Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benimkiler sabahtan beri hala ağrıyorlar. ve bi dolgunluk var hissedebiliyorum.
uçlarıda genişlemiş gibi sanki biraz :44:

koptumm bende babamın yanında dinliyorum adam normal müzik sanıyo annem şuan evde değil duysa çok takılır dalga geçer benimle babam da etki etmez inşallah ettiğini düsünemiyorum komediii

Canım o yuvarlak şey bende öyle yumuşak değil ama işte o acıyor :44: ve sanki eskiye nazaran biraz genişlemişş

İlk aranın bitmesine az kaldı canım yeni dolgunluğun gelmesine az kaldııııı

benimkiler sabahtan beri hala ağrıyorlar. ve bi dolgunluk var hissedebiliyorum.
uçlarıda genişlemiş gibi sanki biraz :44:

Kız sanki benimkilerinde sanki uçları biraz genişledi mi ne bende öyle birşey farkettim

Bu arada bugün göğsümdeki acı için ultrason çekildi birşey çıkmadı bakalım bayramdan sonra doktora göstereceğim sonuçları... Çoğu kişide olan birşey bu sanırım yaa sonradan geçiyor diyorlar ama benim içim rahat etsin

bende de aynısı var!!!! şimdi okuyunca baktım da, cidden o sert tabaka da yumuşak! valla büyücekler galibaa sanki bi tek kahverengi bölge büyüdü şuara öle geliyo gibi bana.. daha ilk 21 deyim zatennn, hadi hayırlısıı:)))

yaşasın geçmişi okudum geldim.saat 1den beri 5 saattir dinliorum.ilk günüm.eylül sonuna kadar uygulama planım var.
85 cm beden ölçüm; 90 meme ölçüm
bakalım ne kadar değişicek

inşallah cnm az kalmıştır dolgunluğa.
hani demiştim ya sana ilk 21 bitti yumuşamaya hazırlıklı olalım diye. işte başıma geldi şu an cıvıdılar sanki. yuvarlak sert tabakada yumuşamış. ama İnşallah yeni dolgunluğun habercisi diye düşünüyıoruz. pazartesi başlıyoruz dimi2. 21 e hadi hayırlısı..
bu arada sonucunun kötü çıkmamasına sevndm tekrar geçmş olsn

Son düzenleme:

Benimkilerde şimdi yumuşacık canım ama moralini bozmaa emin ol geçecek

Benim doktorlar niye hep erkek çıkıyor yaa hep erkeklere açıyorum bugün de çok komik oldu odada kadın hemşire mi artık kimse biri vardı o bakacak sandım ultrasonla,ben tabi üzerimi çıkarmıştım odaya bir anda erkek girdi ben benim cicişleri kapadım ama meğer o bakacakmış annemle güldük adam bişey demedi iyi gelip kapıyı kapatınca anladım ki o bakacak ve mecburen açtım
Sağol canım benim pazartesi sonuçları alacağım sonra doktor bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…