Vay be hemen etki etti demek
ya bende denemek istiyorum bunu ama .
yumusadi gibi yorumlari gorunca acikcasi biraz cekndim
bn sert olsunlar istiyrum.
bide daha 16 yasindayim sizce bi sakincasi olur mu
yapmali miyim /
evet biraz gerginlik oluyor başlarda, bikaç arkadaşta daha olmuştu ama 4-5 gun sonra falan alışıyorsun , gerginlik geçiyorya ben çok sinirli oluyorum bunu dinleyince sizde de böyle oluyomu kızlar yavalla sürekli kavga ediyorum ya
ya bende denemek istiyorum bunu ama .
yumusadi gibi yorumlari gorunca acikcasi biraz cekndim
bn sert olsunlar istiyrum.
bide daha 16 yasindayim sizce bi sakincasi olur mu
yapmali miyim /
Kızlar bisey sorucam acil cevap verirseniz sevinirim.. 3 gündür dinliyorum ve karşılığını aldım ancak, sağ göğsüm daha çok şiş yani diğerine göre daha dolgun oldu.. Bu konuda bilgi ve görüşlerinizi çok merak ediyorumm. Kalıcı bi durum olur mu sizce_?
canım önceden yoktu o fark varsa da farkedilmicek derecedeydi o yzden şaşırdım.. belki de zamanla eşitlenir bilmiyorum ya
Kızlar bisey sorucam acil cevap verirseniz sevinirim.. 3 gündür dinliyorum ve karşılığını aldım ancak, sağ göğsüm daha çok şiş yani diğerine göre daha dolgun oldu.. Bu konuda bilgi ve görüşlerinizi çok merak ediyorumm. Kalıcı bi durum olur mu sizce_?
canım yumuşama geçici birşey öyle kalmıyor ama tam en hızlı buyuyecekleri yaştasın.. bence çok düzgün ve guzel beslen ve çok sıkı sütyen giyme özellikle evdeyken falan çok giymemeye özen göster ki rahat rahat buyuusunler.. istersen eger ufak diyorsan doktora görunebilirsin hormonlarına baktırmak için.. eger herşey yolundaysa birşey yapmana gerek yok dediklerimi yap yeter ..banyoda sıcak su ve soguk su ile şok etkisi yapabilirsin kan dolaşımını hızlandırmak için, hem de böylelikle sert olurlar ( soguk su sayesinde ) :81:
canım yumuşama geçici birşey öyle kalmıyor ama tam en hızlı buyuyecekleri yaştasın.. bence çok düzgün ve guzel beslen ve çok sıkı sütyen giyme özellikle evdeyken falan çok giymemeye özen göster ki rahat rahat buyuusunler.. istersen eger ufak diyorsan doktora görunebilirsin hormonlarına baktırmak için.. eger herşey yolundaysa birşey yapmana gerek yok dediklerimi yap yeter ..banyoda sıcak su ve soguk su ile şok etkisi yapabilirsin kan dolaşımını hızlandırmak için, hem de böylelikle sert olurlar ( soguk su sayesinde ) :81:
canm bende 17 yasındayım ve yapıyorum büyüsün diye benimde 4.günüm falan böyle yanları acıyo yürürken zıplar gibi oynuyo cok garip denemelisin bence
ilk olarak tesekkr ederim tavsiylerin icin . aslinda gelisme caginda oldugum icin yapmamam gerektigini dusunuyorum ama artik buyumuyolarmis gibi geliyo . buyudukleri sira normalde goguste agri bisey carptiginda aci falan olur ama bende artik hic oyle bisey yok . anliycagin hic bi buyume belirtisi gormedigim icin umidi kestim boyle yollara bas vuruyorum/ oyuzden denemek istiyorum ama pek emn deglm :93:
Bide korkum bu telkini yaptiktan sonra buyucek o buyumedn sonrada tekrar gelismem dolaysiyla buyumeye devam etmesi ve iistemedigm bi buyuklukte olmasi
ben dolu dolu 75 istiyorum ama bakalim artik nasil olcaklarsa
tavsiyelerin icin tekrardan sagol bu dediklerini uyguliycam
Kızlar benim 11 gün oldu hala bişey yok
benmde 9 gün oldu hiç aksatmadan dinliyorum ama bnde de hiç bir şey yok. sende dinlemeye bşladığından beri hiç ağrı sertlik yada dolgunluk oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?