Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Benim cüsseme göre 75 B dolgusuz yetiyo.. ufak ve zayıf bi insanım
Ama işte doldurması var benimkiler hep 75 B dolgulu.. Ama ben çok dolgulu takmam sevmiyorum hatta gnelde bez südyen giyiyorum. Küçücük gözüküyo ama olsun diyorum herkes biliyo zaten

Ya kızlar sanırım biraz büyümüş yaa çok da heyecanlandırmak istemiyorum ne sizi ne de kendimi ama
Ölçtüm de benim her ölçtüğüm farklı çıkıyo.. Sanırım şuan fark 7 cm

adına sevindim canım 7 cm. fark cok iyi birsey :)

Benim göğüs cevrem ölcünce 85 beden ckıyo canım sorunum o yuzden ben suan aerobikle zayıflamaya basladım belimi inceltmeye devam ediyorum bölgesel zzayıflayarak arkadaslar bu dönemde spor yapma dediler ama benim yaptıgım hareketler bölgesel zararı olmaz diye düsünüyorum?

telkinli ses dosyaları ile bircok seyi degiştirmek mumkun...

ingilizcesi olanlar bakabilir richard diye bir adamın forum sitesi var bu konuyla alakalı...

orada bircok arkadas sac rengini bile degiştirmeyi basardı

yalnız bu etki için 6 ay ugrasdı, her gece dinledi cocuk

telkin dinlemeyi bıraktı ve 1 haftada sacları tekrar koyu renk cıkmaya basladı

ayrıca bu telkinleri hazırlamanın bir teknigi var ole olur olmaz herkesin hazırladıgı telkini dinleyemezsiniz, dinlesenizde kiminiz ya hiç etki goremez, yada cok yavas gorebilir...

bu konuda uzman olanlar telkinleri kendi sesinizden kaydetmenizi soyluyor mesela, burada mantık telkinle beynin tabularını yıkmaktır, kimin direnci yani bilinçaltı yeni kalıplara daha yatkınsa o kadar hızlı sonuc alır

ve dedigim gibi... bilinçaltını yonetmek zordur... sonuc alsanız bile cogunuz hayatınızın sonuna kadar bu telkinleri dinlemek durumunda kalabilirsiniz etkinin surekli olması icin

subliminal telkinleri arastırın, bilgi edinin o zaman kimin neden sonuc aldıgını kimin alamadıgını anlarsınız

Spor zarar vermez bence ama şunu söyliyim benim göğüslerim lise-1 de kilo alınca oluşmuştu..
benim göğüs çevrem 70cm aslında 70 giymem gerekiyo ama bana olmuyo nedense, hiç anlamadım bu işi

ayy üzüldüm böyle deyince.. mümkün.. belki o yüzden sonuç alamıyorum.:85:

Spor zarar vermez bence ama şunu söyliyim benim göğüslerim lise-1 de kilo alınca oluşmuştu..
benim göğüs çevrem 70cm aslında 70 giymem gerekiyo ama bana olmuyo nedense, hiç anlamadım bu işi

benim boyum 1.58 göbek ve bel sorunum vardı göbeğim abartılı değildi ama oturunca belli oluyodu e o cüsseye minik göğüs cok komik duruyodu simdi hem aerobik yapıyorum hemde müzik dinliyorum insallah ikisininde faydasını görürüm. Masumca istekler bunlar allahım sevindirbizi :)))

sen benden minikmişsin kızz :90:

bölgesel zayıflamanın zararı olmaz, ter atma yeter ki, çünkü ter tek inceltmeye çalıştığın bölgeden gitmiyor, ısınınca tüm vücuttan gidiyor, göğüsten gitmemesine dikkat et inan farkediyor benim bu yaz sırf güneşte terlemeyle eridi telkinle üstüne kattıklarım :18:

sen önceki dinlemende ne kadar dinlemiştin cnm. dolgunluk gitti demişsin merak eettim .
1. 21 i bitirdin mi
tatlım ben ilk dinleyenlerin kafilesindeni yani tam üç kez düzenli olarak 21 gün dinledim bu müziği ve de cok güzel gördüm faydasını 70den 75a oludum diyebilirim. temmuzun basında falan bıraktım üçten sonra bi daha dinlemedim ama o süre içinde fazla ilgilenemedim kendimle ya ondan ya da neden bilmiyorum ama biraz gitti dolgunluk ama göğüs yerinde yani o gitmedi:)

ne kadar dinleyip bırakmıştın ki
bırakmadım canm ben nezlerle falan hep öle demiştik üç kez dinleyip ara verelim diye bıraktım dediğim oydu:)

70 den 75 e mi!! Vay be harika

70 den 75 e vay beee !

aynen cnm bende oyle dıyorum 70den 75a oldu dıye 4 ay bıttı artık cnm bende ucuncu bıttıkden sonra devam ettı dolgunluK hatta dınlemıyoken daha hızlı etkı ettı cnm bende yok cnm sonme falan her gecen ay bı oncekınden daha buyuk oluyosenın adınada cok sevındım cnm 4.yu yaparsakda coook ılerde dusunuyorum cnm uc ay sonra falan yanı

Son düzenleme:

ister istemez terliyorum.e bu gidiciyse bana hiç yararı olmaz benim icin vücutta cok önemli valla kafam karıstı :)) son care silikon gibi

Son düzenleme:

Nez senin de mi 70 den çıktı ya.. Vay be.. Çok şanslısınız

bilmiyorum ki canm yani acaba diyorum hep aynı görünce mi öle sanıyorum bilemiyorum:/ ben de şu an dinleyemiyorum da kısa doğru baslıcam sanırım düzenli gitmiyo denedim bi kaç gün ama olmuyo

Nez senin de mi 70 den çıktı ya.. Vay be.. Çok şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…