Gögüs Büyütme Sorulari

bkye

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
6
1
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Ben gögüs büyütme ameliyati olmaya kesinlikle karar verdim. Olmadan once sizin bilgilerinizi, tavsiylerinizi almak istiyorum. Bildiginiz, dikkat etmemi dusundugunuz seyleri anlatabilirsiniz. Yalniz benim bi kac sorum olucak bilen arkadaslar bildiklerini lutfen paylassin
- Arkadaslar ben bu yil gogus buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Yalniz bunu kontrolu yapiliyomus bildigim kadariyla. Fakat benim bu seneden sonra yurtdisina cikma durumum var. Kontrolu baska doktorlar yapma zorunda kalicak haliyle. Bu sorun yaratabilir mi? Ya da ne gibi sorunlar yaratir?
- Estetik sonrasi goguste nasil bi iz kaliyo? Cok belirgin midir yani soylenmedikce anlasilabilecek kadar gorlulebilen bi iz mi?
- Benim gogusler 75b bu da destekli :( ben 80 c gorunumune sahip olmasini istiyorum. Bunun icin kac taktirmam gerekir?
- Son olarak da yapip cok memnun kaldiginiz doktor onerileri verebilir misiniz?
Cevaplayan arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum

Merhaba arkadaslar. Ben gögüs büyütme ameliyati olmaya kesinlikle karar verdim. Olmadan once sizin bilgilerinizi, tavsiylerinizi almak istiyorum. Bildiginiz, dikkat etmemi dusundugunuz seyleri anlatabilirsiniz. Yalniz benim bi kac sorum olucak bilen arkadaslar bildiklerini lutfen paylassin
- Arkadaslar ben bu yil gogus buyutme ameliyati olmaya karar verdim. Yalniz bunu kontrolu yapiliyomus bildigim kadariyla. Fakat benim bu seneden sonra yurtdisina cikma durumum var. Kontrolu baska doktorlar yapma zorunda kalicak haliyle. Bu sorun yaratabilir mi? Ya da ne gibi sorunlar yaratir?
- Estetik sonrasi goguste nasil bi iz kaliyo? Cok belirgin midir yani soylenmedikce anlasilabilecek kadar gorlulebilen bi iz mi?
- Benim gogusler 75b bu da destekli :( ben 80 c gorunumune sahip olmasini istiyorum. Bunun icin kac taktirmam gerekir?
- Son olarak da yapip cok memnun kaldiginiz doktor onerileri verebilir misiniz?
Cevaplayan arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum

-göğüs altından yaptırırsan göğüs altında düz ince ten renginden yarım ton açık bi çizgi oluyor.
-göğüs ucun musaitse ordan yaptırabilirsin izsiz olsun diyorsan veyahut koltukaltından..
-75 göğüs altı ölçüsüdür ameliyatla değişmez 2 beden büyütülebilir en fazla göğüs 75d olursunuz yani ..275-300 arası sanıyorum ki istediğiniz gibi dolgun görünüm verir..
-herkes kendi doktorunun iyi olduğunu söyleyecektir :)
hangi şehirde olmak istiyorsanız araştırıp isimlerini görüşmeler yapıp aralarından seçmeniz en doğrusu bütçenize uygun..
-çoğumuz farklı şehirlerde doktor bulup ameliyat olduk telefonla halledilebildi sorunlarımız şükürler olsun... onun dışında bildiğim kadarı ile 6.-12. aylarda gitmek gerekiyor kontrole son şekli nasıl oldu şekliyle..

boy kilo yaş bunları da belirtseniz iyi olurdu, kontroller önemli evet ama onlar sonraki aşama.

Back
X