• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme silikon

Bu arada gögüs küçültme topiğine de sor bakalım orda izmirden olan vardır mutlaka. Sonucta küçültmeyi de estetik cerrahlar yapıyor. belki orada yardımcı olabilirler. Ameliyat olupta bu topiği takip eden malesef çok az kişi var.

calimeroo sen karar verdinmi cnm doktoruna?ne zamana düşünüyosun?
Valla dr için kafamda üç isim var artık hangisine ameliyat olucam bilmiyorum. İşim dolayısıyla ya ağustos yada ekim ayı gibi düşünüyorum. Dr görüşmelerine de ağustosta başlıcam inşallah.

Basaks valla benimde aklıma ufuk bilkay geliyor sen bir gidip görüş bence. Eger istanbula gelme imkanın varsa burda tavsiye edilecek bir sürü iyi dr var. Umarım bir an önce doktorunu bulursun.

teşekkür ederim calimeroo. evet sanırım gerçekten çok az kişi takip ediyor ameliyat olduktan sonra forumu. ufuk bilkay zaten izmirde tek anladıgım kadarıyla. ben de istanbulda ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası uzun süre istanbulda kalma zorunluğu beni huzursuz ediyor ve açıkçası zorluyor. ayrıca acaba izmir ve istanbulda fiyatlar cok fark eder mi kızlar? istanbulda iyi bir gögüs büyğütme ameliyatı ne kadardır?avrupa yakasında kimleri önerirsiniz çok fahiş fiyatlar olmayacak şekilde...yani onur erola gerek yok ben başarılı ama mütevazı bir doktor istiyorum.

teşekkür ederim calimeroo. evet sanırım gerçekten çok az kişi takip ediyor ameliyat olduktan sonra forumu. ufuk bilkay zaten izmirde tek anladıgım kadarıyla. ben de istanbulda ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası uzun süre istanbulda kalma zorunluğu beni huzursuz ediyor ve açıkçası zorluyor. ayrıca acaba izmir ve istanbulda fiyatlar cok fark eder mi kızlar? istanbulda iyi bir gögüs büyğütme ameliyatı ne kadardır?avrupa yakasında kimleri önerirsiniz çok fahiş fiyatlar olmayacak şekilde...yani onur erola gerek yok ben başarılı ama mütevazı bir doktor istiyorum.

canım bende 11 nisanda oldum ameliyatımı. doçent dr serkan yıldırıma. göztepede kliniği. ben çok memnun kaldım gerçekten çok güzel oldu göğüslerim. tam istediğim gibi. fiyatlar ameliyat olacağın hastaneye göre değişiyo.sanırım ortalama fiyat 5000 lira. istersen bi araştır.

çook teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz ayrıca hepinizin şu an vücudunuzla mutlu olmanıza çok sevindim. fakat ameliyata ailem zaten karşı zar zor ikna oluyorlar o nedenle istanbulda olma fikri onları iyice korkutuyor kontroller de doktoruna gıdemezsin yeterli desteği alamazsın ve hemen ameliyat sonrası uçaktaki basınç etkiler dedi annem . bana da aslında mantıklı geldi sonucta bence en az bir hafta istanbulda olmalıyım. rahat bir şekilde dinlenip yatabileceim bir yere ihtiyacımız var ki öyle yakın bir akrabam yok o uzunlukta evinde kalıcak o nedenle sanırım izmirde olmalıyım . yine kafam karıştı çünkü istanbulda çok tecrübeli doktorlarımız var!!izmirli arkadaşlara sesleniyorum yada herkese lütfeeen bana öneride bulunun arkadaşlar yıllardır bugünleri bekliyorum ben !!!

çook teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz ayrıca hepinizin şu an vücudunuzla mutlu olmanıza çok sevindim. fakat ameliyata ailem zaten karşı zar zor ikna oluyorlar o nedenle istanbulda olma fikri onları iyice korkutuyor kontroller de doktoruna gıdemezsin yeterli desteği alamazsın ve hemen ameliyat sonrası uçaktaki basınç etkiler dedi annem . bana da aslında mantıklı geldi sonucta bence en az bir hafta istanbulda olmalıyım. rahat bir şekilde dinlenip yatabileceim bir yere ihtiyacımız var ki öyle yakın bir akrabam yok o uzunlukta evinde kalıcak o nedenle sanırım izmirde olmalıyım . yine kafam karıştı çünkü istanbulda çok tecrübeli doktorlarımız var!!izmirli arkadaşlara sesleniyorum yada herkese lütfeeen bana öneride bulunun arkadaşlar yıllardır bugünleri bekliyorum ben !!!
Sevgili arkadaşım İzmirde gözü kapalı ameliyat olacağın kişi Reha Gençosmanoğludur.Bu konuda en deneyimli en sağlam isim odur.Muayenehanesi alsacakta eski vakkonun yan sokağındadır bence git bir muayene ol şiddetle tavsiye ederim.

Arkadalar merhaba,
Bursada esteticcare de mesut özcan diye bi doktor var.Göğüs büyütme ameliyatını sadece yarı kas altı yarı kas üstü gibi bi sistemle yapıyormuş.3-4 kas ifini keserek yaptığını söyledi.2000 tane ameliyat yapmış şimdiye kadar.ama ben bir türlü cesaret edemiyorum.Kas lif kestirme fikri ürkütüyor beni.Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?Bursa da önerebileceğiniz başka bi doktor var mı?

çok teşekkür ederim şahikacım. sen reha bey'e mi ameliyat oldun yada ameliyatlarını gördün mü acaba?

basakscım görüyorum ki göğüs büyütme konusunda çok hassas ve dertlisin. senin derdine derman olmak istiyorum ve sana kesinlikle avrupa yakasındaki hatta İstanbul'daki önerebileceğim en iyi doktor atilla oymak. Kendisi özellikle göğüs büyütme konusunda çok başarılı. Sen ne büyüklükte düşünüyorsun?

basakscım görüyorum ki göğüs büyütme konusunda çok hassas ve dertlisin. senin derdine derman olmak istiyorum ve sana kesinlikle avrupa yakasındaki hatta İstanbul'daki önerebileceğim en iyi doktor atilla oymak. Kendisi özellikle göğüs büyütme konusunda çok başarılı. Sen ne büyüklükte düşünüyorsun?

benim şu an 70 a gögüslerim yani gerçekten küçük isteğim full C kap olması. yani sanırım en az 300 cc istiyorum. minyon ve inceyim ama o kadar gögüsün iyi durucagını asırı durmıycagını dusunuyorum bir de oyle top top olmaması amacım. ayrıca ameliyat izi de benim için çok önemli ..iste dediğim gibi marykateciğim istanbulda bir hafta nerede kalırım ne yaparım o konu beni huzursuz ediyor bir de doktoruma daha sonra kontrollerde ulasamıycak olmak huzursuzluk verici. sen atilla bey'e mi yaptırdın ameliyatını nasıl oldu?

benim şu an 70 a gögüslerim yani gerçekten küçük isteğim full C kap olması. yani sanırım en az 300 cc istiyorum. minyon ve inceyim ama o kadar gögüsün iyi durucagını asırı durmıycagını dusunuyorum bir de oyle top top olmaması amacım. ayrıca ameliyat izi de benim için çok önemli ..iste dediğim gibi marykateciğim istanbulda bir hafta nerede kalırım ne yaparım o konu beni huzursuz ediyor bir de doktoruma daha sonra kontrollerde ulasamıycak olmak huzursuzluk verici. sen atilla bey'e mi yaptırdın ameliyatını nasıl oldu?

canım eğer göğüslerin küçükse ve büyük silikon düşünüyorsan bir daha düşün derim. Göğüslerin boy ve kilo ile orantılı olması önemli yoksa şimdiki halini arayabilirsin bunun çok örneğini gördüm bugüne kadar. Atilla bey gerçekten çok deneyimli ve iyi bir doktor ben hiçbir sorun yaşamadım. İstanbul'da birkaç günlüğüne kalabileceğin bir arkadaşın varsa bence düşün.

basaks canım nacizane bi öneri yazıyorum 70 a dan full c ye çıkması demek koskocaman bişey olması demek...300 cc demişsin ama b ye denk gelir 300...her kup 150 cc fark ediyo..yani full c ye 450 cc falan takması gerekir..ondanda minyonsan eğer çok çok kötü durur diye düşünüyorum tabi seni anlıyorum ama bi öneri sadece...eminim doktorunda böyle der sana..zaten tr de ki doktorlar küçük yapma yanlısı:)

basaks canım nacizane bi öneri yazıyorum 70 a dan full c ye çıkması demek koskocaman bişey olması demek...300 cc demişsin ama b ye denk gelir 300...her kup 150 cc fark ediyo..yani full c ye 450 cc falan takması gerekir..ondanda minyonsan eğer çok çok kötü durur diye düşünüyorum tabi seni anlıyorum ama bi öneri sadece...eminim doktorunda böyle der sana..zaten tr de ki doktorlar küçük yapma yanlısı:)

