Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim babam jinekolog, ona danışmıştım ben.. önce östrojen eksikliğinden kaynaklanabilceğini düşünüp hormon tahlili yaptırdık normal çıktı herşey.. bi de bi check-up yaptırdık başka bi sorun var mı diye.. bikaç ay önce de başka bi sorundan dolayı ilaç tedavisine başladım (diane 35) ama ondan önce sırf göğüs büyütmek için bu hapı kullanmama hiiiiiç sıcak bakmamıştı babam.. yani önce bi jinekoloğa görün, bi kan tahlili yaptır derim ben...[/quote] saol cnm bende dıane35 kullanıom uc seneden berı eczanede calısan bı bayana sormustuk hem hormon hem trıod bezılerının testını yapmamı onerdı benm doktora gıtme zmanım geldıı saten 6_7 aydır gıtmıom ultrasyona flaan gırıom bı ara test yapılmıstı ama kullanmaya dewam edılmem solendı en yakın zmanda yaptrıcam
canım çok teşekkür ederim onuda denicem herşeyi yapıyorum ama biraz büyüme değilde toparlanma var sanırım masajdan yuvarlak olmaya başladılar daha önce daha yayvandı inşallah sonuç alıcaz :))gamzeli bana sormamışsın ama cevap veriyim dedim:)))ben bugün gnc den aldım cnm ama eczanelerde de vardı. gnc de 90 kapsülü 29.90 dı.
uranüs sen demiştin ya sadece bitkilerle büyüttüm die tam olarak nası bi çaydı o bi de bi kere daha soruyorum üzümü yesek hiç bi faydası olmaz mı sonuçta ha çekirdeği ha kendisi onun da içinde çekirdei var .. :bbo:
Canım, öncelikle belirtmem gerek; ben de halen 'tamam oldu, harika' diyemiyorum. Önceden göğüslerim yoktu, artık küçük göğüslü bi bayanım, gelişme bu yönde. Çaya gelince; çok fazla bitki var ve kullanmaya başlamadan önce tek tek bitkileri araştırdım. Canım, bazı bitkileri ortalama 50 şer gram alıp büyük bi kavanozda karıştırıyorum, bunlar: anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyankökü, mercanköşk, limonotu, şahdere(ciğerleri temizliyor, aslında göğüs büyütmeyle ilgisi yok). Bir de asıl göğüs büyüten bitkiler var: çemenotu tohumu, ısırgan yaprağı, ısırgan tohumu, kiraz sapı, adaçayı, şerbetçiotu... Bulabilsem melekotu da eklicem ama; henüz bulamadım... Canım, demliğe bu karıştırılan bitkilerden 1-2 yemek kaşığı koyup, asıl bitkilerden de birer tutam ekliyorum, üzerine kaynamış su ekleyip, bi kaç dk bekletip süzüyorum. 2 kupaya yakın çıkıyor bu şekilde... Üzüm çekirdeği ile ilgili bişiy söyleyemeyeceğim, ben kullanmıyorum, ablam 1 seneden fazla sağlık amaçlı kullandı, onda büyüme olmadı- zaten göğüslerinden memnun- Antioksidan olarak kullanmaya çalıştım ama; hep bi süre sonra bıraktım.klava: Canım, son olarak bu iş sabır işi! a.s.a.s.a.s.uranüs sen demiştin ya sadece bitkilerle büyüttüm die tam olarak nası bi çaydı o bi de bi kere daha soruyorum üzümü yesek hiç bi faydası olmaz mı sonuçta ha çekirdeği ha kendisi onun da içinde çekirdei var .. :bbo:
GÖĞÜSLERİ BÜYÜTEN BİR BİTKİ KEŞFEDİLDİ
Estekik kaygısı her gün yeni bir buluşu ya da keşfi getiriyor. Bu kez de göğüs büyüten bitki keşfedildi. 23 Nisan 2007 Pazartesi 10:43TAYLANDLI bilimadamları göğüs büyütüen ve kemik hastalıklarını engelleyen bir bitki keşfetti. “Kwao krua” olarak bilinen “pueraria mirifica” cinsi bitki sadece Tayland ve Myanmar’da yetişiyor. Göğüsleri yan etkisiz büyütüyor.
ARKADAŞLAR BAKIN BEN NE BULDUMM:dance:AMA türkiyede yok sanırım:çok üzgünüm::1no2:
saw palmetto kullanan arkadaşlar nerdesiniz nasıı gidiyo bakimmm?
benim 18 gün oldu henüz bi değişiklik yok.
ya siz günde kaç tane içiyosunuz?
ben sabah akşam 1 tane kullanıyorum. yalnız şunu farkettim, bikaç gün sabah akşam 2'şer tane içiyodum ve o zamanlar fena kaşınıyodu acep dozunu yükseltsem mi diye düşünüyorum....
kızlar ne dersiniz, siz kaç tane alıyosunuz?
adaçayı, uzun uzun yazmışsın ben de yavaştan yavaştan okudum.:)
valla aktarın ve doktorların sawa bu konuda güvenmesi beni çok mutlu etti. gnc bitsin ben de senin kullandığından kullanıcam gerçekten çok hesaplı.