ya o yorumlara üzüldüm ama yinede sonucu merak ediyorum 17 gündür telkinle uğrasıyorum kulaklıkla dinlemeye calışıyorum kaç kez aksaklık oldu baştan başaldım hep, bırakmak istemiyorum
,hayır ama ben burda aylardır ne yasadıysam paylasıyorum ve cook guzel bı sonuc aldım soyledıgımde herkes sevınıyo falan ınanıyo gıbı davranıyo ee tamam ıyı guzel sonra bısey duyunca ben ınanmıyorum yok ıste kalıcı olmaz buyumez soyle boyle sadece senın ıcınde demıyorum cnm ama yanı ınsan o zaman dıyo ee madem boyle ben ne enayı gıbı yazacam zaten kımse ınanmıyo ısteyen dınlesın gorsun sonucu ıstemeyende hıc dınlemesın dıyo yanı kusura bakma bıraz sert cıkdım ama tek sana degıldı bu tepkım cnm
Sen inanmazsan telkinin faydası olmaz bence.. sonuçta aldığımız hapla kremle büyütmüyoruzki zihin gücüyle büyümesini sağlıyoruz..
benımde ılk gunlerde basladı etkısı cnm hatta ılk dolgunlugum ılk hafta gelmısdı bazı ınsanlarda erken etkı edebılıyo yasla da ılgısı yok cnm bunyeye gore erken yada gec etkı edebılıyo koltuk altlarında agrı cok oluyo zaten gogus ordan gelıserek buyuyo cnm benım 70 den 75e a oldu sımdılık dahada devam edıyo cnm etkılerıde buyumede
ya şu aralar inanmadığım o kadar cok değer var ki... keşke sadece inanmak istemediğim sadece telkin olsa......
o kdr sıkıntılı günler yaşıyorumki.. konuyla alakasız ama ......
orucu bile bıraktımpsikolojim ii değil hayattan koptum
doğum yapmak çözüm değil canım ben yaptım sarkması,küçülmesiyle geri döndü çocuktan önce enazından sertti neyse umut kapısı işte:2:
bazılarında tam tersi olmuş büyümüş baya inş bnmki büyük kalanlardan olurçok makbule geçer valla
bazılarında tam tersi olmuş büyümüş baya inş bnmki büyük kalanlardan olurçok makbule geçer valla
Annemde dün akşam hamile kalınca.çocuk emzirince büyür zaten diyorbenimde evlenmeden önce senin yaşlarındayken 75 bedendi şidi nasıl görüyorsun diyor şimdi küçük daha güzel diyor ama ben yok dedim
ya şu aralar inanmadığım o kadar cok değer var ki... keşke sadece inanmak istemediğim sadece telkin olsa......
o kdr sıkıntılı günler yaşıyorumki.. konuyla alakasız ama ......
orucu bile bıraktımpsikolojim ii değil hayattan koptum
,
ama nez ben sadece yorumu okuyunca üzülüp sadece ve ilk kez " kızmayın ama ben artık inanmayacağım telkine " dediim
cookie_dough adlı arkadaş tanık göstermiş, 6 yıl bunlar üzerinde calışmış, arastırmalarını okuyunca üzüldüm öyle yazdım.
Bu sitedeki yorumlarla benim yorumlarımı bir tutma lütfen canım.. Ben morel bozmak motivasyon azaltmak istemedim, hatta yazarkende kızmayın ama dedim..
öyle yorumlar var ki sitede " boş seylerler cidden uğrasıomusunuz, ayy ne sacma, ne kadar komik telkinde neymiş" ne kdr saygısızca yorumlar yapılıyo
insan onları okuyunca sinirleri bozuluyo, ben telkine inananlara saygı duyuyo ve asla boş gereksiz gibi yorumlar yapmıyorum böylede düşünmüyrm
çünkü bende 17 gündür telkinle yatıp kalkıyorum, mantıklı seyler içeren farklı yorumu okyuncada acaba diye düşündüm...
Ama senin moralini bozmak için öyle yazmadım, kimseyide etkilemedim bazıları gibi...
Sana şaşırıyorum valla konu sahibini hiç girmiyo sen herkese yardımcı oluyosun, belkide cok inandığın için faydasını gördün..
Nese canım senden ricam beni "boş şeylerle uğrasıosunuz" diyen arkadaşlarla aynı kefeye koyma
onlar girip çoğu ark.ın morelini yerle bir edip çıkıyolar kendileri cok dolu ( ! ) insanlar ya.. Cookie_dough adlı ark gibi bilimsel seyler sun,
bende kızıyorum onlara sacma ise insanları kıracak yorum
yapma.. Işte onlara wermen gerekiyo bu tepkiyi bana değil canım ya
Eki Görüntüle 246833 asla böyle olmicakkkkk biliyoruuummmmm,bu allah vergisi biz ise çabalayıp duruyoruzzz işte((((
kızmayın ama ben inanmıyorum telkine artık
ınanmıyosan dınleme cnm olurmu burda bırısı bıseyler paylastı dıye hemen herseyı kaldırıp attınız yaa bısey demıyorum sonuc alanlar yalancı o zaman burda ben uyduruyorum buyudugu falan da yok madem bazen bı konuda bılgı sahıbı olmak yetmez hersey ıcın deneyen yasayan cok daha ıyı bılebılır ben yasadıgımı gordugumu bılırım gerısıde benı ılgılendırmez uzayan bı boyun kısalması mı mantıklı yanı asıl sacmalıgın ta kendısı ıstemeyen dınlemesın ama bı daha bende burda bırılerıne yardımcı olmak amaclı falan aldıgım sonucuda paylasmayacam ısteyen dınler ıstemeyen dınlemez bundan sonra ınanmayanda ınanmasın
ya o yorumlara üzüldüm ama yinede sonucu merak ediyorum 17 gündür telkinle uğrasıyorum kulaklıkla dinlemeye calışıyorum kaç kez aksaklık oldu baştan başaldım hep, bırakmak istemiyorum
Canm bundan sonra bütün yorumları okumıcam.sadece senin yazdklarını okumam yeterli oluyo çnkü.onun dışındakilern hepsi fasa fiso.burada gözle görülür bi değişimi yakalayan biri varken,aramzdan ben artk inanmıyorm bırakıcm diyen insanların çıkması çk kötü.neyse sen boşver onları.ben seni takp ediyorummmm5 gün sonra 2.21 m bitiyo.sanki hafif dolgnlul var,yani doğru mu anlıyorm bilmiyorum aslnda.eskiden yürürken sallanmazdı göğüslerm ama artk adım attkça sanki hafif bi sallantı oluyo iki gndr.acaba telknden miii :) inş.öledr ya.
devam et cnm senın adına cok sevındım sonuc almayada basladın artık 3.21den sonra hele bı gorsen nasıl acılıyo farkevet cnm telkınden tabıkı benımde ılk zamanlarda fark ettıgım degısıklerden bırısı olmusdu bu yururken sallanması falan yaa demekkı bızım gogusumuzde sıfır yag mevcutmus dıyorum bazenn sadece gogus tabakası varmıs tum belırtılerı takıp et gecmısdekı cnm hepsı oluyo zamanla emın ol cnm benım ıkı gundur yıne dolgunlastı bu kez regl oncesı dıye sanırım her gecen gun bıraz daha buyuyo yaaa
nez senin adına çok sevindim bende 3 e bugün başladım ilk ikide milimlik farklar gördm ama 3ten snra hızlanacaına eminim umaırm senn gibi güzel sonuçlar alırım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?