Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya o yorumlara üzüldüm ama yinede sonucu merak ediyorum 17 gündür telkinle uğrasıyorum kulaklıkla dinlemeye calışıyorum kaç kez aksaklık oldu baştan başaldım hep, bırakmak istemiyorum

Sen inanmazsan telkinin faydası olmaz bence.. sonuçta aldığımız hapla kremle büyütmüyoruzki zihin gücüyle büyümesini sağlıyoruz..

,

ama nez ben sadece yorumu okuyunca üzülüp sadece ve ilk kez " kızmayın ama ben artık inanmayacağım telkine " dediim

Cookie_Dough adlı arkadaş tanık göstermiş, 6 yıl bunlar üzerinde calışmış, arastırmalarını okuyunca üzüldüm öyle yazdım.

bu sitedeki yorumlarla benim yorumlarımı bir tutma lütfen canım.. ben morel bozmak motivasyon azaltmak istemedim, hatta yazarkende kızmayın ama dedim..

öyle yorumlar var ki sitede " boş seylerler cidden uğrasıomusunuz, ayy ne sacma, ne kadar komik telkinde neymiş" ne kdr saygısızca yorumlar yapılıyo

insan onları okuyunca sinirleri bozuluyo, ben telkine inananlara saygı duyuyo ve asla boş gereksiz gibi yorumlar yapmıyorum böylede düşünmüyrm

çünkü bende 17 gündür telkinle yatıp kalkıyorum, mantıklı seyler içeren farklı yorumu okyuncada acaba diye düşündüm...

ama senin moralini bozmak için öyle yazmadım, kimseyide etkilemedim bazıları gibi...

sana şaşırıyorum valla konu sahibini hiç girmiyo sen herkese yardımcı oluyosun, belkide cok inandığın için faydasını gördün..

nese canım senden ricam beni "boş şeylerle uğrasıosunuz" diyen arkadaşlarla aynı kefeye koyma

onlar girip çoğu ark.ın morelini yerle bir edip çıkıyolar kendileri cok dolu ( ! ) insanlar ya.. Cookie_Dough adlı ark gibi bilimsel seyler sun,

bende kızıyorum onlara sacma ise insanları kıracak yorum

yapma.. işte onlara wermen gerekiyo bu tepkiyi bana değil canım ya

Sen inanmazsan telkinin faydası olmaz bence.. sonuçta aldığımız hapla kremle büyütmüyoruzki zihin gücüyle büyümesini sağlıyoruz..

ya şu aralar inanmadığım o kadar cok değer var ki... keşke sadece inanmak istemediğim sadece telkin olsa......

o kdr sıkıntılı günler yaşıyorumki.. konuyla alakasız ama ......

orucu bile bıraktım psikolojim ii değil hayattan koptum

ben 75ayım zaten göğüs cevremin ölcüsü mezurayla ölcünce 85 beden umarım o kadar büyür. Sevindim adına ins deneyen bi cok arkadasa etki eder

Canım böyle yapmamalısın telkin için demiyorum ona inanıp inanmamak sana kalmış hepimiz kötü dönemler geçirebiliriz ama hayattan koparak başına gelen kötü şeyleri iyiye çeviremezsin bunu söylemek bana düşmez yine ama şunun şurasında kaç gün kaldıki ramazanın bitmesine orucuna devam et bence hem Kadir geceside dua edip ruhunu dinlendirmek sığınmak varken neden herşeyi bırakıyorsun ki belki de yaşadıklarından dolayı telkinede inancın kalmadı ama böyle bi yere varamazsın canım kendini toparla olurmu

bazılarında tam tersi olmuş büyümüş baya inş bnmki büyük kalanlardan olur çok makbule geçer valla

Annemde dün akşam hamile kalınca.çocuk emzirince büyür zaten diyor benimde evlenmeden önce senin yaşlarındayken 75 bedendi şidi nasıl görüyorsun diyor şimdi küçük daha güzel diyor ama ben yok dedim

bazılarında tam tersi olmuş büyümüş baya inş bnmki büyük kalanlardan olur çok makbule geçer valla

sorma benimde o umudum vardı büyürler diyordum herkeste bir olmuyo bazılarında büyüme oluyo buda benim şanssızlığım olsa gerek olanıda kaybettim yada hiç emzirmeyeceksin oda senin vijdanına kalmış ben yapamadım

nekadar emzirirsen okadar deforme oluyor canım bide zayıflarsan iyice belli oluyo benim anneminde büyükler ama kilosuda var neyse ya kader utansın

neyse cnm boşver.ramazanda birbirimizi üzmeyelim
arkadaş güzl bilgi verdi sağolsun ama bizi birbirimize düşürüyordu.
açıkçası bende umutsuzluğa kapıldım. ama ilk 21 i bitirdim şimdi 1 haftalık aradayım.
bu kadar çaba gösterdim geri dönmek istemiyorum.telkinin etkisinden süphem yok eminim er ya da geç etkisini göreceğim. zararı da olursa bilemem
ben kararımı verdim bu yolda ilerleyeceğim

hayır cnm oyle seyler yazanlar umrumda bıle olmuyo ınan o yuzden tepkı vermeye bıle degmez ama sen ıcımızden bırı oldugun ıcın yazdım sana zaten onemsedıgım ıcın senı anladınmı Her neyse bosver cnm bız ısımıze bakalım kımsenın dedıgınden etkılenıp kararımızı anında degıstırmeyelım deneyımlı burda bıseyler paylasanların yazdıklarını dıkkate alarak varsa buyumesı yonunde ıstegı olan dınlemeye devam etsın yanlıs anlama benı senı yoksa kımseyle aynı kefeye koymuyorum dınleyen bırı oldugun ıcın tepkım oldu sana zaten hanı sendemı brütüs hesabıyoksa sana karsı bıseyım yok kesınlıkle cnm moralımızı yuksek tutalım kızlar her duydugumuz sey kararımızdan vazgecırmesın bızı

yarım atlet giymek göğüslere zararlımı

Kızlar ben de aynen katılıyorum. Aslında ben de endişeliyim belki ilerde bazı sorunlar olabilir diye ama bilmiyorum denemesem de pişman olurum denemediğime. Ben böyle çok mutluyum valla Azıcık da şişti gibi haa

kızmayın ama ben inanmıyorum telkine artık

Sana bişy diyim mi.sen bundan sonra devam etsen de hiçbir faydası olmayacak sana,bundan eminim.sen çünkü onları pozitif dşüncelernle besliyosn bi bakıma.ama sen bunlar düşündkten sonra bida büyümeye devam edeceğni sanmıyorum.

Canm bundan sonra bütün yorumları okumıcam.sadece senin yazdklarını okumam yeterli oluyo çnkü.onun dışındakilern hepsi fasa fiso.burada gözle görülür bi değişimi yakalayan biri varken,aramzdan ben artk inanmıyorm bırakıcm diyen insanların çıkması çk kötü.neyse sen boşver onları.ben seni takp ediyorummmm 5 gün sonra 2.21 m bitiyo.sanki hafif dolgnlul var,yani doğru mu anlıyorm bilmiyorum aslnda.eskiden yürürken sallanmazdı göğüslerm ama artk adım attkça sanki hafif bi sallantı oluyo iki gndr.acaba telknden miii :) inş.öledr ya.

devam et cnm senın adına cok sevındım sonuc almayada basladın artık 3.21den sonra hele bı gorsen nasıl acılıyo farkevet cnm telkınden tabıkı benımde ılk zamanlarda fark ettıgım degısıklerden bırısı olmusdu bu yururken sallanması falan yaa demekkı bızım gogusumuzde sıfır yag mevcutmus dıyorum bazennsadece gogus tabakası varmıs tum belırtılerı takıp et gecmısdekı cnm hepsı oluyo zamanla emın ol cnm benım ıkı gundur yıne dolgunlastı bu kez regl oncesı dıye sanırım her gecen gun bıraz daha buyuyo yaaa

nez senin adına çok sevindim bende 3 e bugün başladım ilk ikide milimlik farklar gördm ama 3ten snra hızlanacaına eminim umaırm senn gibi güzel sonuçlar alırım bende :)

nez senin adına çok sevindim bende 3 e bugün başladım ilk ikide milimlik farklar gördm ama 3ten snra hızlanacaına eminim umaırm senn gibi güzel sonuçlar alırım bende :)

hadı bakalım kolay gelsın cnmumarım tamamlar bıtırırsın son 21ı de yada belkıde soyle dıyorum hanı artık baya baya dolgunlastı yaa her yenı gelen dolgunluk yıne az az ama buyudugu ıcın daha cok gıbı gelıyo bana gercı hızlandı yaa emınım ılk gunlerde daha yavas daha gec oluyodu dolgunluk sankı cnm aman onemlı olan buyuyo ya bu demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…