Merhaba arkadaslar. Ben gögüs büyütme ameliyati olmaya kesinlikle karar verdim. Olmadan once sizin bilgilerinizi, tavsiylerinizi almak istiyorum. Bildiginiz, dikkat etmemi dusundugunuz seyleri anlatabilirsiniz. Yalniz benim bi kac sorum olucak bilen arkadaslar bildiklerini lutfen paylassin
- Arkadaslar ben bu yil gogus buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Yalniz bunu kontrolu yapiliyomus bildigim kadariyla. Fakat benim bu seneden sonra yurtdisina cikma durumum var. Kontrolu baska doktorlar yapma zorunda kalicak haliyle. Bu sorun yaratabilir mi? Ya da ne gibi sorunlar yaratir?
- Estetik sonrasi goguste nasil bi iz kaliyo? Cok belirgin midir yani soylenmedikce anlasilabilecek kadar gorlulebilen bi iz mi?
- Benim gogusler 75b bu da destekli
ben 80 c gorunumune sahip olmasini istiyorum. Bunun icin kac taktirmam gerekir?
- Son olarak da yapip cok memnun kaldiginiz doktor onerileri verebilir misiniz?
Cevaplayan arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum
- Arkadaslar ben bu yil gogus buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Yalniz bunu kontrolu yapiliyomus bildigim kadariyla. Fakat benim bu seneden sonra yurtdisina cikma durumum var. Kontrolu baska doktorlar yapma zorunda kalicak haliyle. Bu sorun yaratabilir mi? Ya da ne gibi sorunlar yaratir?
- Estetik sonrasi goguste nasil bi iz kaliyo? Cok belirgin midir yani soylenmedikce anlasilabilecek kadar gorlulebilen bi iz mi?
- Benim gogusler 75b bu da destekli

- Son olarak da yapip cok memnun kaldiginiz doktor onerileri verebilir misiniz?
Cevaplayan arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum