Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yani içi dolu dolu değil, yağ dokusu da değil, hafif yumuşak bi halka hissi veriyor sıkmaya kalkınca, kas yapmak için kullanılan elde sıkılan halka şeklindeki aletler gibi..

Ya pek öyle bişey değil anlatamadım.. Böyle göğsün alt kısmından yanlara doğru bi 4te 3 lük çember var gibi düşün.. Sıkınca özel bişey hissetmiyorum. Ama göğüs ucuna yakın bi yerde sert bişeyler var benim dediğim çevresel.

gogus cızgılerın mı cıkdı ortaya cnm onu mu dıyosun her ıkısının altından yukarıya dogru ortadan v seklınde mı

gogus cızgılerın mı cıkdı ortaya cnm onu mu dıyosun her ıkısının altından yukarıya dogru ortadan v seklınde mı

Ya öyle değilde toparlanmaya başladı gibi diyim.. Yayvandı ve düzdü şimdi daha yuvarlak anlatabildim mi? O yuvarlık da çember varmış da sanki görüntüsü veriyor. Ya da ben kafayı yemeye başladım:95:

tam anlamadım cnm yaa cızgılerın belırmıs sankı bunu anladım yanı ben:18:
ya nezzzzzzzzzzzzzzzzzz hayranım senin bu azmineeeee

valla artık bısı yapmıyom cnm oturdugum yerden buyuyo

Göğsüm ağrıyor yaa zor nefes alıyorum sanki oooyyyy :96:

cnm hazırlıklı ol haftaya 2. 21 e başlıyoruz ve göğüslerimizde cıvıma olacak
buna hazır mısın
gerçi o cıvıma dolgunluğun habercisi ama yine de tırsıyorum:18:

Bu yay çekerek hareket yapma nasıl oluyo cnm.anlat da bizde yapalım,telkinin yanında takviye olsun

Anlamadım ama

Şöyle bi resim var:
Eki Görüntüle 245618
Benimkiler ortadaki gibi.

Benimde o ortadakiler gibi yaa
Eki Görüntüle 245662

ya burda da aynı sey olmus demekkı bellı bı asamadan sonra bı anda oluyo buyume

eğer bu 3 ten sonra bir anda büyüyecekse bu harika birşey

cnm hazırlıklı ol haftaya 2. 21 e başlıyoruz ve göğüslerimizde cıvıma olacak
buna hazır mısın
gerçi o cıvıma dolgunluğun habercisi ama yine de tırsıyorum:18:

Dolu dolu hallerine alıştım ben ama inşallah moralim bozulmaz canım yaa :18: 10 gün felan sürüyor sanırım o cıvıma ama o kadar sürmesin yaa sonrasında dolgunluk gelince çok sevineceğiz

Az önce her ikisine de biraz masaj yaptım,koltuk altımdan doğru da yaptım ve şimdi boynuma doğru bir ağrı oluyor biraz,küçük küçük iğneler batıyor nez12 diyecek yine bitmiyor iğnelerin diye hihiii canım benimm

merhaba kızlaaar bn yeniyim ne zmndır takip ediyorum burayı bnde başldım ve bgün 16.günüm inş fydasını görcez gerçi bnim öle ağrı falan olmadı ama illaki olcaktır diorum :44:

merhaba kızlaaar bn yeniyim ne zmndır takip ediyorum burayı bnde başldım ve bgün 16.günüm inş fydasını görcez gerçi bnim öle ağrı falan olmadı ama illaki olcaktır diorum :44:

Merhaba canııımm hoşgeldinn Moralini bozmaman,olumsuz düşünmemen çok iyi canım elbette eninde sonunda etkilerini göreceksinn seninde ilk 21in bitmesine az kalmış çok iyi

evt cnm. benim ilk 21 im bitti ama hala doğru düzgün ağrı yok. bende moralimi bozmuyorum. Allah'ın izniyle olacak etkileri

Buna çok svndiiiiim çünkü haftaya 2.21mde bitecek bende hala ağrı yok :/ 1 haftalık arada azıcık olmuştu ağrı sonra olmadı

hadi ya 2. 21 de bitecek ve ağrı yok.sanırım benimki de senin gibi olacak.
ilk 21 bitti ama ağrı yok. şimdi 1 haftalık aradayım. belki bu arada olur. göğüslerinde dolgunluktan sonra cıvıma oldumu cnm

cnm 3den sonra hızlanıyo bıraz sankı cunku en son dolgunlugum ıkı kez ust uste oldu bı hafta ıcınde sımdıde agrılarım devam edıyo tabı gun gun az azda olsun buyuyo cnm cıvıma olunca moralını bozarsan bos yere kendını uzmus olursun sadece cnm gecıcı bı durum ve benım bu reglı sonrasında olmadı sonme demekkı bellı bı sure sonra duzene gırıyo ıkı ılerı bı gerı olunca moral de sabır da kalmıyo ınsanda cnm ama sımdı dırek devam edıyo buyumeye gerıleme olmadan cok sukur ınsallah bı daha da olmaz benım ıkı uc kez oldu cıvıma sonme ama bı hafta falan surdu gectı cnm ve sonrasında yenı dolgunluk gelıyo tabıkı boyun da kasılma mı desem acımı desem 5 6sanıyelık bısey oluyodu benım ılk zamanlar hergun nerdeyse cnm ıgne de denebılır belkı masajı yapmasanda olur cnm bazen ters etkıde yapıyo cunku bılınclı yapmıyoruz masajı bazen kucultebılıyomus bılmeden yaplılırsa tam nasıl yapacagını benden soylemesı ben hıc dokunmuyorum kendı kendıne buyuyolar ayrıca bazı arkadasların 21gunu bıtırmesıne ragmen belırtı gorememesının nedenı belkıde bılınc altının kabullenmıyo olmasından olabılır kısıden kısıye degısen bı durum yanı bu ama enınde sonunda kabul eder yanı baska caresı yok

Bu yay çekerek hareket yapma nasıl oluyo cnm.anlat da bizde yapalım,telkinin yanında takviye olsun

canım hani el yayı var ya.her yerde satılıyo 5 yada 10 liralık bişey.kesin görmüşsündür.iki elinle tutup sonuna kadar yayı germeye calışıyosun o kadar.tabi bunu yaparken hem kolların calışıyo hem göğüslerin hem de boynun.istedğin her an yapabilirsin çok rahat.

regliden sonra dönmedi mi göğüslerin ayy benm de sönmez inşallah reglim çok yaklaştı göğüslerim baya şişti sönmezse havalara uçarım mutluluktan çünkü bnm regl dönemlernde 2 katına çkıyo ayy inşallah benm de senin gibi olur

regliden sonra dönmedi mi göğüslerin ayy benm de sönmez inşallah reglim çok yaklaştı göğüslerim baya şişti sönmezse havalara uçarım mutluluktan çünkü bnm regl dönemlernde 2 katına çkıyo ayy inşallah benm de senin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…