şu anda 3. saatimi dinliyorum ve kollarımda inanılmaz bir ağrı var..yazmakta bile zorlanıyorum yani..ama şunu söyliyim bu konuyu keşfedeli ve buraya üye oldum olalı bakış açım değişti.karamsar bakıyordum bu durumuma ama şimdi öyle değil.eminim yani büyüyecekler! diyorum.. iyi ki varsınız arkadaşlar.yapılan bütün olumlu, motive edici açıklamalar için herkese teşekkürler..
başlamalısın gaydirigubbak CEMİLEEMMMMMM.
yaşın küçük değil göğüslerin bu yaşa kadar büyümediyse daha büyümez. yarın birgün evleneceksin.
kocan koca memeler isteyecek. ona istediğini vermelisin .
hem görüntü açısından da iri ve dik memeli olmak her zaman hoş gözükür. kendine güvenin gelir. mutlu olursun.
başlamalısın canım.
etrafındaki lanet olası koca memeli kadınlara özenerek bakmaktan kurtul artık!!!
dinlemeye başlamadığın hergün senin aleyhine.
1gün bile kaybetme.bugün başla. gün içinde dinleyemesen bile gece dinle doldur 6 saati...
aramıza katıl bebeğimm gelişmelerini bekliyoruzzz
motive edebilmişimdir umarım
len altı üstü uyurken dinlicen. hiçbi zahmeti olmıcak. ne motive arıyon ki zor iş gibi
ben yapıp sonuç görenleri ve olumsuz konuşan kimse olmadığını görünce direkt başlamıştım
İnanarak yapınca olumlu sonuçlar alıyorsun tabiki canım
Sen ne zaman başladın peki canım kaçıncı günün?
selam kızlarr ne zamandır giremiyorum foruma baya ilerlemiş sayfalar nasıl gidiyo bakalım büyütme maratonu:) ben yaklaşık bir aydır falan dinlemiyorum işe başladım gün boyu calışıyorum zor oluyo ama ben yine dinlemeye baslıcam yağlanma olayı kalıcı da dolgunluk biraz gitti bende malesef..:105:yeniden baslıyorum bu gece ve inşallah yine bi ilerleme katederim kendinize ve memişlerinize iyi bakın kızlar iyi geceler:):):):80:
ayyy çoo..ok sağol canım ya
bende bunu takıyorum işte
ayrık ayrık duran iki minik şey var
azıcık dolgun olsa nolur sankiiii :84:
yatarken nasıl dinlicez?
kulağımızdan çıkmaz mı ki kulaklık?
bide ne kadar etkisini gördün bu vakte kadar?
cidden fark ediyo mu yaaa?
uyurken çok iyi gidiyo bence, sesi miniminnacık yapıyorum. yeterince az olmazsa bir şeyle sarıyorum telefonuumarım telkini duymamı engellemiyordur
bu arada avatarındakinin memeleri kafam kadar yaa, sevmedim
ya aslında bende sesini çokkkk kısıyorum ama niyeyse uyuyamıyorm ya :44:
canım bikaç kişinin daha dikkatini çekmiş , ben bunlara bakıp bakıp motive oluyorumne zmn sıkılsam müzikten açıyorm bu resmi çok işe yarıyo tavsiye ederm
ya bide şeyi merak ediyorum ben bu müzikten çok sıkıldm artk . bunu açıyorum mesela pc de snra başka bi şarkı daha açıyorumfaydası oluyo mudr acaba yine de telkinin :44:
ayy böyle yapılıyosa süpermiş :81: Ben uyurken dinliyorum genelde ama sabah kalktığımda kulaklık çıkmş oluyo. Kaç saat dinliyorum bilmiyorum :90:canım ben de aynı anda başka müzikler dinliyorum ya da film izliyorum, fayda ediyor tabii ki, müziği duyuyor olman yeterli, aynen bazen müziğe kafayı takınca bunalıma bile girebiliyorsun
Merhaba kızlar,bende arada yazıyorum buraya.benim 2.21 bitti dün.arada saat eksiği günler için ek gün yaptım.şuan hani aynaya bakınca aşırı büyük değil ama böyle bideğişiklik var hissedebiliyom,doldu yani içleri falan,normalde sütyenden gözükmeyen göğüslerim gözükemeye başladı.umarım büyüme devam edicek,zaten bide 3. olucak çok heyecanlı =)
ayy böyle yapılıyosa süpermiş :81: Ben uyurken dinliyorum genelde ama sabah kalktığımda kulaklık çıkmş oluyo. Kaç saat dinliyorum bilmiyorum :90:
bu nasıl bişidir yahu merak etmeye başladım bendemi başlasam acep diyorum emzirmeyi bırakınca
market poşeti gibi olmaya başladılar yahu emzirince ölemi oluyoki bendekiler iyice gittimi yani mafişmiyim =)))
canım öncellikle tebrik edermcm olarak bi fark oldu mu yoksa dolgunluk mu sadece? bi sorum daha var telkin dışında masaj çay fln başka bişi yaptın mı?
yaa ben bu muzikten çok sıkılıyorum amagece de dinlemeyi denedm bikaç kez uyuyamadm.. gündüz dinliyorum o yüzden hep.. nası dayanıyosunuz ya 21 gün bile fazla geliyo bana 2. 21 i nası tamamlıcam onu düşünüyorm bunun başka müzikte olanı yok mu ??
demek ki emzirmeyi bırakmaman lazım. kocana emzirtneyse bu muhabbete geyik topiğimizden devam edelim, burası yeri değil
pfff mesajını ters anlamışım
Zevkler tartışılmaz muhakkak ama belirtmek istedim. Parfait arkadaşımız öyle güzel bir müzik tercih etmiş ki; ''CUK'' diye oturmuş yerine bence.
Hiç sıkılmıyorum. Sadece gğüslerimi büyüteceği için değil müziği dinleyeceğim için sevinçle açıyorum .
Gün içinde hiç kapatmadan tam 6 saat aralıksız kulaklıkla dinliyorum.Beni durup düşündürüyor bu müzik.
Eşim bile ''şu müziği aç uyurken birlikte dinleyelim, huzur veriyor'' diyor
Parfait'e bu yüzden bir kez daha tşk ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?