silikon taktirip pisman olan varmi?
Silikon taktirdiktan sonra ne gibi zorluklarla karsilasabiliriz ?
ilerki zamanlarda izi kalir ve silikon oldugu belli olurmu?
Ve son olarak silikon ömurluk mu oluyo.
Tesekkur ederim biraz icim rahatladi siz ne kadara yaptirmistinizTaktırdım, hiç pişman değilim. Aksine her zaman iyi ki diyorum.
İlk 4 gün ağrı dolayısıyla tek başına hareket etmek güç olabiliyor ama herkesin acı eşiği farklı tabi ki.. 10 gün sonra normal hayata devam..
Benim izlerim geçti, bu sizin derinizle de ilgili bir durum aslında.. Yaralandığınızda çabuk iyileşir mi, iz kalır mı? Benim yaralarım çabuk iyileşir mesela..
Benim protezim belli olmuyor ama bu doktorla ve kullanılan yöntemle de alakalı biraz.. Beni çıplak gören biri memelerim için protez diyemez.
Aslında ömürlük ama markalar 10-15 yıl gibi bir ömür biçiyorlar. Çünkü deformasyon olabilir zamanla.. Deforme olmadığı müddetçe kullanmaya devam edebilirsiniz.
Tesekkur ederim biraz icim rahatladi siz ne kadara yaptirmistiniz
Devlet yapiyomu silikon? Bn bi doktora sordum 5 bin civari dedi dolara bagli dedi fiyatBenim 4 yıl oldu o yüzden bir fikir vereceğini sanmıyorum ama devlette 5200 gibi bir ücrete ameliyat olmuştum.
Evet devlet hastanelerinde de yapılabiliyor.Devlet yapiyomu silikon? Bn bi doktora sordum 5 bin civari dedi dolara bagli dedi fiyat
Verir tabi ki..Birde ben calisan bayanim ..calisamaz raporu verirmi sizce doktor bi kacgun
Ne kadara yaptirdiniz?Bende 2ayı geçtim olalı hiiiiiiiiç pişman değilim .Hatta giden 7yılıma yanıyorum .Keşke daha önce nasip olsaydı çok psikolojik çökğntülerle boğuştum bu 7yıl boyunca ama olsun sonunda hayalime lavuştum ya önemli olan sonrası,,, konularım var cnm istersen göz at herşeyi anlattım orda .
Ben devlet hastanesinde oldum,hastane,silikon ve sütyen hepsi 5450ye maloldu. :))Ne kadara yaptirdiniz?
Ne kadara ameliyat oldunuzBenimde 40 güne yaklaştı kesinlikle yanarım yıllarına pekte korkulacak birşey Yok kızlar
Taktırdım, hiç pişman değilim. Aksine her zaman iyi ki diyorum.
İlk 4 gün ağrı dolayısıyla tek başına hareket etmek güç olabiliyor ama herkesin acı eşiği farklı tabi ki.. 10 gün sonra normal hayata devam..
Benim izlerim geçti, bu sizin derinizle de ilgili bir durum aslında.. Yaralandığınızda çabuk iyileşir mi, iz kalır mı? Benim yaralarım çabuk iyileşir mesela..
Benim protezim belli olmuyor ama bu doktorla ve kullanılan yöntemle de alakalı biraz.. Beni çıplak gören biri memelerim için protez diyemez.
Aslında ömürlük ama markalar 10-15 yıl gibi bir ömür biçiyorlar. Çünkü deformasyon olabilir zamanla.. Deforme olmadığı müddetçe kullanmaya devam edebilirsiniz.
Ben herşey dahil 9000 tl ye amelyat oldumNe kadara ameliyat oldunuz
16 a
16 ağustosda bende olacağım gerçekten heyecan çok, hastaneye giderken yanımda ne götürmem gerek yardımcı olur musunuz..
Canım en önemli şeylerden biri önden açılabilir bluz.. Ben düğmeli almıştım sıfır kolluydu. Fermuarlı daha rahat olur aslında.. Ameliyat sütyenini bana doktorum vermişti o yüzden ayrıca almadım ama bazıları kendi alıyorlarmış. Onun dışında çamaşır almayı unutma, ben tuvalet için ilkten kalkamamıştım annem altıma sürgü tutmuştu ufak tefek kazalar yaşanabiliyor, çamaşır kesinlikle lazım olur. Zaten geriye kalanlar az çok senin de tahmin edip yanına alacağın ihtiyacın olan şeyler..
Ben herşey dahil 9000 tl ye amelyat oldum