canım o vücudunun verdiği tepkiyle alakalı bir de daha önceden senin göğüs alt yapın varsa daha hızlı cevap alırsın telkinden.21 gün dinleniyor 1 hafta ara veriliyor.sonra tekrar 2. 21 e başlanıyor.bir çok arkadaşımız 2. 21 de etkilerini gördü.gün için de en az 6 saat en fazla 10 saat dinlenilmesi öneriliyor ve beynin komutu alabilmesi için mutlaka 21 e tamamlaman gerekiyor canım.benim göğsüm nerdeyse hiç yoktu yani erik kadardı ama ben şimdi kayısıya getirmeyi başardım :) sana ölçü olarak kendimden verebileceğim örnek budur arkadaşım :)
kızlar merhaba,
ben bugün dinlemeye başladım. Kulaklıktan açtım sabah saat 10da arada takıyorum arada takamıyorum takmadığımdada bazen duyuyorum. Nasıl olucak o takmadıklarım 6 saatten sayılıyormu?
Kulaklıkla dinlemek daha iyi tabi ama takmadan duyabiliyorsanda olur yani yeter ki müziği duy canımben bazen bilgisayardan bazen kulaklıkla dinliyorum...
sağol canım cevabın için, yani 3 saat falan kulaklıksız dinledim ama toplasan yarım saat anca duymuşumdur. O zaman saat 10dan bu yana toplam 3 saat gibi düşünüyorum
hahaha böyle sacmaligi daha hic bir yerde görmedim sadece burada görüyorum :))
siz muzik dinleyip gögüs mü büyütorsunuz? bir tanesi sabaha kadar dinlemis büsünler diye uyumamis hahahahahahahahahahahah
mp3'üm gitti, telefonum gitti... dinleyebileceğim tek yer bilgisayar kaldı. sırf uyurken dinlemek için sabah 9'a kadar oturdum (haybeye değil tabi işim de vardı) bilgisayarı açtıp yattımama kaç gün dayanabilirim böyle bilmiyorum. bırakmak da istemiyorum ooof şu telefonum bi geleydi artık :26:
merakla bekliyorum sonuçları umarım etkisini çabuk gösterirDayanman lazım canımbenimde yakın bir zamanda telefonum tamirde olacak o zamanda artık bende bilgisayardan dinleyeceğim ama gündüzleri
merakla bekliyorum sonuçları umarım etkisini çabuk gösterir
siz muzik dinleyip gögüs mü büyütorsunuz? Bir tanesi sabaha kadar dinlemis büsünler diye uyumamis hahahahahahahahahahahah
bu üçüncünün ölçüsü nedir acaba?? güzel geldi bana bunu mu hayal etsem ne :) yada az daha mı büyük olsa acaba
2 kere telkini bitirdim şimdi nez ve elleca nın önerileriyle 20 günlük aradayım 3. ye başlicam snra :) telkin gerçekten çok başarılı bi yöntem ki zaten beynin sınırsız bir gücü var telkini hazırlayan arkadşaımızda özenerek yapmış bunu ve form da ki bi çok öneriyi herkes gibi bende uyguladım ama telkinden aldığım sonucu hiç birinden almadım :) ilk dinleyişimde bende de fazla etkisi olmadı asıl etkiyi ikincisinde gördüm üçüncüden snra bomba gibi olcak emnm
siz muzik dinleyip gögüs mü büyütorsunuz? bir tanesi sabaha kadar dinlemis büsünler diye uyumamis hahahahahahahahahahahah
bütün gün boyunca sol göğüsüm sızladı, koltuk altına doğru bazende, ya kızlar emin olamıyorum kalbim mi sızlıyor acaba yoksa göğsüm mü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?