sayfa açılmadıkça merak uyandırdı
ayrıca yine o sitede
gecici olan etkiler icin dalgalanma diye birsey uydurmuslar
telkini dinlemediginizde etkisi geciyor ama onlar buna dalgalanma diyorlar
cunku size omur boyu bu telkinlere mahkumsunuz diyemezler :)
heuz bu telkinlerin etkisiini sabit kılacak bir yontem geliştirilmedi uzerinde calısılıyor
kızmayın ama ben inanmıyorum telkine artık
kızmayın ama ben inanmıyorum telkine artık
cnm sen değil miydin bu cümleleri kuran?
""dün tekrar başladımama ilk 9 günümde kesintisiz dinlemiştim. dolgunluk oldu. adet gecti dolgunluk kaldı bi 4 gün ara werdim yine gecmedi dolgunluk""
""canım ilk 9 gün her yerim ağrıdı boynum bacaklarım omzum, göğüslerim.. ama şimdi ağrı yok belki ilk 4 gün ya ondandır...""
""şuan ilk 4.günümdeyim, önceki bölük pörçük 12 günümün hala etkisi sönmedi, o kdr sevimli olduki benim miniklerim :)"
telkinin hemen etkilerini görenlerdendin! ve şimdi birden bire "ben inanmıyorum artık" diyorsun.
insan etkilerini görse bu kadar çabuk değişemez fikirleri
yoksa uydurmamıydı hepsi?????
ya araştıranın yazdıkları falan okudum sarışın olduktan 1 hafta sonra eski haline döndüğünü falan. Bu dolmuş yağlanmış bi göğüse göre geri dönmesi daha yüksek bi ihtimal çünkü adı üstünde saç bu uzar yıpranır kırılır yerinde duran bişey değil ki 1 hafta sonra dönmese 1 ay sonra uzayıp kendi saç rengini görcekti ben göğüsün öyle olduğunu düşünmüyorum telkini de dinlemeye devam edicem işe yaramıyo diyip bi kenara atamam bi yola baş koymuşum dinleyip kendi gözümle de görücem..
madem yazdıklarımızın bı onemı yok bende karar aldım yazmayacam bundan sonra aldıgım sonucu madem herkes yasasın gorsun nasıl olsa ınanmıyo kımse madem gerekde yok bos yere vakıt kaybedıp burda dıl doktugume.. Kesınlıkle katılıyorum sana cnm dıyorum ya mantıklı dusunun kıyas edılecek sey mı yanı hem daha oncede dedıgım gıbı bazı seyler degısmez ınsan vucudunda bazı seyler degısır genlerden gelen seylerde degısmez dogusdan gelen ama sonradan olan seylerde farklılık olabılır boy uzaması gogus buyumesı bunu her ınsan ergenlıkde yasar ama mesela goz rengının degısmesı veya sac rengının degısmesı bunlar ancak bebeklıkde olursa olur dısardan mudahaleyle mumkun olmayabılır sonucda aynı seyler degıl kesınlıkle
ınanmıyosan dınleme cnm olurmu burda bırısı bıseyler paylastı dıye hemen herseyı kaldırıp attınız yaa bısey demıyorum sonuc alanlar yalancı o zaman burda ben uyduruyorum buyudugu falan da yok madem bazen bı konuda bılgı sahıbı olmak yetmez hersey ıcın deneyen yasayan cok daha ıyı bılebılır ben yasadıgımı gordugumu bılırım gerısıde benı ılgılendırmez uzayan bı boyun kısalması mı mantıklı yanı asıl sacmalıgın ta kendısı ıstemeyen dınlemesın ama bı daha bende burda bırılerıne yardımcı olmak amaclı falan aldıgım sonucuda paylasmayacam ısteyen dınler ıstemeyen dınlemez bundan sonra ınanmayanda ınanmasın
madem yazdıklarımızın bı onemı yok bende karar aldım yazmayacam bundan sonra aldıgım sonucu madem herkes yasasın gorsun nasıl olsa ınanmıyo kımse madem gerekde yok bos yere vakıt kaybedıp burda dıl doktugume.. Kesınlıkle katılıyorum sana cnm dıyorum ya mantıklı dusunun kıyas edılecek sey mı yanı hem daha oncede dedıgım gıbı bazı seyler degısmez ınsan vucudunda bazı seyler degısır genlerden gelen seylerde degısmez dogusdan gelen ama sonradan olan seylerde farklılık olabılır boy uzaması gogus buyumesı bunu her ınsan ergenlıkde yasar ama mesela goz rengının degısmesı veya sac rengının degısmesı bunlar ancak bebeklıkde olursa olur dısardan mudahaleyle mumkun olmayabılır sonucda aynı seyler degıl kesınlıkle
hayır ama ben burda aylardır ne yasadıysam paylasıyorum ve cook guzel bı sonuc aldım soyledıgımde herkes sevınıyo falan ınanıyo gıbı davranıyo ee tamam ıyı guzel sonra bısey duyunca ben ınanmıyorum yok ıste kalıcı olmaz buyumez soyle boyle sadece senın ıcınde demıyorum cnm ama yanı ınsan o zaman dıyo ee madem boyle ben ne enayı gıbı yazacam zaten kımse ınanmıyo ısteyen dınlesın gorsun sonucu ıstemeyende hıc dınlemesın dıyo yanı kusura bakma bıraz sert cıkdım ama tek sana degıldı bu tepkım cnmayyy nez ya, ben öyle yazdım diye burdaki arkadaşların sucu ne, konu sahibi ortalarda yok herkes senden medet umuyo,
benim telkine inancım sarsıldı diye artık girip arkadaşları yönlendirmeyecek misin, anlıyorum sende yorunldun farklı seslere,
seni etkilemek istemem ben, yazlızca o ark bu konu üzeri,nde calıştığını yazınca paylaşmaya değer gördüm yazılarını
ver elini barışalım bak zaten nışanlımla küsüs canım sıkkın
aynen oyle cnm ramazandan onceydı bıtırdıgımde ve etkısı dınlerkenkı halınden daha cok oldu yanı moral bozacak bısey yok cnm gordugunuze yasadıgınıza ınanın yanı bende oyle bısey yapmadım tek telkınle bu hale geldı yanı hem bu benım verdıgım ılk ara degılkı ıkıncıden sonra da20 gun ara verdım yanı bırakınca sonme soz konusu bıle degıl kararlı olup duzenlı dınlersenız sonuc alırsınız cnm dıyebılecegım tek tavsıye bu zararı vardır yoktur bılemem ama goguslerı yuzde yuz buyuttugunu bılıyorum yanıBende sizinle aynı fikirdeyim canım yani ben dinlemeye başlayalı ağırlaştı bunu hissed,yorum ve pazartesiden beri dinlemiyorum ara verdim ama yine o ağırlık duruyor... Bir kişi birşey söyledi ortalık karıştı... Bu konuda benimde moralim bozuldu yani inanmayan inanmaz ama ben artı olarak telkinden başka bişey yapmadım böyle oldu... Cnozlem inanmıyorum artık diyorsun ama yine dinleyeceğim 3 21 i tamamlayacağım diyorsun fakat inanmadan nasıl olacak anlamadım... nez12 sende 1 aydır dinlemiyorum diyorsun yani hala etkisi geçmemiş aksine etkileri sürüyor diyorsun etkisi geçecek olsaydı şimdiye dek geçerdi bence...
Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum canım kimseyi zorlayan da yok herkes kendi fikirlerini paylaşıyo inanan dinler sonuçlarınıda kendi gözüyle görür inanmayan da dinlemez sen gördüğüm kadarıyla bayadır bu konunun takipçisisin o kadar dinleyip buraya yazan insanların ortaya bi fikir atıldı diye birden bırakıp inanmaması senin söylediklerine saygısızlık bence.. Ben sana inanıyorum canım yalan söylemek kimin çıkarına olucakki inanmayan dinlememekte özgür ama inananlar için yazmaya devam et lütfen
nez o kadar cok yorum varki hepsini okuyamadım. Ben baslayalı 3 gün falan oldu heralde 8 saat falan dinlemedim hergün.ama sanki aynaya bakınca yandan bir siskinlik hissettim 2. günümde
ilk basladıgım gün 3 saate yakın ondan sonraki günde 4 saat falan bi tek dün 10 saat dinledim uyuyarak falan. bundan 1 hafta öncede 2 haftaya yakın kuru üzüm cekirdeği tozu kullandım ama zar zor onuda bıraktım isime gelmedibence pskolojik falan etkiliyo. ben değişim hissediyorum yaşım gereğide erken olabilir 17 yasındayım kolumn alt tarafı agrıyo. Fazla uyumaktan değildir herhalde göğüs bölgemin agrısı sen kac bedenden kac bedene cıktın?
yanı herkes fıkrını soylemekde serbest cnm ama burda ben paylastıgım zaman sonucu herkes sevınıyo falan ıste sonra en ufak bıseyde olumsuz dusunceye kapılıp tersını dusunmeye baslayınca ınsan o zaman kızıyo yanı o zaman bos yeremı dıyorum ben burda yanı ınanılmıyosa sozlerıme dıyorum benım ne cıkarım varkı kımseyı kandırmaya daha oncede cok sey denedım ve olumsuz oluna sonuc onuda dedım yanı neyse o yanı buyuyo ıste valla buyumez dıyenlere ınat hemdedogru dıyosun cnm aslında o zaman son gelısmeyı de yazayım barı regl oncesı dıye yıne dolgunluk oldu ama regl sıslıgı gıbıde regl sonrasında gıdecek tabı bu ama bı hafta ıcınde tekrar bu hale gelıyo gerı benım o yuzden gecıcı gelmıyo regl sıslıgı bana dıyorum nasıl olsa son halı yıne bu olacak
Bende sizinle aynı fikirdeyim canım yani ben dinlemeye başlayalı ağırlaştı bunu hissed,yorum ve pazartesiden beri dinlemiyorum ara verdim ama yine o ağırlık duruyor... Bir kişi birşey söyledi ortalık karıştı... Bu konuda benimde moralim bozuldu yani inanmayan inanmaz ama ben artı olarak telkinden başka bişey yapmadım böyle oldu... Cnozlem inanmıyorum artık diyorsun ama yine dinleyeceğim 3 21 i tamamlayacağım diyorsun fakat inanmadan nasıl olacak anlamadım... nez12 sende 1 aydır dinlemiyorum diyorsun yani hala etkisi geçmemiş aksine etkileri sürüyor diyorsun etkisi geçecek olsaydı şimdiye dek geçerdi bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?