Yukarıdaki yazının hangi tarafını düzelteyim bilmiyorum. Bir kere haram-helal bu yazarın inanışını bağlar.
Meme büyütme için "elletmek lazım" inanışını çok komik bir hurafe olarak görüyorum. Elbette bir inanıştır ama kesinlikle batıl inanç. Elletme ile memeler büyümez, eğer öyle olsaydı bu sitedeki protez taktırmaya karar veren evli kadınların göğüsleri büyürdü. Sanırım bunu yazan güneş yanıklarına da yoğurt ve diş macunu sürüyordur; tabii güneşleniyorsa, o da haram olabilir o görüşe göre.
Yazıdaki ikinci komedi noktası evlenmen lazım noktası. Bu kısmı uzatmaya gerek yok; "elletmek" için "evlenmek" lazım değil arkadaşlar. İnanın bu sadece kişiyi bağlar. Ama yazan kişi o kadar emin ki herkesin fikrinden, arkadaşların aklından geçeni yazayım demiş. Kendi yanındaki insanlardan bahsediyor sanırım. "İhtiyaç sahibi insanlar varken" fikrine gelince; bunu söyleyen insan her harcamasında dünyadaki diğer bütün insanları düşünüp karar veriyordur herhalde. Protez taktırmak lüks değildir bir ihtiyaçtır. Kişi kendinde bir eksiklik ve kendisini mutsuz eden bir durum görmüştür ve ameliyata karar vermiştir o kadar. Bu sitedeki kimsenin erotik filmlerde oynamak için ya da dergilere poz vermek için operasyon geçirmeye karar verdiğini sanmıyorum. Ki böyle olsa bile bu yine "saf" yorum yapanları değil protezi taktıranın kendisini bağlar.