Gogus buyutme

Doğal istiyorum dersen çok küçük takıyor doktorlar. Benim memelerim bildiğin sıfırdı, hiçbir dokum yoktu. Erkekte bile belki benden çok meme vardı o zaman.. Kendim de zayıf, minyon biriyim. Doktoruma dediğim "Vücut ölçülerimle orantılı olacak, abartı olmayacak, takılabilecek en büyük protezi istiyorum" 325 cc takıldı. Fazlası bende abes durabilirdi. Azı da gerçekten yetmezdi.

benim kendi gögüs yapım azda olsa var ama küçük kas altı 270 cc yeter dedi ama ben ameliyat öncesi dr görebilecek miyim onu da bilmiyorum ben 165 boy 75 kg.dayım kafam karıştı valla şimdi

Ekledim fotograf
Eklemişsin ama sanırım herkeze gizlemişsin foton görünmüyor,ayarı sadece izlediklerim yap cnm ,beni izliyosun ama fotonu göremiyorum ben kapalı sanırım bi kontrol et istersen :))
hastaneye kardeşimle gidicem akşama da bir arkadaş buldum heyecan ve korku bir arada peki evde sonrası kaç gün ben bayram sonuna kadar iyileşir miyim oturarak çalışıyorum arabayla gidiyorum işime rapor tarihimi de uzatmam zor

bu arada ben sizleri nasıl izlemeye alabilicem bilemedim
Merak etme cnm bayram sonuna çok rahatlarsın kendine gelirsin benim 4 cu günümde gayet iyiydi abartmadan her işimi görüyordum, 2çocuğum var küöüjler ama iyiki onlar vardı çok yardımcı oldular bana iyi baktılar üzmediler ,1hafta olduğunda herşey dahada iyiydi .İnşallah sende tez atlatırsın .
benim kendi gögüs yapım azda olsa var ama küçük kas altı 270 cc yeter dedi ama ben ameliyat öncesi dr görebilecek miyim onu da bilmiyorum ben 165 boy 75 kg.dayım kafam karıştı valla şimdi
Bende 169-58 kiloydum ameliyat olduğumda ,şimdi 60ım vermeye çalışıyorum 2aydır :*/
Neyse banada 300kas altı oldu , bundan büyüğü sığmamış ,ben doğal istiyordum çok büyük istemediğimi söylemiştim ,ama sığabilicek en büyüğü olsun dedim vücuduma yakışsın dedim ,zayıf olduğum halde bu cc inan bana şöyle bakıcak olursam biraz daha büyük olsaymış yinede doğal olurmuş, bazen küçük geliyo gözüme elbiseyle falan :))
Boyun gayet iyi ama kilon epey çok ,ben son doğumdan sonra 79dum o halimi iyi biliyorum çok fazla acardım ya ve o kilomda bu 300cc göğsümden bile büyüktü sütlü olduğu için eğer şimdiki 300cclik göğsüm o kilomda takılsaydı çok ufak kalırdı eminim ,seni üzmek istemem ama inşallah daha büyük takılmıştır sana,benimde göğüs Dokum vardı öncesinde ona rağmen 300 anca tam oldu, mutlu olucan sonuçla çıkarsın inşallah. .

Saol ama fotolarini hala goremedim. Banada doktor 300cc dedi ama ben buyuk durur diye korkuyoru, kesinlikle cok iri olsun istemiyorum. O nedenle senin fotolarini gormek istemistim.
Banamı dedin cnm, banaysa eğer sen benimkileri görmen için ben seni izlemem lazım, sen beni izlemişsin foton görünmüyor normalde izle dediğinde ben seninkini görmem lazım ama ayarı gizli yapmışsın sanırım foton yok. .

Banamı dedin cnm, banaysa eğer sen benimkileri görmen için ben seni izlemem lazım, sen beni izlemişsin foton görünmüyor normalde izle dediğinde ben seninkini görmem lazım ama ayarı gizli yapmışsın sanırım foton yok. .
Bu sefer oldu sanirim iki foto yukledim

12.000 fiyat verdi medicana.da yapıyor ameliyatlarını burdaki fiyatları duyunca ben en pahalısıyım galiba
Amelyatı hasbi hastanede olacağına göre ben butik hastanede olmayı seçtim yoksa akademik hospitalde yada florance nightingalede de Benin doktorum yapıyordu fiyat 11-13 bin tl oluyordu

X