• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

seninle birlikte en sn geçen hafta ptesi dinlemiştik. ben az daha bugün başlayacaktım. 1gün daha var dimi

Tam hangi gün konuştuk bilemiyorum canım ama ben salı günü başlamıştım ara vermeye bir haftada son gün pazartesi oluyor :61:

Oraya baktım zaten 70AA yazıyo.
Yalnız ben bunları südynle ölçmüyorum.

Yok canım bişey olmayacak üzerinde öyle ölçeceksin tabi :1: sen kaç beden kullanıyorsun peki?

sanki göğüslerimin yanı koltuk altı tarafım sertleşmiş acıyor

kızlar bu konuyu bence üye olmayanlar okuyamasın.. ilgililere duyurayım :D google da gezerken gözüme çarptı bütün sitelerin diline düşmüş bu konu kadınlar kulübünün üyelerini tiye alıyorlar :47::47::47::47: dellendim.. :47::63:

evet canım 10 dan fazla site adı söyleyebilirim ama link, site belirtmek yasak.. (= her nekadar bu konuda yazmasam da kadınlar kulübünü bu konuda alaya almalarına sessiz kalamıycam.. :47:

evet canım 10 dan fazla site adı söyleyebilirim ama link, site belirtmek yasak.. (= her nekadar bu konuda yazmasam da kadınlar kulübünü bu konuda alaya almalarına sessiz kalamıycam.. :47:
aa sinir oldum ya.. evet uye olmayanlar okuyamasın admine mesaj atalım :45: bi bu eksikti .. salak salak ne çok insan dolu:47:

tabi bir de şöyle bir şey var uyeler tarafından da yayılmış olabilir bu durum.. hani inanmayıp burda saçma sapan bizi demoralize etmeye çalışan tipler tarafından.. :57: neyse engellenirse en azından dışardan gelip okuyamazlar

tabi bir de şöyle bir şey var uyeler tarafından da yayılmış olabilir bu durum.. hani inanmayıp burda saçma sapan bizi demoralize etmeye çalışan tipler tarafından.. :57: neyse engellenirse en azından dışardan gelip okuyamazlar

Atlara takılan gözlüğü insanlar takınca böyle oluyo işte canım.. Biz dinlememize bakalım onlar dar görüşlü olmaya devam etsinler bu şekilde bişey kazanamıycakları kesin..

Back