Operasyon oncesi 70 AA olan gogusum 195 cc high profil silikondan sonra 70 C ye cikti. Sizlerin soylediginiz buyuklukteki cc leri dusunemiyorum. Verdigim sutyen olculeri Mark and Spencer ve La Senza da gecerli.

arkadaşlar ben istediğim büyüklüğü aşağıda eklemeye çalıştım umarım olmuştur. yani öyle aşırı büyük bir şey olmasını istemiyorum tabiki. boyum 1.60 ve kilom 46. bu boyut sizce nasıl durur ve bu kac ccdir sizce? c kap olduğunu dusunuyorum bunun yanılıyor muyum sizin yorumlarınızdan sonra ölçülerle ilgili sorunum olduğunu anladım sanırım....

Eklentiler

• $breast-augmentation-breast-implants-19082after1.jpg
    $breast-augmentation-breast-implants-19082after1.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 684
arkadaşlar ben istediğim büyüklüğü aşağıda eklemeye çalıştım umarım olmuştur. yani öyle aşırı büyük bir şey olmasını istemiyorum tabiki. boyum 1.60 ve kilom 46. bu boyut sizce nasıl durur ve bu kac ccdir sizce? c kap olduğunu dusunuyorum bunun yanılıyor muyum sizin yorumlarınızdan sonra ölçülerle ilgili sorunum olduğunu anladım sanırım....

basakscım daha önce okuduğumda göğüslerinin sarkmış olduğunu söylediğini gördüm. Kilon oldukça az gögüslerindeki sarkmalar ve çatlamalar kilo kaybından sonra mı oluştu? Lütfen bir gün silikonlarını çıkarttırmak istediğinde göğüslerinin nasıl görüneceğini düşün. Bu çok ciddi bir karar. Sevgiler

hayır marykateciim. 23 yaşındayım ve 10 senedir hep aynı boy ve kilodayım. gögüslerim giderek küçüldüğü için sarktı ve çatladı . doku kaybı oldu geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle ve küçülme yaşandı gögüslerimde. bu nedenle zaten silikon taktırmak istiyorum neden öyle dendin yani neden cıkarttırmalıyım sence silikonlarımı ilerki yıllarda?iyi bir doktora yapıldıgı taktırde cıkartılmasına gerek olmadıgını sanıyorum yanılıyor muyum ki?

--------------------------------------------------------------------------------

silikonlu ablalarım siz pazardaki sütyenlerle kaç beden talkıosunuz bide göğüs altı kaç göğüs üstü kaç cm teşk

hayır marykateciim. 23 yaşındayım ve 10 senedir hep aynı boy ve kilodayım. gögüslerim giderek küçüldüğü için sarktı ve çatladı . doku kaybı oldu geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle ve küçülme yaşandı gögüslerimde. bu nedenle zaten silikon taktırmak istiyorum neden öyle dendin yani neden cıkarttırmalıyım sence silikonlarımı ilerki yıllarda?iyi bir doktora yapıldıgı taktırde cıkartılmasına gerek olmadıgını sanıyorum yanılıyor muyum ki?

Rahatsızlığın için üzüldüm geçmiş olsun. Genelde ani ve aşırı kilo kayıpları sonucunda çatlama ve sarkmalara rastlanmakta o yüzden senin de böyle bir durumun olup olmadığını merak ettim canım. Silikonlarını tabi ki çıkarttırmak zorunda değilsin ancak çok sevdiğim bir yakınım da silikon taktırdıktan kısa bir süre sonra evlenceği kişinin baskısı sonucunda çıkarttırmak zorunda kaldı. Eğer herkesin onayını aldıysan için rahatsa hiçbir sorun yok canım. Bu şekilde bir çok hikaye duyuyorum o yüzden sana da yardımcı olmak istedim. Kendin için en uygun ölçüyü de yine sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan o büyüklükte yaptırman en doğrusu ama fazla büyük olunca hoş bir görüntü olmaz. Bu da benim fikrim. Öpüyorum canım.

Back
X