Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar ençok takip edilen başlık bu diye buraya yazayım dedim. Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, yeni bayramlara, günlere, aylara, yıllara güzel memişlerle girmemizi dilerim...

Amin

insallah ya

ah üstler bi dolsa zaten... :) bnm ilk valla pek de bişi yok görünürde ama erken diyorum dinliycem devam :)

Ben de normalde de olmuyo yani.. Şimdi dinliyorum yakında regl olcam bakalım şişcek mi..

bende normal oluyodu işte olmayınca şaşırdım ama sonra alıştırdım kendimi olmayacak diye, öyle iki ay şişkinlik olmadan geçti sonra normal şişkinlik olmaya devam etti

canım damarların belirginleşmesi büyüme belirtisi, telkini dinleyenlerde oldu hep o, doğru yoldasın :)

kızllarr umutsuzluğa kapılıorum çok acil morale ihtiycm var 3.21 e bugün başladım milim milim etki gördüm ama çok çok az bi etki çok umutlandım şimdiyse kararsızımm

Kızlar ençok takip edilen başlık bu diye buraya yazayım dedim. Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar, yeni bayramlara, günlere, aylara, yıllara güzel memişlerle girmemizi dilerim...

Amin

teşekkürler, senin de ve burdaki herkesin bayramı kutlu olsuunnn, aynı dileklerle :)

kızllarr umutsuzluğa kapılıorum çok acil morale ihtiycm var 3.21 e bugün başladım milim milim etki gördüm ama çok çok az bi etki çok umutlandım şimdiyse kararsızımm

hiç kararsızlığa kapılma canım, aynen devam et yarıda bırakma madem başlamışsın, 3. 21i tamamla daha hızlı gelişmeler olacağına eminim

Kız 3. 21 de böyle yapılır mıııı duymayayım bir daha :94: canım moralini bozma herkesde etkiler farklı olabiliyor yani sen bu dönemde etkilerini görebilirsin üzülmeeee kız milim milim de olsa büyüyor işte hızlanır yavaş yavaş sen umudunu sakın kesme

Son düzenleme:

seninle birlikte en sn geçen hafta ptesi dinlemiştik. ben az daha bugün başlayacaktım. 1gün daha var dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…