- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
basakss sen ne kadardır dinliyordun telkini?
bugün 17. günüm cnm!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basakss sen ne kadardır dinliyordun telkini?
cnm m2 kadardı dıyebılırım nerdeyse o resım varya hanı tablo konulmus gecmıs sayfalarda sımdı de ne m4 kadar nede m5 kadar ıkısının ortasında yanı
vay nez! sen deki değişiklik süpper o zaman yaa M2 ne demek çok küçük . M4 -M5 arası olmuş. çok güzel. yuppii çok sevindim
bugün 17. günüm cnm!!!
bacak ve ayaklarımda karıncalanma yazmıssın bende ondan dedım cnm yaa:18:tuh neyse sendede baslar elbet karıncalar dolasmaya
canım teşekkür ediyorum ilgilendiğin için. sen kaçıncı günündesin
kızlar ya yorumların hepsini okumak çok zor.. nez den başka sonuç alan yok mu acaba ?? benmde 4. güünüm falan da bende öyle pek karıncalanma fln olmadı :18: normal mi ki?
tatlım sonuç alanlar çook şimdi isim gelmiyor aklıma, genel çok memnun telkinden, karıncalanma için erken hemen olmayabilir herkeste de olmayabilir bende kaşıntı olmuştu mesela öyle değil diyorlar karıncalar geziyormuş gibi oluyormuş olmayabiliyor yani
büyüsün de ne gezinirse gezinsin ya artık bıktım walla bunlarla uğraşmaktan
büyüsün de ne gezinirse gezinsin ya artık bıktım walla bunlarla uğraşmaktan
evet canım kesinlikle, senin fotodaki de hasta etti beni :78:
yoksa senin hedefin fotoğrafındaki memeler mi
oyy benimde 17 kız aynı gidiyoruz
oofff beni de yaa sormaa çıldırdım görünce
herhalde benm kullandığım dolgulu sütyenleri görse kadn gülmekten yarılırdı bize de yazık ama
oofff beni de yaa sormaa çıldırdım görünce
herhalde benm kullandığım dolgulu sütyenleri görse kadn gülmekten yarılırdı bize de yazık ama
biz bu memeleri görünce çıldırıyosak erkekler napsın anacım
bende denemeye karar verdim yaa :97:
ama bi iki gündür denedim pek zaman olmuyo 6 saat tutmuyo e hiçbi etkide göremedim haliyle. uyurken dinlesem kesin aynı etkiyi sağliyomuymuş yani yada ne biliyim sesinin seviyesi yada hopörlerde olup olmaması falan :44: