• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme silikon

Valla ben büyük göğüs hastasıyımdır,benimde göğüslerin küçük evlenmeden önce takviye yaptırmayı düşünüyorum neyse siz deneyimlerinizi paylaşında şu kardeşiniz de aklındaki soruları bir gidersin bakalım :))))

Benim en çok kafama takıla evlenince silikonlarda deformasyon olur mu anlarsınız işte cinsel yaşamın hareketliliğinden dolayı :D :D

arkdaşlarım merhaba
doğum yapmadan önce yapılınca ilerde emzirmeyi engellermi

Basarili bi gogus buyutme operasyonundan sonra Hamilelik veya emzirmede sorun yasanmiyor. Kiz arkadasimin ikiz bebekleri oldu ve 4 aylik olana kadar emzirdi. Ki hamilelginden 2 yil once taktirmisti. Ne sarkma oldu goguslerinde nede herhangi bi sorun yasadi.

Kızlar takmayın kafaya bu kadar ya. Ben de evliyim ama doğurmadım daha. Hamilelik ve emzirme sonrası sarkarsa da toplatırım napiyim. En az iki sene daha çocuk düşünmüyorum. E iki sene yaşayamacakmıydım ben bu dekolte ve meme olayını

merhaba sharman, kardeşin iki yıl önce operasyonunu ne tür kesiyle oldu? meme altı kesisi mi meme ucu kesisi mi?

Panedlla Merhaba,
Arkadasim gogus ucu kesisi ile olmus.Dedigim ikiz bebekleri var.Ve simdi 3. bebegi geliyor. Hic bir sarkma olmadi simdiye kadar. Ve o oldukca memnun.Zaten bende onun sayesinde silikon taktirdim.

Panedlla Merhaba,
Arkadasim gogus ucu kesisi ile olmus.Dedigim ikiz bebekleri var.Ve simdi 3. bebegi geliyor. Hic bir sarkma olmadi simdiye kadar. Ve o oldukca memnun.Zaten bende onun sayesinde silikon taktirdim.
teşekkür ederim sharman,

ben de nihayet silikon taktırdım, meme ucu kesisiyle ameliyatım oldu ve üzerinden 17 gün geçti, masajlara başladım. ızlerimin üzerine doktor silikon bandlar koydu. ızlerim inşallah tamamıyla kaybolur. Sevindirici sonuçlar alırım. Senin ve arkadaşının nasıl? ızler inşallah belli olmuyordur.

Senin adina cok sevindim. Onun izleri belli olmuyor bile.Gogus ucu kesisinin en guzel yani o. Ama benim yeterli halkim olmadigindan gogus alti kesisi oldu. Ben takmam iz olaylarina o yuzden sorun degil.Jel suruyorum.Bir sene sonra kalmaz izi sanirim.Sezeryan izinden aliskinim.
Bende inanilmaz mutluyum,Cok dogal ve guzeller. Onemli olanda benim mutlu olmam diye dusunuyorum.
Sende mutlusun. Inan bana 4 ay sonra tamamen unutuyorsun.

arkadaşım bekarım diyosun gögüs büyütme ameliyatı düşünüyosun aradaşların aklından geçeni ben yazim bence büyütmen için elletmen lazım yanlış anlama evlenmen lazım dogal olarak büyür okadar ihtiyaç sahibi varken bunlara para harcamak haram bence kusura bakmayın.

Cehalet bu olsa gerek...

Benim arkadaşım yaptırdı yaklaşık 1,5 ay oluyor. Doktoru Tunç beydi, çok memnun kaldı. Bir çok doktorla görüştü ama en modern teknikle silikon bu doktora ait olduğunu söyledi. Sonuç gördüğüm kadarıyla çok doğal ve güzel. Ama sana tavsiyem vücut ölçülerine uygun yaptırt, silikon büyüdükçe doğallıktan uzak oluyor...

selam arkadaşlar bende bukonuda bilgi almak istiyorum.
ama yeni bir yöntem çıkmış slikon dışında.göğüse yağ enjekte edilerek büyütülüyormuş bu konuda bilgisi olan varmı yazarsa çoooook sevinirim.+ istanbulda bu konuda iyi bir doktor varmı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz.hepinize teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebuş81 , yag enjekte dediğin yeni değil oldukça eski bir yöntem . kullanılan yaglar bir süre sonra eridiği için göğsün eski haline geri döner. acaba yeni diyerek kök hücre yöntemini kastediyor olabilir misin .?

ebuş81 , yag enjekte dediğin yeni değil oldukça eski bir yöntem . kullanılan yaglar bir süre sonra eridiği için göğsün eski haline geri döner. acaba yeni diyerek kök hücre yöntemini kastediyor olabilir misin .?

canım bu konuyu hiç bilemiyorum yani neşekilde oluyor kök hücre şeklindedemi yapılıyor acaba....ya gerçekten acaba ne şekilde bir uygulama tavsiye edersin bu konuda ?
ben slikon yaptırmaktan biraz çekiniyorumda alternatif olrak ne tarz şeyler var acaba?:nazar:

canım bu konuyu hiç bilemiyorum yani neşekilde oluyor kök hücre şeklindedemi yapılıyor acaba....ya gerçekten acaba ne şekilde bir uygulama tavsiye edersin bu konuda ?
ben slikon yaptırmaktan biraz çekiniyorumda alternatif olrak ne tarz şeyler var acaba?:nazar:

Merhaba
1,5 ay once meme protezı ameliyatı oldum
silikonunun önüne geçebilecek hiç bir teknolojı yok ben çok araştırdım
Yağ enjeksıyonunu çoğu doktor tavsıye etmedı ilerleyen zamanda enjekte edilen yağlar toplanabılıyormuş ve çekilen filmlerde bır çok tetkik yapmayı gerektırıyormuş
zaten hiç göğüsü olmayan bir hastaya yağ enjeksiyonu yapılarak göğüsü büyütülemıyormuş yağ enjeksiyonu silikon ameliyatının yerini alacak alternatıf değilmış ancak küçük bir büyüklük arzu ediliyor ise uygulanıyormuş

Kızlar ıstanbulda ÖnerebıleceĞınız bır yer varmı sılıkon yaptıralabılecek

Merhaba
1,5 ay once meme protezı ameliyatı oldum
silikonunun önüne geçebilecek hiç bir teknolojı yok ben çok araştırdım
Yağ enjeksıyonunu çoğu doktor tavsıye etmedı ilerleyen zamanda enjekte edilen yağlar toplanabılıyormuş ve çekilen filmlerde bır çok tetkik yapmayı gerektırıyormuş
zaten hiç göğüsü olmayan bir hastaya yağ enjeksiyonu yapılarak göğüsü büyütülemıyormuş yağ enjeksiyonu silikon ameliyatının yerini alacak alternatıf değilmış ancak küçük bir büyüklük arzu ediliyor ise uygulanıyormuş

sağol canım bilgi verdiğin içinkaydirigubbakcemile5
seninki nasıl geçti kaça maal oldu sakıncası yoksa tabi şuanda kaç bedensinyerimseniben

Merhaba ebuş81, samyeli2009 da yazmış canım güzelce, ama inan burada silikon koyduran herkes önce bu araştırmalardan geçiyor inan buna herkes vücuduna yabancı bir madde sokmak istemiyor önce. Ama yağ enjeksiyonu yapılınca 1.si yağların birinci yılın sonunda dörtte biri kalıyor tekrar ameliyat istiyor, 2.si yağların memenin neresinden eriyeceği belli olmadığı için yamru yumru bir memen olabiliyor , 3.süde samyelinin dediği gibi kanser araştırmasında problem çıkıyor. Benim doktorumdan aldığım bilgiler bunlardı. Kök hücre olayı henüz muamma. Bir kere gazetede okumuştum, tenis topu kadar büyütebilmişler yağı, ama henüz deneme aşamasında sanırım. Artık silikonun kanser yapmadığı biliniyor, 20-25 yıl ömrü var daha ne olsun. Samyelinin dediği gibi en kesin çözüm şu anda silikon gibi duruyor, ilerleyen yıllarda ne olacağını bilemeyiz tabii.opuyorumnanaktan

ebuş81 bir de istersen şunu deneyebilirsin . ibrahim saraçoğlu en az yarım en fazla bir bedene kadar büyütülebileceğini söylüyor. uyguladığı kür ise sanırım 1 yıllık bir aşama. yenilen yemekelr vs de ona göre ayarlanıyor. istersen araştır.

tunç beyi bende biliyorum gittim görüştüm de ama hala araştırıyorum ki hakkında bir tek şikayet duymadım bunca zamandır.:) bi yandan ne güsel diosun diğer yandan yien tedirginm . delircem yakında bu karar verme olayı yüzünden :) bir tane bile iple estetik olan birini duymadım ..bir daha görüşmeye gidecemö bu sefer bütün bütün soru işaretlerim için

Yukarıdaki yazının hangi tarafını düzelteyim bilmiyorum. Bir kere haram-helal bu yazarın inanışını bağlar. Meme büyütme için "elletmek lazım" inanışını çok komik bir hurafe olarak görüyorum. Elbette bir inanıştır ama kesinlikle batıl inanç. Elletme ile memeler büyümez, eğer öyle olsaydı bu sitedeki protez taktırmaya karar veren evli kadınların göğüsleri büyürdü. Sanırım bunu yazan güneş yanıklarına da yoğurt ve diş macunu sürüyordur; tabii güneşleniyorsa, o da haram olabilir o görüşe göre.
Yazıdaki ikinci komedi noktası evlenmen lazım noktası. Bu kısmı uzatmaya gerek yok; "elletmek" için "evlenmek" lazım değil arkadaşlar. İnanın bu sadece kişiyi bağlar. Ama yazan kişi o kadar emin ki herkesin fikrinden, arkadaşların aklından geçeni yazayım demiş. Kendi yanındaki insanlardan bahsediyor sanırım. "İhtiyaç sahibi insanlar varken" fikrine gelince; bunu söyleyen insan her harcamasında dünyadaki diğer bütün insanları düşünüp karar veriyordur herhalde. Protez taktırmak lüks değildir bir ihtiyaçtır. Kişi kendinde bir eksiklik ve kendisini mutsuz eden bir durum görmüştür ve ameliyata karar vermiştir o kadar. Bu sitedeki kimsenin erotik filmlerde oynamak için ya da dergilere poz vermek için operasyon geçirmeye karar verdiğini sanmıyorum. Ki böyle olsa bile bu yine "saf" yorum yapanları değil protezi taktıranın kendisini bağlar.

Tebrik ediyorum yorumdan dolayı..Ama sema hanımın yazdıklarıda baya komik geldi espri anlayışı baya zayıf olsa da güldürmeyi başardı diyebilirim.Bende yazısına karşılık bir espri yapmak istiyorum göğüslerin büyükse evlenirsen falan yada evliysen sakın elletme maazallah daha çok büyürler ve sende bu durumdan rahatsız olup küçülttürme yaptırmaya kalkışabilirsin.Hatırlatayım o büyütme ameliyatından daha da zormuş.....Güzel ülkem nolur daha fazla geliş....:Saruboceq:

memeucu kesısı ile silikon taktırmıştım 5 yıl önce şimdi 8 aylık hamileyim sütüm gelirmi acaba :( benım gibi ameliyat olupta sütü gelen varmı??

Back
X