• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

dinle bebeğim dinle uyurken beynimiz başka şeyle uğraşmadığı için daha çok etki ediyormuş. yani asıl uyurken dinlemek lazım.
zaten en az 6 saat kesin uyuyoruz o yüzdn uyurken dinlersen 6 saati rahat rahat doldurursun

evet uyurken daha etkili, gün içinde de kulaklıkla dinlemek daha etkili

selam kızlarr ne zamandır giremiyorum foruma baya ilerlemiş sayfalar nasıl gidiyo bakalım büyütme maratonu:) ben yaklaşık bir aydır falan dinlemiyorum işe başladım gün boyu calışıyorum zor oluyo ama ben yine dinlemeye baslıcam yağlanma olayı kalıcı da dolgunluk biraz gitti bende malesef..:105:yeniden baslıyorum bu gece ve inşallah yine bi ilerleme katederim kendinize ve memişlerinize iyi bakın kızlar iyi geceler:):):):80:

He canım bu sabah ilk dinlemeye başladığımda öyle oldu çok acaip oldu :66: ağrılarım oluyor ve kollarımda,boynumda felan kaşıntılar oluyor :64:

Yalnız benim sağ göğsüm acıyor yaa bayramdan sonra kontrole gideceğim :59: annem bişey yoktur dedi ama kontrole gidersin dedi :26:

cnm acıması normal hem ılk sag gogusde baslıyo agrı sızı acı yanı neden gıdeceksın kı doktora anlamadım ben sen sonuc almaya erken basladın zaten

bi ara ağrılarm olmuştu ama gene gitti ağrılar :/ ve göğüslermde değişklik yok gibi geliyo bana :/ off ya off. 2.21 in 9.günüdeym.

bi ara ağrılarm olmuştu ama gene gitti ağrılar :/ ve göğüslermde değişklik yok gibi geliyo bana :/ off ya off. 2.21 in 9.günüdeym.

cnm ben 18. günümdeyim.Ben senin gibi: ''benim de bi ara ağrılarım olmuştu'' diyemiyorum bile.
doğru düzgün etki yaşamadım. ama inanıyorum içimde '' İÇİMDE BİR ŞEYLER OLUYOR''
2. 21 de çok etkisi olcak.sıkma canını lütfen.Böyle umutsuz olursak istediğimize ulaşamayız:40::40::40:
sabret ve inan cnm.telkini dinlerken vaktin oluyorsa sözlerini oku. ben öyle yaptığımda koluma ağrı girmişti:66:
sanki insan o zaman daha çok inanıyor...

selam kızlarr ne zamandır giremiyorum foruma baya ilerlemiş sayfalar nasıl gidiyo bakalım büyütme maratonu:) ben yaklaşık bir aydır falan dinlemiyorum işe başladım gün boyu calışıyorum zor oluyo ama ben yine dinlemeye baslıcam yağlanma olayı kalıcı da dolgunluk biraz gitti bende malesef..:105:yeniden baslıyorum bu gece ve inşallah yine bi ilerleme katederim kendinize ve memişlerinize iyi bakın kızlar iyi geceler:):):):80:

sen önceki dinlemende ne kadar dinlemiştin cnm. dolgunluk gitti demişsin merak eettim .
1. 21 i bitirdin mi

cnm ben 18. günümdeyim.Ben senin gibi: ''benim de bi ara ağrılarım olmuştu'' diyemiyorum bile.
doğru düzgün etki yaşamadım. ama inanıyorum'' İÇİMDE BİR ŞEYLER OLUYOR''
2. 21 de çok etkisi olcak.sıkma canını lütfen.Böyle umutsuz olursak istediğimize ulaşamayız:40::40::40:
sabret ve inan cnm.telkini dinlerken vaktin oluyorsa sözlerini oku. ben öyle yaptığımda koluma ağrı girmişti:66:
sanki insan o zaman daha çok inanıyor...

bacak ve ayaklarımda karıncalanma yazmıssın bende ondan dedım cnm yaa:18:tuh neyse sendede baslar elbet karıncalar dolasmaya:1:

sagol cnm:16: ınanınca oluyo cnm ben cok ınandım bu telkıne sonucda alıyorum hemen belkıde:34:

