Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

daha 2 saat oldu yaklaşık dinlemeye başlayalı boynumdaki ağrı sürekli ama göğsümdekiler çok hafif.
bu sefer çok istekli ve inançla başladım.
hadi bakalım.

yaa ben 2 gündür tam dinleyemedim 6 sa olmamıştır :97: napmalıyım sizce?? baştan mı aliym 8-9 gün olmuştu hemde

yok tatlım 6 saat şartı yok, gün kaçırmadan dinle de yeter ki, ne kadar dinlesen kardır o kadar hızlı etki ediyor gerçekten ama başa sarma boşuna, bundan sonrakileri tamamlamaya çalışırsın fotodaki göğüsler için

tabii onlar için telkine ihtiyaç yok yeterli parayla yaptırırsın silikon büyük ihtimal de biz onların gerçek versiyonuna kavuşucaz

ooff inşallah ya .. silikon fln düşünemiyorum zaten 19 yaşındaım daha .. çalışmıyorm da ailem de vermez silikon içn para neyse doğal olsun küçük olsn o daha iyi

2nci 21 e başladım 4 gün oldu hiç bi belirti yok ilk 21 de olan belirtilerde geri söndü cıvıdı göğüslerim neden yaaa

tatlım cıvımadan sonra yeni dolgunluk geliyor, bozma moralini, benim de öyle olmuştu, sonra geri geldi, dolgunlukla beraber, senin de öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…