Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

İnanarak yapınca olumlu sonuçlar alıyorsun tabiki canım

Sen ne zaman başladın peki canım kaçıncı günün?

Ya ben her ölçtüğümde yanlış ölçüyorum ya çok sinir bozucu, göğüs kafesim bile farklı çıkıyo her seferinde:90:

ayyy çoo..ok sağol canım ya
bende bunu takıyorum işte
ayrık ayrık duran iki minik şey var
azıcık dolgun olsa nolur sankiiii :84:

len altı üstü uyurken dinlicen. hiçbi zahmeti olmıcak. ne motive arıyon ki zor iş gibi

ben yapıp sonuç görenleri ve olumsuz konuşan kimse olmadığını görünce direkt başlamıştım

yatarken nasıl dinlicez?
kulağımızdan çıkmaz mı ki kulaklık?
bide ne kadar etkisini gördün bu vakte kadar?
cidden fark ediyo mu yaaa?

İnanarak yapınca olumlu sonuçlar alıyorsun tabiki canım

Sen ne zaman başladın peki canım kaçıncı günün?

ben 2.21 deyim canım ama başlamadan önce buradaki bütün sayfaları okumuştum tek tek.ön yargılı olmadım hiçbir zaman bilinçli yaklaştım yani başlarken ve herkesin tecrübesinden faydalanmak istedim.o bahsedilen ağrıları ben de yaşadım hala da yaşıyorum hatta.ilk 21 im bittiğinde sönme olmuştu o sönmeyi yaşamak evet moral bozucu oldu ama sonrasında geri geleceğini de biliyordum.çünkü deneyenlerin yorumları bu şekildeydi ki öyle de oldu...daha önce inanın onların varlığından haberdar bile değildim yani göğüslerimin, ama şimdi minik bir tepecik oluşturuyorlar üstten baktığımda :) henüz çok minik olsalarda daha önceki hallerini gördükçe şükrediyorum şu anki durumuma... ben çünkü 2 tane plastik cerrahla konuştum o derece takıntılı ve fenaydı yani durumum..ama şimdi değişimleri gördükçe ''küçükte olsun benim olsun''diyorum. yolun başındayım henüz ama azmin elinden hiç birşey kurtulamaz...ramazandan sonra yediklerim konusuna da dikkat edicem..malum ramazan nedeniyle öyle bir lüksüm olmuyor şu anda..

ne kadar dinleyip bırakmıştın ki

sesi dışarı veriom. abim geldi, gece ses duyarsa kıyameti koparır diye kulaklık takim dedim, çıktı kulağımdan. ben de çaresim geri uyudum öyle,geceleri dinliodum ama bu sefer dinleyemedim. bugün işteyken dinledim 3 saat kadar. gerisini birazdan dinlerim. tüm dengemi bozdu pis abim offf o kadar uğraş didin bozsun işi neyse bu gece sabaha karşı dinlemeye başlayıp yine geceye kaydırırım ben onu

çok kızmışım artık soruna gelebilirim

benim 19. günüm bugün. ilk 21de çok etkisi olmuomuş ama yine mememin içi boş kısmında doluluk oldu. esas etki 2. 21'de görülüyormuş.

kız çok insan var yapıp memnun kalan. vakit geçirme ve hemen başla :) ben şimdiye kadarki hiçbir tekniğe güvenmedim, bu yüzden hiçbirini yapmadım çünkü geçici olduğunu yazıyolardı. buna ise çok güveniyorum :)

yaa ben bu muzikten çok sıkılıyorum ama gece de dinlemeyi denedm bikaç kez uyuyamadm.. gündüz dinliyorum o yüzden hep.. nası dayanıyosunuz ya 21 gün bile fazla geliyo bana 2. 21 i nası tamamlıcam onu düşünüyorm bunun başka müzikte olanı yok mu ??

uyurken çok iyi gidiyo bence, sesi miniminnacık yapıyorum. yeterince az olmazsa bir şeyle sarıyorum telefonu umarım telkini duymamı engellemiyordur

bu arada avatarındakinin memeleri kafam kadar yaa, sevmedim

bu nasıl bişidir yahu merak etmeye başladım bendemi başlasam acep diyorum emzirmeyi bırakınca
market poşeti gibi olmaya başladılar yahu emzirince ölemi oluyoki bendekiler iyice gittimi yani mafişmiyim =)))

