bu ay içinde cesaretmi toplamısken göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama o kadar kafam karıstı ki ne yapacağımı bilmiyorum.. kulaktan dolma deil de gerçekten bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaslar tavsiyelerini yazarlarsa çok sevinirim.. simdiden hepinize tesekkürler KK nın güzel bayanları..a.s.
canım ben ameliyat olalı temmuzda 1 yıl olacak..sen de görüştüysen doktorlar ile teknikler hakkında bilgin olmuştur.. ben bu ameliyatı 5 sene araştırdım ve doktorlardan edindiğim ortak sonuç her hastaya göre tekniğin farklılaştığı,eğer bir hastanın vücudu kas üstü yapmaya uygun ise kas üstü kas zarı altına konulması mümkünse kas zarı altına konuluyor bir de biliyosundur zaten dual plan diye bir yöntem daha var onda da protezin üst tarafı kas altına alt tarfı da kas üstüne yerleştiriliyo.. benim görüşmeler sonucu edindiğim bilgi serum fizyolojik protezlerin zaman içerisinde sızma yapabildiği ve jel protezler kadar doğal durmadığı oldu.. bana kas zarı altına cohesive jel protez uygulandı,şu an çok ama çok doğal oldular,yumuşaklık ve şekilleri gerçekten çok doğal oldu..inşallah sen de istediğin sonucu elde edebilirsin,acıdan korkma,ilk bi kaç gün belki seni zorlar sonrasında zaten herşey çok hızlı gelişiyor,ameliyat sonrası yaşanan mutluluğun yeri çok farklı inan buna.
canım ben naci çelik'e oldum ameliyatımı,5.500 ödemiştim o zaman.şimdi fiyatlar nasıl bilemiyorumcanım ya böyle yazıları okudukça içim ferahlıyo gerçekten çok tesekkür ederim.. kas altı konusunda öyle yorumlar okudum ki asla yaptırmam diyecek kadar etkilendim umarım benim yapımda kas zarı altı için uygundur. senin ameliyatını barıs çakır mı yapmıstı ? öyle kalmıs aklımda o kadar çok sayfa gezindim ki üye isimlerini aklımda tutamıyorum pek bide ne kadara oldun sen ?
karar vermek çok zor yaa bende sasırmıs durumdayım çok fazla para da ödemek istemiyorum bak mesela dilek avsae 7500 dedi mesut özcan 4500 çok fark var. barıs çakırı bende duydum çok iyiymis ve damla silikon da en doğal duranı diye biliyorum yuvarlak protezler top gibi duruyo silikon olduğu çok belli oluyo sanki. ama damla silikon için de bi doktor kayma riski var demisti off valla napıcaz bilmem(
Canım sen hala bir doktor bulamadın mı? Görüştün mü kimseyle?Aslında bu sayfada güncel paylaşımlarda bulunsak ne iyi olur, benim gibi doktor araştırmasına giren kişiler için?
İSTANBUL ' da ameliyat olup doktor önerisinde bulunabilecek olan var mı ?
Canım ben tek bir doktorla görüştüm. O da damla, meme altı kesisi önerdi. Çok büyük istemiyorum dediğimde, 250-300 cc arası büyüklük deneyebiliriz dedi.Canım sen hala bir doktor bulamadın mı? Görüştün mü kimseyle?
İçine sinmemiş belli ki, doğru doktoru bulduğunda içine sinecek :)Canım ben tek bir doktorla görüştüm. O da damla, meme altı kesisi önerdi. Çok büyük istemiyorum dediğimde, 250-300 cc arası büyüklük deneyebiliriz dedi.
Tam emin olamıyorum. Önerilen bir-iki doktorla daha görüşmek istiyorum.
Sanırım tam ikna olamadım :) Senin doktorun kimdi canım?İçine sinmemiş belli ki, doğru doktoru bulduğunda içine sinecek :)
Benim doktorum Sakaryada, İlsun Aka..Sanırım tam ikna olamadım :) Senin doktorun kimdi canım?
Yaaa evet, şimdi hatırladım. Ya özelden sormuştum sana doktorunu ya da forumdan okumuştum daha önce :)Benim doktorum Sakaryada, İlsun Aka..
Canım çıplak fotoğraf hiç koymadım, açıkçası koymayı da düşünmüyorum. O şekilde rahat hissedemiyorum kendimi..Yaaa evet, şimdi hatırladım. Ya özelden sormuştum sana doktorunu ya da forumdan okumuştum daha önce :)
Seninkilere şimdi tekrar bakıyorum. Maşallah çok güzeller. Ama çıplak olarak hiç fotoğrafını koymamışsın sanırım. Aslında yuvarlağın doğal, çıplak olarak nasıl durduğunu da merak ediyorum senin? Koyamaz mısın canım çamaşırsız? Çamaşırlı halin harika görünüyor, çok doğal bir doku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?