kocaman seksi memelerim olsun sütyenden taşsın v yaka tişört giyince çatalım görünsün :84:
kızlar ben telkini bazen annemin yanında açıyorum yemek yerken felan.annem bilmiyordu ilk başta normal müzik sanıyordu.birden durdu kızım benim göğüslerime birseyler oldu sızlıyorlar dedi.beni aldı bir gülmeannem kızıyor 'ben ne diyorum sen gülüyorsun' diye ....sonradan söyledim de benim yanımda dinleme benimkiler bana yetiyor da artıyor dedi
benimkiler sabahtan beri hala ağrıyorlar. ve bi dolgunluk var hissedebiliyorum.
uçlarıda genişlemiş gibi sanki biraz :44:
Ya benim regl öncesi hiç farketmiyo ha.. Niye yahu:18:
cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye
evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum
bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış
Senin kaç gün oldu canım?
cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye
evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum
bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış
aynen benim de uçlarında gelişme var ve bi dolgunluk,yumuşama var.. Artık çatala doğru yok almak istiyorum
Canım o yuvarlak şey bende öyle yumuşak değil ama işte o acıyor :44: ve sanki eskiye nazaran biraz genişlemişş
İlk aranın bitmesine az kaldı canım yeni dolgunluğun gelmesine az kaldııııı
Kız sanki benimkilerinde sanki uçları biraz genişledi mi ne bende öyle birşey farkettim
Bu arada bugün göğsümdeki acı için ultrason çekildi birşey çıkmadı bakalım bayramdan sonra doktora göstereceğim sonuçları... Çoğu kişide olan birşey bu sanırım yaa sonradan geçiyor diyorlar ama benim içim rahat etsin
inşallah cnm az kalmıştır dolgunluğa.
hani demiştim ya sana ilk 21 bitti yumuşamaya hazırlıklı olalım diye. işte başıma geldi şu an cıvıdılar sanki. yuvarlak sert tabakada yumuşamış. ama İnşallah yeni dolgunluğun habercisi diye düşünüyıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?