Son düzenleme:
uyurken çok iyi gidiyo bence, sesi miniminnacık yapıyorum. yeterince az olmazsa bir şeyle sarıyorum telefonu umarım telkini duymamı engellemiyordur

bu arada avatarındakinin memeleri kafam kadar yaa, sevmedim

ya aslında bende sesini çokkkk kısıyorum ama niyeyse uyuyamıyorm ya :44:
canım bikaç kişinin daha dikkatini çekmiş , ben bunlara bakıp bakıp motive oluyorum ne zmn sıkılsam müzikten açıyorm bu resmi çok işe yarıyo tavsiye ederm
ya bide şeyi merak ediyorum ben bu müzikten çok sıkıldm artk . bunu açıyorum mesela pc de snra başka bi şarkı daha açıyorum faydası oluyo mudr acaba yine de telkinin :44:

canım ben de aynı anda başka müzikler dinliyorum ya da film izliyorum, fayda ediyor tabii ki, müziği duyuyor olman yeterli, aynen bazen müziğe kafayı takınca bunalıma bile girebiliyorsun

canım ben de aynı anda başka müzikler dinliyorum ya da film izliyorum, fayda ediyor tabii ki, müziği duyuyor olman yeterli, aynen bazen müziğe kafayı takınca bunalıma bile girebiliyorsun
ayy böyle yapılıyosa süpermiş :81: Ben uyurken dinliyorum genelde ama sabah kalktığımda kulaklık çıkmş oluyo. Kaç saat dinliyorum bilmiyorum :90:

Pof yaaaaaaaaaaaaaa abim bikaç gün daha kalcak ve onun korkusundan müziği açamıyorum gece. Dünüm de mahfoldu onun yüzünden zaten,dinleyemedim. Off yaa uğraş didin bozsun, aklıma geldikçe kızıyorum Kulaklık takıp bantlasam mı kulağıma,çıkıyo çünkü (((

Merhaba kızlar,bende arada yazıyorum buraya.benim 2.21 bitti dün.arada saat eksiği günler için ek gün yaptım.şuan hani aynaya bakınca aşırı büyük değil ama böyle bideğişiklik var hissedebiliyom,doldu yani içleri falan,normalde sütyenden gözükmeyen göğüslerim gözükemeye başladı.umarım büyüme devam edicek,zaten bide 3. olucak çok heyecanlı =)

canım öncellikle tebrik ederm cm olarak bi fark oldu mu yoksa dolgunluk mu sadece? bi sorum daha var telkin dışında masaj çay fln başka bişi yaptın mı?

ayy böyle yapılıyosa süpermiş :81: Ben uyurken dinliyorum genelde ama sabah kalktığımda kulaklık çıkmş oluyo. Kaç saat dinliyorum bilmiyorum :90:

tatlım benim gece yatarken dinlediğim de oldu ama kulaklıkla değil,en kısık sesle koyuyorum duyacağım bir yere, yastığımın üstüne filan, çalıyor duruyor genelde şarjının bitmesiyle sonuçlanıyor :)

bu nasıl bişidir yahu merak etmeye başladım bendemi başlasam acep diyorum emzirmeyi bırakınca
market poşeti gibi olmaya başladılar yahu emzirince ölemi oluyoki bendekiler iyice gittimi yani mafişmiyim =)))

demek ki emzirmeyi bırakmaman lazım. kocana emzirt neyse bu muhabbete geyik topiğimizden devam edelim, burası yeri değil

pfff mesajını ters anlamışım

Son düzenleme:
canım öncellikle tebrik ederm cm olarak bi fark oldu mu yoksa dolgunluk mu sadece? bi sorum daha var telkin dışında masaj çay fln başka bişi yaptın mı?

sağol canım =) cm olarak olmadı pek ama büyüdüğünü görebiliyosun gerçekten kesinlikle eskisi gibi değiller.bi tek burda duyduğum tavsiyeyle aklıma geldikçe goji berry yedim.zaten onun dışında bişeyi pek önermiyolardı burda

Zevkler tartışılmaz muhakkak ama belirtmek istedim. Parfait arkadaşımız öyle güzel bir müzik tercih etmiş ki; ''CUK'' diye oturmuş yerine bence.
Hiç sıkılmıyorum. Sadece gğüslerimi büyüteceği için değil müziği dinleyeceğim için sevinçle açıyorum .
Gün içinde hiç kapatmadan tam 6 saat aralıksız kulaklıkla dinliyorum.Beni durup düşündürüyor bu müzik.
Eşim bile ''şu müziği aç uyurken birlikte dinleyelim, huzur veriyor'' diyor
Parfait'e bu yüzden bir kez daha tşk ediyorum

demek ki emzirmeyi bırakmaman lazım. kocana emzirt neyse bu muhabbete geyik topiğimizden devam edelim, burası yeri değil

pfff mesajını ters anlamışım

anlasan şaşardım zaten

inanmıyoruuum kocanda dinlemek istiyorsa aman allahım kız onunda göğüsleri büyümesin dikkat et
neyse topiğin konusu dışına çıkmayayım işim düştüğünde zaten uğramayı düşünüyorum eh artık bende gelişmeleri yazarım ceyarım okur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…