- 13 Şubat 2018
- 714
- 572
Cnm benimde eşim işten izin alamıycağı için refakatçim annem olucaktı ,son anda aksilik çıktı annem ben gelemem senle dedi kafaya koydum tek olucaktım ,Dr da aynısını demişti gerek yok annene kimseye diye ,ama eşim yalnız yapamazsın diyip iyiki izin almış o götürdü beni ve ben uyandığımda tek düşündüğüm ya tek olsaydım ne gak yiycektim dedimteşekkür ederim bilgilendirme için hemen bir bluz bakayım... doktoruma sordum birşey getirmene gerek yok dedi askılı bluz giymesi zor mu olur ki, heyecan hat safhada, yanıma da refakatçi bulamadım komik ama olması gerekir mi çok mu ağrı oluyo ameliyat sonrası kendi işini yapamayacak kadar acaba
Allah razı olsun eşimden öyle iyi ilgilendiki, zaten tek kalkman imkansız yemek yemek hele işkence olurdu, wcye desen gerçi ben 4saat yattım tuvaletim hiç gelmemişti, sonra serumlar şişirdi sanırım bi geldiki sorma patlıcam sandım, ilk kalkışım ozamandı ve çok zorlandım eşim iyi sabretti ayağa kaldırana kadar valla :))
Uzun lafın kısası refakatçi şart ,tabi hemşirelerde bakar gerçi ama ne biliyim ben pek rahat edemezdim hemşirelerle falan heralde ,nazımız geçiyo eşimize dostumuza sonuçta ama yinede kimsen yoksa gelicek ALLAH yardımcın olsun diyim :))