• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

cnm m2 kadardı dıyebılırım nerdeyse o resım varya hanı tablo konulmus gecmıs sayfalarda sımdı de ne m4 kadar nede m5 kadar ıkısının ortasında yanı

vay nez! sen deki değişiklik süpper o zaman yaa M2 ne demek çok küçük . M4 -M5 arası olmuş. çok güzel. yuppii çok sevindim :52::52::52:

bacak ve ayaklarımda karıncalanma yazmıssın bende ondan dedım cnm yaa:18:tuh neyse sendede baslar elbet karıncalar dolasmaya:1:

aaa doğru, bi gece dinlemeye başlar başlamaz bacaklarımda karıncalanma olmuştu. unutmuşum :90:

bugün 8. gün oldu benim sanırım 2. 3. günler böle bi anlık göğüs uçlarımda bi cızırtı hissi oldu, kaç gündür de tık yok, neden ki acaba? dinliyorumda gece açıp ekstradan

canım teşekkür ediyorum ilgilendiğin için. sen kaçıncı günündesin

tatlım benim telkin olayım çok karışık en başlarda da anlatmıştım ben bi telkincd sitesinden isme özel göğüs büyütme telkini almıştım bi de bunu indirmiştim 3 ay ikisini karışık dinledim, yani bu telkini hiç yalnız dinlememiştim, gelişme gösterdim m3 m4e çıktım ama hep aklımda bu telkini tek dinleseydim ne olurdu vardı o yüzden şimdi bu telkini tek dinliyorum 9. günüm şu anda

kızlar ya yorumların hepsini okumak çok zor.. nez den başka sonuç alan yok mu acaba ?? benmde 4. güünüm falan da bende öyle pek karıncalanma fln olmadı :18: normal mi ki? :1:

kızlar ya yorumların hepsini okumak çok zor.. nez den başka sonuç alan yok mu acaba ?? benmde 4. güünüm falan da bende öyle pek karıncalanma fln olmadı :18: normal mi ki? :1:

tatlım sonuç alanlar çook şimdi isim gelmiyor aklıma, genel çok memnun telkinden, karıncalanma için erken hemen olmayabilir herkeste de olmayabilir bende kaşıntı olmuştu mesela öyle değil diyorlar karıncalar geziyormuş gibi oluyormuş olmayabiliyor yani

tatlım sonuç alanlar çook şimdi isim gelmiyor aklıma, genel çok memnun telkinden, karıncalanma için erken hemen olmayabilir herkeste de olmayabilir bende kaşıntı olmuştu mesela öyle değil diyorlar karıncalar geziyormuş gibi oluyormuş olmayabiliyor yani

büyüsün de ne gezinirse gezinsin ya :9: artık bıktım walla bunlarla uğraşmaktan :43:

oyy benimde 17 kız :61: aynı gidiyoruz :1:

çok güzel o zaman seninle etkileri karşılaştırabiliriz. ben de belli belirsiz etkiler. çok nadir bişeyler oluyomş gibi oluyop. ama hemöen geçiyor.
tabii beni bunlar üzmüyor :20::20::20:
çünkü 2. 21 de daha çokm etkiler olacak eminim ben çok inanıyorum.
benm göğüslerim 75 destekli sütyeni doldurmuyor. üst kısımlar boş boş duruyor.
ama hedefim 80 desteksizzzzz:65::65::65:

bende denemeye karar verdim yaa :97:
ama bi iki gündür denedim pek zaman olmuyo 6 saat tutmuyo e hiçbi etkide göremedim haliyle. uyurken dinlesem kesin aynı etkiyi sağliyomuymuş yani yada ne biliyim sesinin seviyesi yada hopörlerde olup olmaması falan :44:

oofff beni de yaa sormaa :1: çıldırdım görünce :52::52:
herhalde benm kullandığım dolgulu sütyenleri görse kadn gülmekten yarılırdı :60: bize de yazık ama :59:

biz bu memeleri görünce çıldırıyosak erkekler napsın anacım

Son düzenleme:
bende denemeye karar verdim yaa :97:
ama bi iki gündür denedim pek zaman olmuyo 6 saat tutmuyo e hiçbi etkide göremedim haliyle. uyurken dinlesem kesin aynı etkiyi sağliyomuymuş yani yada ne biliyim sesinin seviyesi yada hopörlerde olup olmaması falan :44:

dinle bebeğim dinle uyurken beynimiz başka şeyle uğraşmadığı için daha çok etki ediyormuş. yani asıl uyurken dinlemek lazım.
zaten en az 6 saat kesin uyuyoruz o yüzdn uyurken dinlersen 6 saati rahat rahat doldurursun

Back