Bilmiyorum ki ya.. Kimi zaman daha şişkin geliyo gözüme kimi zaman eski halinde gibi.. anlayamıyorum. Dün gece ağrı girdi o kdar.
Benimde bugün 11. günüm. Bende şuana kadar bi kere ağrı oldu. Kimi zaman bende elleyine dolgunmuş gibi geliyo aynaya bakıyorum ama bi değişme göremiyorum şuan için bende de bişey yok olmasını bekliyorumm inatçı bizimkiler
Vay be aynı gidiyoruz demek.. Gelişmelerini haber et bana
Bi olsa uça uça haber veririmSen de yazmayı unutma =)
Ya bana sanki göğüs aram belirginleşiyo gibi geliyo ama.. Dilim varmıyo söylemeye
İnşaallah belirginleşiyodur :) Benimkinin arasında 4 parmak falan var yani ikisi de ayrı kutuplara bakıyo
Kızlar benim 11 gün oldu hala bişey yok
benimde öleydi ama bugün 1. 21in son günü ve dolgunluk var hissediorum ama yine aynı zamnda reglime az kldı ondanda olabilir :95: inş bittikten sonra sönmez diorum çünkü bazı arkadşlarda olmuştu öle
2 gün sonra ilk 21 im bitiyo, arada aksattım biraz ama hergün dinledim, hadi artık çatalı görelim:))
İşin kötüsü ben de regl şişkinliği de olmuyo:85:
ya ben çok sinirli oluyorum bunu dinleyince sizde de böyle oluyomu kızlar yavalla sürekli kavga ediyorum ya
önceki dinlemelerimde bende de olmamıştı, şaşırdım hatta hayal kırıklığına uğradım, çok hazırdım çünkü regl şişkinliğine
Yarın ilk aramın son günübayramın ilk günü ikinci 21e başlayacağım yeni dolgunluğu istiyorummm şimdi ölçtüm giderek cmler artıyor göğüs ucumdan 86 idi ama şimdi 87 çıktı göğsümün üzerinden 82 idi şimdi 83 göğüs altından şimdilik bişey diyemiyorum 79-80 arası bişey ikinci 21 de gelişmeler daha iyi olur inşallah
yaa ben dinleyemedim baya uzun bi süreama masaj yaptım biraz ve faydası oluyo sanırım ağrımaya başladı ve damarlar çıktı yeşil yeşil sizce etkisi geçici mi olur bunun ya yoksa yeniden telkine mi devam ediym akıl verin nolur????
göğüs ucu göğüs üstü ne farkediyo?
Açtım gögüslerimi dinliyorum haydii bismillahhh:90::90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?