.. (= her nekadar bu konuda yazmasam da kadınlar kulübünü bu konuda alaya almalarına sessiz kalamıycam..
evet canım 10 dan fazla site adı söyleyebilirim ama link, site belirtmek yasak.. (= her nekadar bu konuda yazmasam da kadınlar kulübünü bu konuda alaya almalarına sessiz kalamıycam..
tabi bir de şöyle bir şey var uyeler tarafından da yayılmış olabilir bu durum.. hani inanmayıp burda saçma sapan bizi demoralize etmeye çalışan tipler tarafından.. neyse engellenirse en azından dışardan gelip okuyamazlar