önemlı degıl cnm tesvık degıl gercek bunlar :54:

cnm m2 kadardı dıyebılırım nerdeyse o resım varya hanı tablo konulmus gecmıs sayfalarda sımdı de ne m4 kadar nede m5 kadar ıkısının ortasında yanı

gerılıyo gıbı oluyo sankı demı cnm ıcden bıde tarıf edılmez degısık bıseyler de oluyo bazen ıcerde:1:

gece uyurken dınleseydın keske cnm ama nılımmınde dedıgı gıbı bı ay dınleyebılırsın basdan baslamakda olmaz sımdı devam et dınlemeye cnm sen bı ay sonunda ara ver:34:

aynen canım benimde o kadar şu anda yani m2 kadar.inşallah seninkine yetişecekler benimkiler de :)

çok güzel o zaman seninle etkileri karşılaştırabiliriz. ben de belli belirsiz etkiler. çok nadir bişeyler oluyomş gibi oluyop. ama hemöen geçiyor.
tabii beni bunlar üzmüyor :20::20::20:
çünkü 2. 21 de daha çokm etkiler olacak eminim ben çok inanıyorum.
benm göğüslerim 75 destekli sütyeni doldurmuyor. üst kısımlar boş boş duruyor.
ama hedefim 80 desteksizzzzz:65::65::65:

canım ben etkilerini görüyorum dinlemeye başlayınca ağrıyor göğüslerim,kollarım felan sonra kaşınıyor karıncalanma oluyor :64: benim 80 dolgusuz sütyenim var bir tane onda çok güzel duruyor dolduruyor ama 75 dolguluda üstleri birazcık boş kalıyor nasıl oluyorsa bilmiyorum ama tahminim cupuyla alakalı sanırım... 80 beden olan sütyenimin cupu silinmiş göremiyorum ama diğerlerini daha önce cup nedir bilmediğimden B olarak almışım tabi o zaman ona mı bakıyorum ben 75 e bakıyorum :9: bende çok inanıyorum canım ve 2. 21 e başlamak için sabırsızlanıyorum :66:

cnm acıması normal hem ılk sag gogusde baslıyo agrı sızı acı yanı neden gıdeceksın kı doktora anlamadım ben sen sonuc almaya erken basladın zaten

nezcim bilmiyorum yaa elimle baktığımda sağ göğsümde bi sertlik var sağ dış tarafına doğru yani dokununca acıyor ama sol göğsümde öyle bişey yok yumuşacık yani biraz sertlik var ama öyle sağdaki gibi bir sertlik yok :26: bu normal bişey mi canım ben korktum yani öyle olunca :26: önceden de bazen oluyordu ama çamaşır acıtıyor heralde diyordum bu ara korktum :26:

Şu an sol göğsümle koltuk altımın arası ağrıyor :66: bu ağrılar,batmalar beni çok sevndiriyooorr :64:

tatlım benim telkin olayım çok karışık en başlarda da anlatmıştım ben bi telkincd sitesinden isme özel göğüs büyütme telkini almıştım bi de bunu indirmiştim 3 ay ikisini karışık dinledim, yani bu telkini hiç yalnız dinlememiştim, gelişme gösterdim m3 m4e çıktım ama hep aklımda bu telkini tek dinleseydim ne olurdu vardı o yüzden şimdi bu telkini tek dinliyorum 9. günüm şu anda

ayy canım ya lütfen o siteyi söylermisin bende indireyim. büyüme göstermesi muhteşem bişey ya :)

9. günündesinya m4 ün üzerine artı bi dolgunluk vücutta bişiler var mı ?? bende telkinden sonra tüm vücudumda ağrılar var hafif ama...

sence telkindenmi ?

cnm ılk zamanlarda oyle gunluk olmuyo agrılar bı gelıyo bı gıdıyo ama mesela benım artık hergun mutlaka az yada cok agrım oluyo yanı bellı seyler zamanla rayına oturuyo o yuzden uzulme bos yere dınlemeye devam et 3. 21ı bıtır beklerken zaten goreceksın degısıklıgı ama sende bıraz gec etkı ettı o yuzden benım 3 ayda aldıgım sonucu sen 5 ayda alabılırsın ama sonucda alırsın yanı:34:
aynen canım benimde o kadar şu anda yani m2 kadar.inşallah seninkine yetişecekler benimkiler de :)
duzenlı dınlersen tabıkı olur cnm neden olmasın:34:
nezcim bilmiyorum yaa elimle baktığımda sağ göğsümde bi sertlik var sağ dış tarafına doğru yani dokununca acıyor ama sol göğsümde öyle bişey yok yumuşacık yani biraz sertlik var ama öyle sağdaki gibi bir sertlik yok :26: Bu normal bişey mi canım ben korktum yani öyle olunca :26: önceden de bazen oluyordu ama çamaşır acıtıyor heralde diyordum bu ara korktum :26:

şu an sol göğsümle koltuk altımın arası ağrıyor :66: Bu ağrılar,batmalar beni çok sevndiriyooorr :64:
anladım cnm o halde bı doktora gorun umarım kotu bısey yoktur:26:ılk kez bı agrı bu derece mutlu ettı bızı cnm:1:

ben telkini bırakmak zorunda kaldım artık ağrılara dayanamadım göğüslerim acıyor sütyen bile acıtıyor uçları özellikle çok hassaslaştı he bu arada eşime sordum ya banamı öle gelio büyümüş dedim o hayatta öle moral veriyim filan die düşünüp büyümüş diecek biri değildir :) valla dediki hala fındık kadar ama içi dolmuş sert olmuş hemde 10 15 gün dinledim daha sonra tekrar başlıycam çünkü boyun düzleşmesi ve sinir sıkışması çıktı fizik tedaviye gidicem ikisinin ağrısını aynı anda çekmek istemedim acaba denesemmi işe yarıyomu diye düşünen arkadaşlar benden tam not işe yarıyor ama ben telkin masaj adaçayı birde göğüs kasma hareketi yaptım aynı anda herkesi öpüyorum fizik tedaviden sonra tekrar görüşmek üzere :5:

Son düzenleme:
ben telkini bırakmak zorunda kaldım artık ağrılara dayanamadım göğüslerim acıyor sütyen bile acıtıyor uçları özellikle çok hassaslaştı he bu arada eşime sordum ya banamı öle gelio büyümüş dedim o hayatta öle moral veriyim filan die düşünüp büyümüş diecek biri değildir :) valla dediki hala fındık kadar ama içi dolmuş sert olmuş hemde 10 15 gün dinledim daha sonra tekrar başlıycam çünkü boyun düzleşmesi ve sinir sıkışması çıktı fizik tedaviye gidicem ikisinin ağrısını aynı anda çekmek istemedim acaba denesemmi işe yarıyomu diye düşünen arkadaşlar benden tam not işe yarıyor ama ben telkin masaj adaçayı birde göğüs kasma hareketi yaptım aynı anda herkesi öpüyorum fizik tedaviden sonra tekrar görüşmek üzere :5:

Çok geçmiş olsun canım yaa.. sende etkilerini erken görenlerdensin bu çok güzel :61: ama önce diğer tedavilerini yaptır yani telkin bekleyebilir :70:

Evet öyle hemen dolgunluk felan olmuyor içi dolu dolu oluyor ve ağırlaşıyorlar :32: ben bugün ölçtüm göğüs ucundan sankim 1 cm gibi bişey fazla çıktı :66: acaba dolgunluk mu gelmeye başladı :66::61:

ayy canım ya lütfen o siteyi söylermisin bende indireyim. büyüme göstermesi muhteşem bişey ya :)

9. günündesinya m4 ün üzerine artı bi dolgunluk vücutta bişiler var mı ?? bende telkinden sonra tüm vücudumda ağrılar var hafif ama...

sence telkindenmi ?

canım ağrı sızı kaşıntı var, bazen göğüs uçlarına yakın kısımlar oyuluyor gibi hissediyorum içten içten, henüz ekstra dolgunluk görmedim bi yumuşaklık ve sönüklük geldi ama nezle artık bunu biliyoruz ki bu yeni dolgunluk habercisi :21: evet canım yaa gerçekten telkinden ağrılar oluyor, öyle yani, telkinden canım :8:

geçmiş olsun canım..etkilerini kısa sürede gördüğüne göre amacına da ulaşacaksın demektir..ama önce sağlık olduğu için tedavin bittikten sonra tekrar düşünmen en iyisi bence de..

şu anda 3. saatimi dinliyorum ve kollarımda inanılmaz bir ağrı var..yazmakta bile zorlanıyorum yani..ama şunu söyliyim bu konuyu keşfedeli ve buraya üye oldum olalı bakış açım değişti.karamsar bakıyordum bu durumuma ama şimdi öyle değil.eminim yani büyüyecekler! diyorum.. iyi ki varsınız arkadaşlar.yapılan bütün olumlu, motive edici açıklamalar için herkese teşekkürler..:kkk:

Back