Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek canım yardımcı olabildiysem eger ne guzel.. dinlemenden yana olmamamın sebebi de zaten gelişmekte olan bişeye mudahale etmeni istemedim telkinle .. yani telkin bile olsa daha doğal yolla buyusun vucuduna bilinçaltına müdahale etme..çünkü burda genelde gelişmesi durmuş o evreyi geçirmiş arkadaşlarla dinliyoruz, tekrar o zamandaki gibi buyusun diye.. baktın 2 sene sonra hiç gelişme yok mu o zaman dinlersin eminim dediklerimi yaparsan 75 i dolu dolu doldrcaktır rahatlıkla..
Kızlar ençok takip edilen başlık bu diye buraya yazayım dedim. Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, yeni bayramlara, günlere, aylara, yıllara güzel memişlerle girmemizi dilerim...
Amin
aynıymışız canım, benim de öyle 2 gün sonra bitiyor, ben daha öncelerden dinlemiştim ama başka telkinleri karıştırdım falan bunu tek hiç dinlememiştim, bu ilk bunu tek dinleyişim. dolgunlaştılar demek isterim ama regl öncesi yanıltıyordur diye bişey demiyorum. hep hassasiyet sızlamalar kaşıntı oldu, iki gün önce çok uzun süreli ve orta şiddetli ağrım oldu, iki gündür ağrı sızı yok hassasiyet var, yalnız benim önceki dinlediklerimini etkisi var, dipten bayaa yağlandığı için aradaki mesafe azaldı benim de 4 parmak vardı yalnız şimdi 1 parmak giriyo girmiyo, üstler dolmadığı için öyle bariz bi büyüme görünmüyor şu anda.. reglden sonra ne olacak merak ediyorum, yazarım buraya, bi de aynen bi sönüyo bi doluyo öyle devam ediyor kızlar, ilk iki sefer böyle malesef, istikrarı 3. de sağlıycaz
Kızlar ençok takip edilen başlık bu diye buraya yazayım dedim. Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, yeni bayramlara, günlere, aylara, yıllara güzel memişlerle girmemizi dilerim...
Amin
Sütyen bedeni hesaplamada o da var canım yani 3 yeri ölçüyorsun... Göğüs üstü koltuk altından doğru düz şekilde ölçülen yer oluyor...
Nerden hesaplıyosun onu ya.. Nası 4 parmak? Hangi aralardan itibaren?
Ayy ben bilmiyorum hiç öyle bi alttan bi uçtan ölçüyorum nası oluyo o??
Ben de normalde de olmuyo yani.. Şimdi dinliyorum yakında regl olcam bakalım şişcek mi..
yaa ben dinleyemedim baya uzun bi süre ama masaj yaptım biraz ve faydası oluyo sanırım ağrımaya başladı ve damarlar çıktı yeşil yeşil sizce etkisi geçici mi olur bunun ya yoksa yeniden telkine mi devam ediym akıl verin nolur????
Amin
kızllarr umutsuzluğa kapılıorum çok acil morale ihtiycm var 3.21 e bugün başladım milim milim etki gördüm ama çok çok az bi etki çok umutlandım şimdiyse kararsızımm
kızllarr umutsuzluğa kapılıorum çok acil morale ihtiycm var 3.21 e bugün başladım milim milim etki gördüm ama çok çok az bi etki çok umutlandım şimdiyse kararsızımm
Bra Size Calculator
Bu linke bak canım orda nasıl ölçeceğini gösteriyor ve kaç beden sütyen giymen gerektiğini hesaplıyor
canım önceden yoktu o fark varsa da farkedilmicek derecedeydi o yzden şaşırdım.. belki de zamanla eşitlenir bilmiyorum ya
Yarın ilk aramın son günü bayramın ilk günü ikinci 21e başlayacağım yeni dolgunluğu istiyorummm şimdi ölçtüm giderek cmler artıyor göğüs ucumdan 86 idi ama şimdi 87 çıktı göğsümün üzerinden 82 idi şimdi 83 göğüs altından şimdilik bişey diyemiyorum 79-80 arası bişey ikinci 21 de gelişmeler daha iyi olur inşallah
Sağol tatlım
Ayy 70a çıktı.. Ama bana 70 olmuyo kii
hangisine bakıyorsn cnm sütyen ölçünü anlamak için orda bi kaç tane kutu cuk var