Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme maratonu başlıyor:))))

kizlar merhaba, cemen kullanmaya devam edeniniz var mi?? acaba bu cemeni direkt kuc gibi yutsak ne olur?? yaz oldugu icin cay gibi demleyince etrafa kokusunu saliyor... direkt kasikla yutsak? var mi o sekilde kullanananiz? sevgiler...

Merabalar,ben gögüs büyütme için hazır internetten sipariş ettiğim gögüs büyütme kremini kullanıyorum. Şuan deneyiyorum ve faydasını göreceğime inanıyorum. ilerleyen günlerde gelişmeleri yine sizlerle paylasacağım. :teytey:

kizlar merhaba, cemen kullanmaya devam edeniniz var mi?? acaba bu cemeni direkt kuc gibi yutsak ne olur?? yaz oldugu icin cay gibi demleyince etrafa kokusunu saliyor... direkt kasikla yutsak? var mi o sekilde kullanananiz? sevgiler...

ben çemen tohumunu ısırgan tohumunu ve macunu karıştırıp kıtır kıtır yiyorum vallahi etkisi çok olsun diye kullanmaya başlayalı iki gün olmasına rağmen göğüslerimde karıncalanma hissediyorum macunu daha önce yazmıştıma.s

canım bu macun dediğin ne?

canım bu macun dediğin ne?

hafize sultan macunu içinde melek otu oğul otu rezene ....vb var ben bu karışıma çemen tohumu,ısırgan tohumu ve şerbetçi otunu karıştırıp iki üç tatlı kaşığı alıyorum (şerbetçi otu dedikleri bira çiçeği, maya otu) hepsini yiyorum valla tatı bi garip ama çay gibi demlersem sanki çok etkili olmazmış gibi geliyo hemen etki etsin istiyorumgamyoncuiremsu

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
benim de sorunum sizinkilerle aynı...
1,65 boyunda 47 kiloyum yani zayıfım biraz göğüslerimde çok küçük.
internetten ve sizden birçok şey okudum kimini denedim kimi çok zahmetli geldi.
ben aynı zamanda kilo almaya çalışıyorum.

suna dumankayanın sitesinde küçük göğüsler sorunu için tavsiye olarak bitki karşımı bir çay ve masaj + günde 2-3 tane hurma yenilmesini önermiş. çay için gerekli malzemeleri bulamadım. masajda zahmetli geldi. ama hergün düzenli bir şekilde hurma yiyorum.
kolay bir yöntem uygulayım dedim ve birazda olsa gelişme oldu. denemek isterseniz zorda değil sıkılık ve dolgunluk kattı hergü 2 tane yiyordum 10 gün oldu gelişmeyi görünce hurma sayısını arttırsam mı diye düşündüm. yerimseniben

belki sizede yararı dokunur diye yazayım dedim daha önce duymadıysanız!

arkadaşım hurma su meyve halindeki mi yoksa hani kuru yemiş gibi war ondan mı:uhm:
meyve olandan bahsediyosun sanırımfisfisfis

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır aranızda yoktum. Ben hala saw palmetto kullanmaya devam ediyorum. iki ay oldu nerdeyse ama net bir gelişme göremedim. Gerçi masajı falan bıraktım. Sadece saw yutuyorum günde 2 kez. Sawla ilgili bir gelişme yaşayan var mı?

canımcım ben sunu anlayamadim sende, hem diyosun ki elma kadar hem de benden kucuk goguslu yok... ama elma kadar gogus hic fena degil ki yasakkelime acaba kendine cok mu haksizlik ediosun coksekeriremsu bence elma kadar gogsu olmayan bi suru insan var canım benim... bozma moralini :lepi:

bir de sunu diyecegim, bu biraz da yas ile alakali sanirim, ben de 20-22 yaslarindayken arkadaslarim "ohaa kizim sende hic yokmus" ya da "kızım bu neee? ne bicimmis" falan derler canimi sıkarlardi ama inanki insanlar 25inden sonra olaya daha farkli bakiyolar... cunku kendine bakarsan eger 30 yasinda kucuk goguslu ama hos bi bayan oluyosun, ama buyuk gogusluler kendilerine guvenip hic bakmayabiliyorlar ve erken cokuyolar... ve bence o yuzden 30larda insanlar susuyolar :roflol: saka bi yana bu benim hayat tecrubem.. o yuzden canini sikma, insanlar 20 yaslarin basinda cok tuhaf tepkiler veriyolar gogus olayina.. ama 30lara gelince anlasiliyo olayin -senin de dedigin gibi- salt gogus olmadigi :1hug:

zaten erkeklerin dikkatini çeken şey kocaman göğüsler değil biçimli kalçalardır eminim seninkide öyledir ama farkında bile diilsindir

az önceki yazıma ilave şunuda belirtmek isterim bir insan bayanda olsa erkekte olsa bir bütün olarak değerlendirilir eminim zırrr'cım sende olan başka güzellikler de arkadaş ve ailendeki diğer bayanlarda yoktur

zaten erkeklerin dikkatini çeken şey kocaman göğüsler değil biçimli kalçalardır eminim seninkide öyledir ama farkında bile diilsindir

yeşillim2005
canım senin macun ne durumda nasıl bi gelişme varmı bişeyler hissedebiliyomusun bu arada tabi iştahın nasıl etkiliyomu kilo alma gibi durum söz konusu oluyomu :uhm: biliyorum daha erken bunları sormak ama seni görmüşken bi sorayım dedim sengözlerimebaksanab

ya arkadaşlar benim kafam karıştı benim göğüslerim cm hesabı ölçünce 88-89 flndı..bu ara sözlüm askere gittiği için olsa gerek..senağlamasenağlama baya bi süzüldüm 56 kilodan 51e indim..hani güzelde oldum ama anlamadığım şu göğüslerim büyüklük olarak aynı değişen bişi yok ama cm hesabı ölçünde 86-87 civarında geliyo..bide benim omuzlar flnda geniş acaba diyorum kilo verince gövde olarak inceldim sırt fln ondanmı öyle..valla bozuldu morallerim 86 yı görünce...senağlamasenağlama

canim baksana 5 kilo vermissin, tabi ki cm farki olucak. moralini bozma, masaja devam et, bir de soguk su masaji yap, hani kilo verdin ya, sekili gitmesin diye. arkadaslar soguk su masajinin kilo vermede gogus sarkmasina cok iyi geldigini soyluyorlar

:sm_cool:kullanalı 1 hafta oldu
memişleri bugün ölçtüm 1cm kadar büyüme var iki yana yayılmış ama hala sarkık( ölçümümde hata yok)
bu çemen midemi bulandırıyor ayrıcada sanki şişkinlik yapıyor macunu yemeyide bıraktım çemen + ısırgan+bira maya çiçeği +arısütübalpolen içiyorum
zaten tatile gidicez daha pratik bişiler olması lazım
birde soya unu aldım oda ishal yapıyor arada bir kullanıcam çemen kabız yaparmı kızlar
aktardan 20 ytl ye göğüs büyütcü krem aldım masaj için
bide spor yapıyorum hafiften göbiş var eşim ve annem beni psikoloğa götürmeyi düşünüyolar takmışım kendime:roflol:

arkadaşlar ben de bu maratona göğüs büyütücü hapla katılsam olur mu (biliyorum ne kadar tehlikeli olduuuuunuuuuu) ? napim ama son çare bi de onu denicem hem etkileirni çok araştırdım oldukça ümitliyim ama şike yaptı falan demeyin yani, yoksa sadece aktarlardaki otlarla fln mı katılabiliyoruz maratona:)