• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs büyütmede en iyi doktor ??

canım ben ameliyat olalı temmuzda 1 yıl olacak..sen de görüştüysen doktorlar ile teknikler hakkında bilgin olmuştur.. ben bu ameliyatı 5 sene araştırdım ve doktorlardan edindiğim ortak sonuç her hastaya göre tekniğin farklılaştığı,eğer bir hastanın vücudu kas üstü yapmaya uygun ise kas üstü kas zarı altına konulması mümkünse kas zarı altına konuluyor bir de biliyosundur zaten dual plan diye bir yöntem daha var onda da protezin üst tarafı kas altına alt tarfı da kas üstüne yerleştiriliyo.. benim görüşmeler sonucu edindiğim bilgi serum fizyolojik protezlerin zaman içerisinde sızma yapabildiği ve jel protezler kadar doğal durmadığı oldu.. bana kas zarı altına cohesive jel protez uygulandı,şu an çok ama çok doğal oldular,yumuşaklık ve şekilleri gerçekten çok doğal oldu..inşallah sen de istediğin sonucu elde edebilirsin,acıdan korkma,ilk bi kaç gün belki seni zorlar sonrasında zaten herşey çok hızlı gelişiyor,ameliyat sonrası yaşanan mutluluğun yeri çok farklı inan buna.
Doktorunuz kim acaba?

Back